Helsingør færger

Helsingør passagerskibe og færger

Helsingør passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Helsingør til Helsingborg.

Sammenligne alle tilgængelige Helsingør færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Helsingør bilen og passager færgen sejler til og fra Helsingør, Helsingborg med Scandlines-færge færger online instant bekræftelse med billetter.

Sammenlign bog og betale mindre til Helsingør færge billetter ved www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Helsingør Færge
Billet priser & reservationer


Bog Helsingør færge billetter
færge billet pris med Scandlines-færge færger, der sejler fra Helsingør til Helsingborg online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Helsingør passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Helsingør færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Helsingør

Helsingør er en by i det nordøstlige Danmark.Det ligger på den nordøstlige kyst af Zealand (Sjælland), på den smalleste del af The Sound (Øresund), modsat Helsingborg, Sverige, hvormed den er forbundet med færge.

En vejafgift til passage af The Sound blev introduceret i middelalderen, og Helsingør, som havde været en handel Fællesskabet siden 1200-tallet, fik et charter i 1426.Byen blomstrede indtil vejafgiften, der blev afskaffet i 1857.

Helsingør Kronborg Slot er indstillingen for Shakespeares Hamlet, men det er også det hvilested for en af Danmarks største legender - Holger dansker - hvem æglæggende i vente at beskytte Danmark.Forklaringen er hjemsted for den berømte Kronborg Slot, indstillingen for Hamlet og den hvile sted af Holger danskeren.Ingen besøg i Danmark er fuldstændig uden et besøg Elsinore, men der er mere at se og gøre end blot besøge Kronborg.Helsingør ligger på den nordøstlige kyst Sjaelland, en time toget ride fra København.På tværs af Øresund er Helsingborg, Sverige, som kan nås med en kort færge ride.

Helsingør slot og Ferry Port

Når du har turnerede de luksuriøse grunde, herunder fæstningsgravene og bastioner, der danner befæstningerne i Kronborg Slot, jeg vil foreslå du venture ind byen og gå langs de smalle brosten gader og besøg butikkerne opstaldet i bindingsværkshuse historiske bygninger.Der er en følelse af virkelig walking tilbage i tiden.Du vil finde en masse af kulturelle begivenheder sker omkring Toldkammeret herunder koncerter, gade kunstner, udstillinger og endda en børns festival uge i sommermånederne.

Helsingør huser også tre meget populære museer: The Øresund Aquarium, The Danish Maritime Museum og dansk Museum for videnskab og teknologi.Øresund Aquarium eller Oresundsakvariet er placeret lige nord for Kronborg Slot og en 20 minutters gåtur fra Helsingør train station.Akvariet er også en undervisning skole, så det er ofte overfyldt med børn og studerende.Indgangen gebyr dataområder fra 35-55 kroner.FRI indgang Hvis du har København kortet.

Den danske Maritime Museum er også kendt som Soefartsmuseet er placeret på Kronborg grunde, men vil snart være flytter til en ny placering på dokker.Museet huser en stor samling af maritim memorabilia.Perfekt til dem, der har en interesse i havet og de mænd, som gjorde livet sejler dem.

Dansk Museum of Science and Technology / Teknisk Museum er formentlig en af mine foretrukne museer, da den har sådan en stor vifte af "legetøj til mænd". Alt fra biler, fly, cykler, motorcykler, elektriske apparater, videnskab eksperimenter og meget, meget mere.Over 8000 kvadratmeter interessant teknologi - intet meget moderne, men sjovt at se, hvordan tingene har ændret sig i år.Indgangen gebyret er 50 til 60 kroner, medmindre du bruger København kortet og end det er gratis.I sommertiden er strandene nord for Helsingør helt berømte for de fabelagtige badning muligheder.Bedst er langs vestkysten off Kattegut om en 30-minutters bus ride fra Helsingør.

Det bedste tidspunkt at besøge Helsingør ville være i juni, juli og August.Danmark har et tempereret klima.Dette betyder at det aldrig får ekstrem kulde eller ekstremt varm.Danmarks koldeste måned er normalt februar, med en gennemsnitstemperatur på 31 grader Fahrenheit (-1 grad Celsius). Den varmeste måned er juli, med en gennemsnitstemperatur på 62 grader Fahrenheit (17 grader Celsius) grader.En brise blows ren salt luft næsten dagligt.

 


Bedst rådighed Helsingør færge billet prisgaranti

Bedste Helsingør færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Scandlines-færge passager og bil-færger billetprisen til og fra Helsingør.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Helsingør færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Helsingør færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Helsingør færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Helsingør Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Helsingør færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Helsingør til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Helsingør og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her