Harwich færger

Harwich passagerskibe og færger

Harwich passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Harwich Hook af Holland og Esbjerg.

Sammenlign alle tilgængelige Harwich færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Harwich bilen og passager færgen sejler til og fra Harwich, Hook af Holland og Esbjerg med Stenaline færger eller DFDS Seaways billetter færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre til Harwich færge billetter ved www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Harwich færge
Billet priser & reservationer


Bog Harwich færge billetter
færge billet pris med Stenaline færger eller DFDS Seaways færger, der sejler fra Harwich Hook af Holland og Esbjerg online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Harwich passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Harwich færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Harwich

Harwich , er en af Englands færge havne, travlt med biler, mennesker og gods forlader kontinentet, endnu en by med nogle historie, overfor Felixstowe i Suffolk på tværs af mundingen.

Harwich har nogle "fordringer til berømmelse", Mayflower der fandt Pilgrim fædre til Amerika var et Harwich skib, og Samuel Pepys var det er MP.Harwich har en rig historie med mange steder af interesse, som mest er centreret om gamle Harwich.

Der er flere færgedrift pr. dag til Hoek Van Holland i Holland, tager omkring 8 timer, samt mindre hyppige tjenester til Danmark.Færge porten er let tilgængeligt fra A120 vej hvis rejser i bil, og Harwich International train station er direkte tilsluttet den terminal bygning.

DutchFlyer blandet tilstand billet tillader rejse fra enhver National Express East Anglia jernbanestation (herunder London Liverpool Street, Cambridge og Norwich) til enhver nederlandske jernbaner station og omfatte færgen fra Harwich til Hoek Van Holland.

Harwich Ferry Port

Harwich er forholdsvis lille og alle seværdigheder kan være vandrede mellem.Første kører 2 urban busruter, de mest nyttige som er den 20/20A, som løber hver 30 minutter mellem gamle Harwich og Parkeston Quay Ferry Terminal og også serverer Parkeston Retail Park.Lokale tog bundet til Manningtree også sammenkæde 3 jernbane-stationer (se omgå / jernbane) hver time.Kørsel en bil omkring Harwich er let - trafik er lys og parkering i byens centrum er meget billige.

Lokale attraktioner omfatter to fyrtårne; Elektrisk palads biografen, en af de ældste i Storbritannien og nu gendannet til dens oprindelige tilstand; Skansen fortet, datering fra den napoleonske æra; et fyr museum; en lille strand; og naturligvis skib-øje.Mange attraktioner er åbne i løbet af sommeren kun.

Shopping i Harwich, selv er yderst begrænset, selv om der er en række kunst, antikviteter og bog butikker.Nærliggende Dovercourt har en række små supermarkeder, mainstream high-street butikker, banker og så videre, mens Parkeston er for nylig blevet givet kiss of life og har en række nybyggede butikker til shop på, herunder Peacocks, fokus og Argos.Harwich har flere supermarkeder herunder Somerfield (Dovercourt High Street), Fiveways (Dovercourt), Morrisons (Parkeston) og Lidl (Parkeston), der så godt som et par af Co-op convenience stores.

Pier hotellet har en berømte restaurant specialiseret i, men ikke begrænset til, skaldyr.Pier Cafe, overfor hotellet på Mole selv, er især populært i løbet af sommeren.To for nylig åbnet virksomheder er også blevet populært: skibet Inn, betjener moderne britisk mad og thailandske op på The Quay, en thailandsk restaurant.En række pubber også tjene fødevarer, navnlig New Bell Inn (kun lunchtimes). 

Introduktion til Harwich

Med tog
Bygruppe Harwich, Dovercourt og Parkeston serveres ved 3 togstationer.Den største er Harwich International, servicering international ferry terminal, Parkeston landsbyen og Parkeston retail park.Dovercourt station er placeret lige af Dovercourt High Street (bygruppes største shoppingområde), og Harwich by station er beliggende i hjertet af gamle Harwich, inden 5 minutter walk of Ha'penny pier.Der er en timeløn lokal tjeneste mellem Harwich by og Manningtree, anløber alle stationer, hvilket normalt derefter kører semi-fast til London Liverpool Street - forventer transporttider omkring 100 minutter.Position nord til Ipswich og Norwich, ændre på Manningtree, krydse via underpass Platform 3 og der findes sædvanligvis en forbindelsesstrækninger tjenesten venter på anden siden.Fra Harwich International er der også DutchFlyer toget som tager ankommer og afgår Stena Line passagerer mellem ferry terminal og London Liverpool Street.Dette tog er normalt mere rummelige (12 biler i stedet for 4) og er meget hurtigere end lokale toget.Der er også en dobbelt daglig tjeneste til Cambridge (via Ipswich), som forbinder med tjenesten Stena Line færge.

I bil
Den vigtigste vej ind i Harwich er A120 trunk vej, som forbinder med A12 på Colchester og M11 i Stansted lufthavn.Hvis kommer fra Midlands langs A14, ændre til A12 på Ipswich og derefter til A120 på Colchester, eller alternativt afslutte A14 på Ipswich på tager A137 lokale vejen mod Manningtree og derefter tage B-veje mod Harwich - denne måde er mere direkte, men langsommere som det bruger smalle landskabet veje.

Med bus
Regionale busbefordring opsige ved Harwich by Bus Station, modsat Harwich by train station.Der er 2 vigtigste ruter - tjenester til Colchester køre hver 30 minutter og tage ca.1hr20minutes og tjenester til Clacton køre hver time og tage lige under 1 time.

 


Bedst rådighed Harwich færge billet prisgaranti

Bedste Harwich færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Stenaline færger eller DFDS Seaways passager og bil-færger billetprisen til og fra Harwich.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Harwich færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Harwich færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Harwich færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Harwich Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Harwich færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Harwich på vores laveste tilgængelige billet pris.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Harwich og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her