Hanstholm færger

Hanstholm passagerskibe og færger

Hanstholm passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Hanstholm til Lerwick, Shetland eller Torshaven, Færøerne.

Sammenlign alle tilgængelige Hanstholm færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Hanstholm bilen og passager færgen billetter sejler til og fra Hanstholm, Lerwick, Shetland eller Torshaven, Færøerne med Northlink færger eller Ásgeirsdóttir Line færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre til Hanstholm færge billetter ved www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Hanstholm færge
Billet priser & reservationer


Bog Hanstholm færge billetter
med Northlink færger eller Ásgeirsdóttir Line færger, der sejler fra Hanstholm til Lerwick, Shetland eller Torshaven, Færøerne online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Hanstholm passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Hanstholm færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Hanstholm

Hanstholm  er placeret på den nordlige kant af en salt kuppel, og denne kant består af meget hårdt kridt, hvilket er grunden til, at istid erosion ikke fjerner disse formationer.Fordi havstrømme i dette område forhindre oceanet fra indefrysning, og på grund af Hanstholms geografiske placering, det er det perfekte sted at have en harbor, kunne være åben hele året.

I 1917, Folketinget besluttede ved lov at bygge en harbor i Hanstholm.Når Tyskland besatte Danmark i anden verdenskrig, stoppede alle konstruktion i juni 1943 de, fjernes alle maskiner og sprængte bygninger på stranden.Efter anden verdenskrig, en politisk kamp begyndte at få harbor færdige, men de andre havne i Danmark frygtede dette.En ny lov så dag i lys på 29 April 1960.Endelig i harbor blev afsluttet og åbnet i 1967, og i dag er det det største harbor i Danmark.

Havnen betjenes af den ugentlige Ásgeirsdóttir linje færgen til Færøerne, Shetlandsøerne, Island og Norge.

Hanstholm Ferry Port

Hanstholm havn har, ud over at være det største fisk marked i Danmark, været en større færge havn, hvor færgeselskaberne har udnyttet Hanstholm's position mellem Norge og destinationerne for Atlanterhavet.Havnens beliggenhed gør det også en vigtig aktør i Danmark og EU indsats at flytte så meget fragt trafik som muligt fra land til hav.

Hvor der er store mængder af fisk og masser af trafik - en rig business liv beskæftiger sig med varer og tjenesteydelser af alskens har blomstrede - og dette er sket helt naturligt i Hanstholm; fra fisk sortering, fiskeauktion, fiskeforarbejdning og fisk eksport virksomheder til varer og transport, kølehuse og tjenesteydelser af forskellige former - grovsmede, afkøling operatører af anlæg, flydende dock og trawl - alle er at findes på Hanstholm (* se adresser osv.på hjemmesiden) og kontinuerlig bruger analyse viser, at Hanstholm er virkelig god til servicering.

Men Hanstholm er også et sted hvor du går på ferie - der er områder, boligbyggeri, et indendørs indkøbscenter, du kan besøge fiskeauktion og canon holdninger - bo natten og bog wellness eller konference ophold på hoteller i byen - og derefter der er "gate" til den første nationalpark i Danmark.I øvrigt fra at være det sted, hvor lystfiskere fra hele verden komme til at fiske på "den gule reef" blandt andre steder, har Hanstholm også campingpladser og plads til at leve...

 


Bedst rådighed Hanstholm færge billet prisgaranti

Bedste Hanstholm færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Northlink færger eller Ásgeirsdóttir linje passager og bil-færger billetprisen til og fra Hanstholm.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Hanstholm færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Hanstholm færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Hanstholm færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Hanstholm Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Hanstholm færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Hanstholm til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Hanstholm og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her