Hangö færger

Hangö passagerskibe og færger

Hangö passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Hangö til Rostock.

Sammenlign alle tilgængelige Hangö færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Hangö bilen og passager-færge billetter sejler til og fra Hangö, Rostock med Superfast færgen linje færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Hangö færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Hangö færge
Billet priser & reservationer


Bog Hangö færge billetter
færge billet pris med Superfast færgen linje for færger sejler fra Hangö til Rostock online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Hangö passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Hangö færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Hangö

Hangö  (Hangö på svensk) er Finlands sydligste by.Det er en stor rekreative marina med mange eller de fleste sejlbåde og motorbåde besøger Hangö på deres vej mod vest mod den finske skærgård eller østpå til Helsinki.

Hangö er en populær by at besøge i sommer og en masse af turismen sikrer gode tjenester og en masse restauranter i marina.Hangö er også en større port for eksporten og importen året rundt.

Hangö halvøen , hvor byen er beliggende, er den sydligste spids af kontinentale Finland.Jorden er sandet moræne, og vegetationen består fortrinsvis af fyr og lave buske.Hangö er kendt for sine smukke skærgård.Byen har en kystlinje på ca. 130 kilometer hvoraf 30 km er sandstrand.Der er også over 90 mindre øer og Holme inden for byens grænser.Skyline Hangö domineres af kirken og vandet tårnet.

Hank Ferry Port
Begivenheder i Hangö 

Hangon Regatta har været en traditionel stativet på den finske sociale scene, og er hændelsen store sommeren i Hangö.Sejler entusiaster overvære for at konkurrere, såvel som hovedsageligt unge mennesker, som har meget lidt eller ingen interesse i sejlsport og deltage i kun at parti og drikke.Sidstnævnte udgør den "Regatta hale", ikke værdsættes af de fleste af byens indbyggere, og som forårsager enorme udgifter til oprydning i Parker og gader.

Andre traditionelle sommer aktiviteter er "Tennis uge", den "havet Ridning" konkurrencer og hændelserne "Sommer teater".Adskillige sandstrande og et væld af fritid havne tiltrækker turister i sommermånederne.

Hangö historie 

Emigranter memorial statueThe websted var allerede kendt af sejlere i 1400-tallet.Helleristninger fra tid er skåret ind i klippen ved "Hauensuoli" øen.

Hangö har en lang historie med krige og slag.Slaget ved Hangö mellem den svenske og den russiske flåde blev udkæmpet i 1714 i skærgården nord for halvøen.Slaget var den første nogensinde sejr af den russiske regelmæssige flåde.Gerningernes Befæstning på Hangö halvøen havde allerede startet i slutningen af 1700-tallet, da svenske bygget tre særskilte forter på de fjerntliggende øer.Forterne blev senere bombarderet af den britiske Royal Navy under Krimkrigen og de blev til sidst blæses under fjendtlighederne af deres egne forsvarere.

Byen blev grundlagt i 1874, kort tid efter Hangö-Hyvinkää jernbanen blev indviet i 1872.Det kejserlige Charter for byen blev indrømmet ved Tsar Alexander II.

Hangö var havnen valgfrihed for emigranter forlader Finland til et nyt liv i Nordamerika i det sene 1800 og tidlige tyvende århundrede.Mindesmærke statue, viser fugle i flyvning, skrevet til minde om dette.

I sene 1800-tallet, mens Finland var stadig en Storhertugdømmet under Rusland, var Hangö en populær spa resort til den russiske adel.Nogle af bygningerne fra denne periode overleve, især den Hangö Casino (som ikke er et hasardspil etablering, men en tidligere banket hall of the spa). I dag er det en restaurant.

Feltmarskal C.G.Mannerheim ejede en café, "Neljän Tuulen Tupa" ("The House of fire vindene") som stadig er meget populær blandt turister og fastboende ens.

Bengtskär fyr er den højeste, (52 meter) i de nordiske lande.Det er beliggende syd for Hangö.Det blev bygget i 1906, og det er det første fyr museum i Finland.En række færger, der drives frem til 2006 mellem Hangö og Rostock i Tyskland.

 


Bedst rådighed Hangö færge billet prisgaranti

Bedste Hangö færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Superfast færgen linje passager og bil-færger billetprisen til og fra Hangö.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Hangö færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Hangö færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Hangö færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Hangö Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Hangö færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Hangö til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Hangö og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her