Heysham færger

Heysham passagerskibe og færger

Heysham passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Heysham toDouglas, Isle of Man.

Sammenlign alle tilgængelige Heysham færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Heysham bilen og passager færgen sejler til og fra Heysham, Douglas, Isle of Man med damp Packet Isle of Man færgen færger online instant bekræftelse med billetter.

Sammenlign bog og betale mindre for Heysham færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Heysham færge
Billet priser & reservationer


Bog Heysham færge billetter
med damp Packet Isle of Man færgen sejler fra Heysham toDouglas, Isle of Man online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris-færger.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Heysham passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Heysham færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Heysham

Heysham Port  tilbyder omfattende faciliteter for en forskelligartet række general cargo og er hjem for et af Europas store offshore levering baser, udbyder logistik støtte til en af de største gasfelter i UK farvande.

Porten er tjent med jernbaneforbindelse kører ret til en terminal kajen passager og adgang til vejtransport er at blive yderligere styrket ved opførelsen af den endelige fase af en ny kæde vej mellem Heysham og motorvej M6 givet grønt lys ved UK transportminister Paul Clark i begyndelsen af 2009.

Nye linkspans har været det centrale element i en flere millioner pund investering i havnen af dens ejere, Peel Ports, Det Forenede Kongeriges næststørste porte gruppe.De nye broer blev designet og deres indførelse fik timeout til at opfylde kravene i den nye generation af ro-ro fragt færger indføres store irske hav operatører, Seatruck færger og Norfolk Line.Den Isle of Mans Steampacket selskab  også opererer moderne passager - fragt fartøjer på dens to gange daglig afsejlinger til Douglas, Isle of Man.

Heysham Ferry Port

Den charmerende seaside landsby Heysham , i Landkreis Lancaster på kanten af Morecambe Bay er blot et par kilometer fra både Lancaster og Morecambe.Det er fuld af attraktive 1600-tallet hytter og dens farverige blomstermotiver viser to gange har vundet det Storbritannien i Bloom's Gold lille landsby! 

Britiske landskab maler JMW Turner skal også troet det snarere et behageligt sted, han malede Heysham med en spektakulær Lakeland kulisse, når han turné Lancashire tilbage i 1790s.Der har været en slags bosættelse i Heysham siden stenalderen, og følgelig hele området er oversået med antikke websteder, herunder et af de fineste Anglo-Viking websteder i North West.Nyd den rene hav luft på en gåtur omkring The Trillebøre, et område, hvor mange værktøjer og lervarer artefakter er blevet fundet eller klipper, tyder det var engang en antikke gravplads.Inden for et forholdsvis lille område, kan du finde træbevoksede, åbne græsarealer, sandstrande og dybe rock puljer.

Oplev mere om Heyshams historie på Heysham Heritage Centre, til huse i en smuk syttende århundrede bondehus.Det er en hele 66 sømil fra Heysham til Isle of Man, der er omkring tre gange længere end Englands nærmeste punkt til Frankrig.Men du kan tage en færge der fra Heysham Harbour – det fører dig om 3.5 timer.

Når solen kommer, whisk familien til halv Moon Bay, et bijou Stræk sand, der er perfekt til en sommerskovtur.Eller head til den lille kirke i St Peters i Heysham, som perches dramatisk på Cliffside.Denne lønklasse-jeg opført bygning datoer fra 1300-tallet men inderside kan du finde en hogback sten dateres tilbage til Viking gange.Lige St Patricks kapel er også værd at et besøg, hvor sten graves troede til dato tilbage til 11th century punkteret omkring de historiske ruiner.

Karakter elskende bør lede til Heysham naturreservat, hvor en række forskellige levesteder overdækket talrige arter af sommerfugl, møl, dragonfly og vandrende fugle.Efter du har udforsket Heyshams seværdigheder du får sandsynligvis har arbejdet op en temmelig appetit - heldigvis er et valg af steder at spise!The Royal Hotel er en atmosfærisk pub hvor log skovbrande crackle invitingly og der er et stort udvalg af stor retter og transporteret-konditioneret øl.Eller hvorfor ikke smag områdets mest berømte eksporterer, Morecambe Bay rejer på nysgerrighed hjørne Café i hjertet af den historiske landsby Heysham.

 


Bedst rådighed Heysham færge billet prisgaranti

Bedste Heysham færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige damp Packet Isle of Man færgen passager og bil-færger billetprisen til og fra Heysham.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Heysham færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Heysham færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Heysham færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Heysham Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Heysham færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Heysham til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Heysham og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her