Hirtshals færger

Hirtshals passagerskibe og færger

Hirtshals passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Hirtshals Bergen, Kristiansand, Langesund, Larvik, Seysdisfjordur, Stavanger og Torshaven.

Sammenlign alle tilgængelige Hirtshals færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Hirtshals bilen og passager færgen billetter sejler til og fra Hirtshals, Bergen, Kristiansand, Langesund, Larvik, Seysdisfjordur, Stavanger og Torshaven med Fjord Line, Color Line eller Ásgeirsdóttir Line færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre til Hirtshals færge billetter ved www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Hirtshals færge
Billet priser & reservationer


Bog Hirtshals færge billetter
med Fjord Line, Color Line eller Ásgeirsdóttir Line færger, der sejler fra Hirtshals Bergen, Kristiansand, Langesund, Larvik, Seysdisfjordur, Stavanger og Torshaven online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Hirtshals passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Hirtshals færge billet pris og bog din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Hirtshals

Hirtshals  er et af de vigtigste fiskerihavne i Danmark, og der er altid masser foregår i området harbour.

Europavej E39 motorvej slutter i Hirtshals, hvor biler kan fortsætte deres rejse via færge til Norge.Nordjyllands trafik selskab rute 224 forbinder Hjørring flere gange pr. dag.Som gør privat jernbanen; Nordjyske Jernbaner hver 30-60 minuttes hele dagen.

Hirtshals har en livlig indkøbscenter, herunder 60 særlige butikker, 9 supermarkeder og grocer´s butikker.Og de lokale håndværkere vide hvordan man laver shopping sjov!Der er masser af underholdning og musik på tilbud til børn og voksne ens.Og don´t savner de kulinariske lækkerier af de 20 restauranter, caféer og barer findes i byen.

Ekshibitionist ved rabat-sultne nordmændene og i vid udstrækning beboet af hærdet Hirtshals søfolk, denne blomstrende moderne by gør en rimelig base for sightseeing, men dens ser ikke sandsynligt, at tage din åndedrag væk.Strande og en imponerende vis af havet liv runde ud klagen.

Hirtshals Ferry Terminal

Når du besøger Danmark, er et must besøg betagende landskaber i Nørrejylland i Danmark placeret 6 timer med tog eller blot en time ved flugt fra København.Stuehuse og mindre byer give området en særpræg charme og øst og vestkysten prale fineste, hvideste og bredeste sandstrand i Nordeuropa, så det er den perfekte pause fra trængsel og travlhed i byen liv.

Tage bussen eller leje en bil og nyde landskabet landskabsfilerne langs din vej til en af de mange små byer langs vestkysten.Sommer favoritter er Løkken og Blokhus, som ligger 15 km fra hinanden og leve til Skagerrak.Slap af i den hyggelige cafeer, butikker og naturligvis de strande, som er nogle af de fineste, hvideste og bredeste i Nordeuropa.Vestkysten er også perfekt til en cykel ferie.

Don´t glemme dette fantastiske eventyr i den mest nordlige bydel i Danmark, Skagen.Det er rige på kultur og berømt for sin unikke skarpt lys, tiltrække malere gennem hele historien med P.S.Krøyer, Michael Ancher og Anna Ancher bliver den mest berømte.Nyd morgenmad i en af de mange cafeer ved havnen og se yachter fortøjningssystemer.Derefter besøge Den tilsandede kirke, begravet i sandet kirke hvor kun tårnet står i dag.En anden attraktion er Råbjerg Mile, hvilket er en overflytter coastal dune mellem Skagen og Frederikshavn.Det er den største i Nordeuropa, der indeholder en total på 4 millioner m³ sand.Prikken øverst, tager "sandworm" (sandormen) til det nordlige mest punkt i Danmark, Grenen.Dette er webstedet for at vidne i Skagerrak og Kattegat hav mødes.Efter et par glade Fastgør af denne enestående Vis karakter, nyd aften ved Skagen Fiskerestaurent, en hyggelig restaurant med sand på gulvet og en fantastisk udsigt over havnen.

For en reel byen evakueringsveje, tilbringe en dag og besøge en farm - en ferie type, som i øjeblikket har sin renascence i Danmark.Få mindeværdige oplevelser af hvordan livet var tilbage i dagene i smukke og afslappende omgivelser.På opdrætsstedet kan du mælk køerne, indsamle friske æg og pluk jordbær, hindbær eller ærter.Alternativt hoved til skov og pluk vildtvoksende champignoner og Brombær.Østkyst tilbyder mange bondehus bo muligheder.

Der er to måder at nyde farmlife.Et er at have en gæst plads i en gård, tage måltider med værten og være en del af familien.Disse er bedriften helligdage, og du har et valg af overnatning med morgenmad eller halvpension.Et alternativ er en campingpladser ordning, hvorved du lejer et separat hytte eller fast på bedriften.Disse er self catering land ferie.

 


Bedst rådighed Hirtshals færge billet prisgaranti

Bedste Hirtshals færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Fjord Line, Color Line eller Ásgeirsdóttir Line passager og bil-færger billetprisen til og fra Hirtshals.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Hirtshals færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige skulle du finde den samme færge alle rummeligt Hirtshals billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke færgen Hirtshals bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Hirtshals Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Hirtshals færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Hirtshals til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Hirtshals og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her