Helsinki færger

Helsinki passagerskibe og færger

Helsinki passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Helsinki til Gdynia, Mariehamn, Rostock, Skt. Petersborg, Stockholm, Tallinn og Travemünde.

Sammenlign alle tilgængelige Helsinki færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Helsinki bilen og passager færgen billetter sejler til og fra Helsinki, Gdynia, Mariehamn, Rostock, Skt. Petersborg, Stockholm, Tallinn og Travemünde med Finnlines færge, Tallink Silja, St Peter færgen Line eller Viking Line færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Helsinki færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Helsinki færge
Billet priser & reservationer


Bog Helsinki færge billetter
med Finnlines færge, Tallink Silja, St Peter færgen Line eller Viking Line færger, der sejler fra Helsinki til Gdynia, Mariehamn, Rostock, Skt. Petersborg, Stockholm, Tallinn og Travemünde online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Helsinki passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Helsinki færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Helsinki

Helsinki er trendy og rige på kultur, karakteriseret ved smagsoplevelser i både øst og vest.Byen har rigelig tilbud for besøgende, som søger nye erfaringer og natteliv.Kendetegn for byen er store grønne områder og en stærk tilstedeværelse af havet.

Helsinki  er en indbydende by til den fysisk aktive.Tæt ved art, parker, waterfronts og havet giver mange muligheder.Byen vedligeholder faciliteter for Vandreture, jogge, der kører, Cykling, rullens skating, Skiløb, rulleskøjteløb, svømning og en række andre sportsgrene.

Helsink Jeg er en by til lystsejlads entusiaster, med 12.000 båd sovepladser.Byen har flere fritidsfiskeri end nogen anden hovedstad i Europa, hævder 50.000 amatør fiskere.Mange af øerne i Helsinkis omfattende øhav er åbne for offentligheden.

Helsink Ferry Port natten

Helsinkis mest populære turistattraktion er Suomenlinna (Sveaborg på svensk), en større havet fæstning på øer lige uden for Helsinki.Suomenlinna fæstningen, som dateres tilbage til midten af 1700-tallet, er medtaget i UNESCOs Verdensarvsliste.

Suomenlinna er også en Helsinki by forstad, der er hjem til nogle 850 mennesker bor i renoverede voldene og kaserne.De og øens besøgende er tjent med en commuter færge, der løber året rundt fra markedet Square.Vand busser drives af JT-linje til Suomenlinna køre fra begyndelsen af maj til slutningen af September, også afrejser fra markedet Square.

Linnanmäki Amusement Park har sjov-rides for alle aldersgrupper.Mest populære turen er den træ rollercoaster, som er over 50 år gamle.Derudover tilbyder Linnanmäki spil, restauranter, butikker og viser.Amusement park er åben fra slutningen af April til midt i September.

Linnanmäki er også hjem for havet liv, der tager besøgende på en rejse fra tropiske havene til det arktiske hav, stopper ved Østersøen langs vejen.Indbyggerne i Sea Life omfatter 10 forskellige hajarter, farverige fisk af koralrev, stråler, minibægre med fisk og havet heste.

I Helsinki Zoo i Korkeasaari, skal du opfylde dyr og planter fra den arktiske Tundraen til regnskoven.Der er ca. 150 dyr og næsten 1.000 plantearter.

Seurasaari Open-Air Museum er placeret på en grøn ø blot et par kilometer fra byens centrum.Museet viser den traditionelle finske måde af liv med hytter, bondegårde og herregårde fra de sidste fire århundreder.

Helsinki har mange flere attraktioner til at holde folk i alle aldre underholdt.

 


Bedst rådighed Helsinki færge billet prisgaranti

Bedste Helsinki færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Finnlines færge, Tallink Silja, St Peter færgen Line eller Viking Line passager og bil-færger billetprisen til og fra Helsinki.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Helsinki færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Helsinki færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Helsinki færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Helsinki Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Helsinki færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Helsinki til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Helsinki og til over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her