Heraklion færger

Heraklion passagerskibe og færger

Heraklion passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Heraklion til Ios, Mykonos, Paros, Piræus og Santorini.

Sammenlign alle tilgængelige Heraklion færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Heraklion bilen og passager færgen sejler til og fra Heraklion, Ios, Mykonos, Paros, Piræus og Santorini med Hellenic Seaways, ANEK Superfast, Minoan Lines eller havet Jets billetter færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Heraklion færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Heraklion færge
Billet priser & reservationer


Bog Heraklion færge billetter
med Hellenic Seaways, ANEK Superfast, Minoan Lines eller havet Jets færger, der sejler fra Heraklion til Ios, Mykonos, Paros, Piræus og Santorini online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Heraklion passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Heraklion færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

Mere om Heraklion

Byen Heraklion eller Iraklion anses en mest attraktive Middelhavsområdet kapital med en række kulturelle og kommercielle arrangementer til at tilbyde sine beboere og internationale gæster.Det har altid været de forretningsmæssige og sociale centre af Kreta i hele sin rige historie.

Heraklion  er en by, hvor varm gæstfrihed, rige arkitektur, kultur, fritid bekvemmeligheder og urban natteliv med held har forbundet til at give alle besøgende en oprigtig kretensiske ophold.

Besøgende kan drage fordel af forskellige seværdigheder de kunne se og opleve i og omkring præfektur for Heraklion ved investerer lidt kvalitet med deres kære og foregår en turné, kulturelle eller karakter, til at se denne pragtfulde øen Kreta.

Den uafhængige besøgende, der ikke ønsker struktureret udflugter, eksklusive ture kan være indrettet til at passe deres anmodninger eller fint Biludlejning kan være indrettet til at sikre en besøgende en sund og komfortable ride på vejene kystvande og indvande.

Heraklion Ferry Port

Der er daglig færge ruter til og fra Heraklion Port, tilslutte den til Piræus havn, Santorini og andre øer i Kykladerne.Store, moderne Minoan Lines og ANEK skibe grænseoverskridende til Piræus, mens du kan rejse til Santorini og Kykladerne ved meget hurtig katamaran.

Heraklion  er den største by på Kreta, ligger omtrent i centrum af nordkyst.Heraklion har en befolkning på 131,000 (2001 folketælling), men det menes, at ca. 200.000 mennesker i dag lever i Heraklion kommune og tilstødende Alikarnassos kommune.

Heraklion en moderne og livlig by er gennemsyret af historie med mange arkæologiske monumenter bærer vidne til den økonomiske, åndelige og kulturelle udvikling i tidligere aldre.Heraklion består af den gamle by låst inden de formidable venetianske vægge, og den moderne del, breder sig fra uden for murene.For at tour den gamle by kan man starte fra venetianske havnen hvor yachter og fiskerbåde nu kaj eller fra det venetianske slot KOULES ved indgangen til gamle havnen bygget i begyndelsen af det fjerde århundrede.

Det arkæologiske museum er beliggende på Eleftheria firkant (frihed firkantede), tiltrækker verden interesse og huser skatte af unesteemable værdi af Minoan alder.Under det nuværende tidspunkt er museet midlertidigt lukket på grund af renovering bliver gjort.Ikke desto mindre er de mest betydningsfulde udstillinger baseret i et specielt reformeret hall indtil renoveringer er fuldført.Der er ingen officielle frist som til når museet ville være klar.

Det historiske museum, er en anden stedet for historie misbrugere, boliger skatte og artefakter udgået fra kristne, byzantinske, middelalderlige og moderne alder på Kreta, herunder værker af den store maler Dominicus Theotokopoulos (El Greko).De minoiske paladser af Knossos, 5 Km syd for Heraklion er et af de vigtigste steder i Grækenland.

Crete har masser af ting at tilbyde til vacationers og rejsende, der ønsker et sjovt og spændende getaway ved stranden.Du og dine kære vil visselig har en stor tid i denne forbløffende ø.

Heraklion strande 

Heraklion Kreta har en smukke kystlinje snøret med flere spots, hvor man let kan nyde, meget længtes til svømmetur.Både mod nord og sydsiden findes flere strande sideløbende med turkis havvand, hvor man kan splat i for udsøgte sjov.Lad os tage et kig på nogle af strandene her.

Matala
Dette er ligger 65 km syd vest for Heraklion.Dens klare farvande, gyldne sandstrande og rocky formationer tiltrækker mange turister på denne måde.

Agia Pelagia
Agia Pelagia stranden er at nordvestlige Heraklion.Det har et roligt hav, som er beskyttet mod de nordvestlige vinde.Det er en af de største resorts på north shore og har flere fabelagtig hoteller og faciliteter.

Kalamaki
Dette er placeret 67 km sydvest for Heraklion, ud for Matala.Dens hovedattraktionen er dens lange sandstrande.

Amoudara
Amoudara er kun 5 km fra Heraklion by.Det har ren organiseret sandstrande, som gør det en virkelig nice og populære plet.

Amnissos
9 km øst for Heraklion har vi Amnissos stranden.Det indeholder strand barer og vandsport, der supplerer den smukke long beach, som tiltrækker masser af turister.

Tymbaki
Dette er en åben afslappet strand beliggende 70 km sydvest for Heraklion by, ud for Matala.

Stalida
Beliggende 33 km øst for Heraklion, indeholder Stalida flere smukke hoteller, man ønsker at bosætte sig i omend for et par dage.

Komos
Dette er en aflukket strand egnet til dem, der er interesseret i at have en tavs getaway.Det har smukke sceneri, som kan være virkelig rart for meditation.

Palaiokastro
Denne beach er beskyttet mod kraftige vinde og indeholder dyb farvande gør det egnet til svømmere.Det er 15 km nordvest for Heraklion by.

Analipsi
Dette er en fantastisk strand med masser af faciliteter til at gøre turister føle sig hjemme.Det har også adskillige vandsport at tilbyde.

Gouves
Gouves er placeret 16 km øst for Heraklion byen.Det er en veludviklet strand med vand sport centre og store hoteller 

Heraklion har en bred vifte af strande til at tilbyde hver kategori af turister.Fra tavse isolerede placeringer til overfyldt spændende strande, ikke kan du mangler en placering passer til din smag.

 


Bedst rådighed Heraklion færge billet prisgaranti

Bedste Heraklion færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Hellenic Seaways, ANEK Superfast, Minoan Lines eller havet Jets passager og bil-færger billetprisen til og fra Heraklion.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Heraklion færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Heraklion færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Heraklion færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Heraklion Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Heraklion færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Heraklion på vores laveste tilgængelige billet pris.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Heraklion og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her