Haugesund færger

Haugesund passagerskibe og færger

Haugesund passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Haugesund til Newcastle, Bergen og Hirtshals.

Sammenlign alle tilgængelige Haugesund færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Haugesund bilen og passager færgen sejler til og fra Haugesund, Newcastle, Bergen og Hirtshals med Fjordline færger eller DFDS Seaways billetter færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Haugesund færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Haugesund færge
Billet priser & reservationer


Bog Haugesund færge billetter
med Fjordline færger eller DFDS Seaways sejler fra Haugesund til Newcastle, Bergen og Hirtshals online-færger på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Haugesund passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Haugesund færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Haugesund

Haugesund  er en by og kommune i county Rogaland i sydvest Norge.

Haugesund  er ikke kun en by opslugte med naturlige skønhed, men også har forskellige historiske og arkæologiske steder.Bymidten selv har et særpræg gade layout, hvilket gør det meget tiltrækkende.Pearl of the South West, som er kendt som byen Haugesund er placeret hvor vejene mødes fjorde ud i havet gennem det dramatiske landskab, flankeret af en gletsjer Folgefonna mod nord og rask bjerg dannelsen af preikestolen i syd.

Haugesund  har bevaret sin tradition gennem årene og er stadig en kulturelle centrum for dens område.Flere festivaler er afholdt her med norske International Film Festival og Sildajazz (en international Jazz festival) er den største.

Haugesund færger

Nordsøen havn af Haugesund ligger godt ud for de slagne ruter og er sjældent besøgte af rejsende.Det er en base for regionen historisk rige Haugelandet med nogle interessante seværdigheder, mens Haugesund havnefronten er foret med træ bygninger og har en reel brummer om det i sommeren.Byen har også en travl sommer festival kalender.Området omkring Haugesund bærer enorme historiske betydning for nordmændene.Det var i den nærliggende Hafrsfjord at det afgørende slag fandt sted i 872 og Norge blev først forenet.

Bemærk venligst: 

  • Fjordline  udeladte Haugesund fra dens Bergen-Hirtshals Danmark ruten i 2009 - ved hjælp af den nye Risavika terminal nær Stavanger i stedet.
  • DFDS søgang s droppede tjenesten til Newcastle England i 2008.Der er ikke længere nogen færge mellem Norge og England.

 


Bedst rådighed Haugesund færge billet prisgaranti

Bedste Haugesund færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Fjordline færger eller DFDS Seaways passager og bil-færger billetprisen til og fra Haugesund.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Haugesund færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Haugesund færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Haugesund færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Haugesund Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Haugesund færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Haugesund til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Haugesund og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her