Hakodate færger

Hakodate passagerskibe og færger

Hakodate passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Hakodate til Aomori og Oma.

Sammenlign alle tilgængelige Hakodate færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Hakodate bilen og passager færgen sejler til og fra Hakodate, Aomori og Oma med Tsugaru Kaikyo færgen færger online instant bekræftelse med billetter.

Sammenlign bog og betale mindre for Hakodate færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Hakodate færge
Billet priser & reservationer


Bog Hakodate færge billetter
færge billet pris med Tsugaru Kaikyo færgen færger, der sejler fra Hakodate til Aomori og Oma online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Hakodate passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Hakodate færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Hakodate

Hakodate , beliggende på den sydlige spids af Hokkaido, indeholder et relativt tempereret klima og sprudlende karakter og har fortsat med at udvikle sig som et centrum for administration, økonomi og kultur i sydlige Hokkaido.

Åbnes som Japans første port af den internationale handel, oplevet Hakodate kontakt med forskellige fremmede kulturer.Denne indflydelse kan den dag i dag stadig kunne mærkes i byens gader og det vestlige område.

Hakodates berømte morgen marked er afholdt dagligt fra 5 am til middag kun et par skridt fra den vigtigste togstation vest indgangen.Mere end 360 tæt pakket båse tilbyde til salg forskellige typer friske skaldyr såsom krabber (kani), laks æg (ikura) og Søpindsvin (uni) og producere friske som meloner.Også er i området marked flere restauranter, som tilbyder friske skaldyr morgenmad.

En fem minutters gåtur fra markedet vil tage dig til moored Seikan strædet færge kaldet Mashu Maru Memorial skib, som anvendes til at sammenkoble Aomori i Honshu med Hokkaido.Der er en restaurant og en kaffebar på forstævnen hvor du kan bruge nice, afslappende tid få vist landskabsfilerne omkring havnen.

Arial View Hakodate færge havn

Hakodate er Hokkaidos tredjestørste by, beliggende på øens sydlige spids.Hakodate er bedst kendt for de spektakulære udsigt til nydes fra Mount Hakodate og dens lækre, friske skaldyr.

Som en af de første japanske harbor byer skal åbnes for den internationale handel efter landets æra af isolering, Hakodate har oplevet bemærkelsesværdig indflydelse fra oversøiske og den udenlandske befolkning tidligere bolig distriktet og en vestlig stil fort er blandt dens vigtigste turistattraktioner.

Onuma Park, en uægte nationalpark med smukke, øen punkteret søer, ligger kun en halv time nord for Hakodate og gør en nice side tur eller et stop langs rejsen mellem Hakodate og Sapporo.

Turistattraktioner i Hakodate

Mount Hakodate 
Mount Hakodate (Hakodateyama) er en 334 meter høj skovklædt bjergområder med et ni kilometer omkreds i den sydlige ende af halvøen, hvor meget af centrale Hakodate er placeret.Dens placering giver mulighed for en uhindret udsigt over byen og Tsugaru strædet.Den vulkanske aktivitet af bjerget ophørt omkring to millioner år siden."Gagyu-zan" er et af de mange navne på Mt.Hakodate; Det betyder "Lyve ko bjerg" på japansk dermed sin figur.

På klare dage og især nætter er visningen af Hakodate fra bjerget spektakulære.Hvis du oversætte de lokale turist brochurer, får du notere, at de siger, at visningen NAT (yakei) fra her ofte blevet sammenlignet med Hongkong eller Napoli.De siger at denne vidunderlige visning er at scenen ses ved 8-10 grader nedenfor synet.De siger, at denne hældningsvinkel falder sammen med en papirflyver pilot udøver en stabil landing, og så byens lys minde fremviseren i en bane, at give fremviser en blanding af spændinger og lettelse.Men hvad ville "de" ved alligevel.Det er alt i alt ganske enkelt smuk.

Ved bjergtop, er bilen kabel sluttet direkte til et observatorium, som alle-vejr.Hvis du planlægger at tage en gåtur om uden for anlægget, ville det være klogt at bringe en lys jakke eller en vindjakke.Temperaturen i bjergtop er højst 60 grader Fahrenheit sommeren (juni - Sept.), men de kraftige vinde vil slippe den sensoriske temperatur et par grader.Det er i tid, vinter, messing Abe koldt.

Siden 1964, er Mount Hakodate blevet tildelt nationale Reservation for fugle og dyr; der er ca. 600 arter af planter, og omkring 150 arter af dyr, der er bosat i Mount Hakodate.Der er også memorial monumenterne en zoolog Thomas W.Blakiston, som opdagede en fordeling grænse af japanske dyr i Tsugaru strædet, og en topologist Tadataka Inoh, som udgav det første adspurgte kort over Japan.Der er souvenir butikker, en restaurant med visningen fineste og en begivenheder hall hvor 12 skærme producere en multi-vision præsentation, der introducerer de fire sæsoner af Hakodate.

Ropeway til toppen af bjerget fraviger Landkreis Motomachi, en 5 minutters sporvogn ride fra JR Hakodate Station.Alternativt er der en direkte bus fra stationen til top i de varme sæsoner af året.Der er også et Vandreture kursus til toppen, tager ca. en time.Svævebane station er omkring ti minutters gang fra "Jujigai" streetcar stop.Mt.Hakodate Ropeway station er beliggende nær toppen af Nanbuzaka-hældningen; Nanbuzaka-hældningen ligger ved rådhuset afdelingskontoret af Suehiro-cho (gamle Marui-Imai stormagasin). Svævebane, som rider 125 folk, afgår hvert femte minut i rush tid.

Fort Goryokaku 
Fort Goryokaku, hvilket betyder 'femkantet' fra dens stjerne figur, blev bygget i Hakodate fra 1857 til 1864 som Japans første vestlige stil Fort.Dets ruiner er nu webstedet for Goryokaku Park, som i maj bliver en af Hokkaidos mest populære pletter til cherry blossom visning med dens 1.600 træer.I hundrede mund bred ydre voldgrav, hvor japanske karper bor, er leje bådene populære blandt locals og ferierejsende, selvom fra hvad jeg kunne fortælle det var mere af sidstnævnte.Hakodate City Museum bilag er også i parken visning af våben, uniformer og andre historisk relaterede artikler.

Fortet og parken kan ses fra det Goryokaku tårn, hvem står ca. 50 meter (over 160 ft.) høje ved indgangen til parken.Dér, kan du også lære hvorfor femkantet forterne blev bygget, og hvor sådanne forter er placeret andre steder i verden.Tårnet er åben fra 8: 00 am til 8: 00 pm og optagelse er 520 yen.Fortet blev oprindeligt bygget af Tokugawa-shogunatet at bevogte mod angreb fra den nordlige region, sammen med Benten-Houdai batteriet (nær Hakodate Dock). De to strukturer kombineret tog syv år fra 1857 til at opbygge.En "rangaku" (hollandsk studier) lærd ved navn Takeda Ayasaburo udviklet fortet ved forsker i europæiske forter og slotte.Fortet blev planlagt til klar til moderne våben, som kanoner.Femkantet form af fortet blev valgt til at minimere de blinde pletter ved at placere kanoner i hvert af hjørnerne.

I 1868, når de Meiji restaurering førte til omstyrtelsen af Tokugawa-shogunatet, loyalistiske oprørerne flygtede til Hokkaido og bruges Fort Goryokaku som deres hovedkvarter i den resulterende borgerkrig mod de kejserlige styrker.Oprørerne hensigten var at erklære oprettelsen af et uafhængigt land kendt som "Ezo Republik". Af forskellige årsager blev de hurtigt besejret og overgav sig i maj 1869.Fra JR Hakodate Station, skal du tage en sporvogn til "Goryokaku Koen Mae" stop (10 minutter). Derfra fæstningen er en anden 5-10 minutter til fods.

Kanemori røde mursten lagersteder 
Kanemori røde mursten lagersteder blev oprindeligt bygget i 1909 og smeltet i 1988 som en del af en waterfront område genudvikling med et tema "gammelt og den nye". Området var, hvor skibsværfterne og udenlandske bosættelser var når placeret, men siden omkring 1879 det trivedes som et lagersted område.Kanemori logoet på disse bygninger symboliseret én gang handel-port af Hakodate.

Plaza på webstedet er hvor Hakodate øl Hall, Kanemori-tei, en skaldyr og vin restaurant, Kanemori Hall, en multipurpose facilitet, og flere er placeret.Hakodates historie øl datoer tilbage til 1898 når Hakodate øl Hall først åbnes i Yachigashira.Det var meget populær indtil dens lukning i 1904.Kumashiro Watanabe I, grundlæggeren af "Kanemori," helligede den til etableringen af det Hakodate øl bryggeri, som kan have været det første mikro-bryggeri i Hakodate.Lagerstederne er ca. en ti minutters gang fra JR Hakodate Station.

Motomachi District 
Motomachi er et maleriske kvarter af stejle skråninger og sving-for-the-1800-tals vestligt clapboard boliger og bygninger.Beliggende ved foden af Mount Hakodate, var at området en favorit med de mange forhandlere fra Rusland, Kina, vestlige lande og andre udenlandske statsborgere, der flyttede til Hakodate med åbningen af porten til udenrigshandel.Området omkring Motomachi vedligeholder en rar blanding af japanske og vestlige kulturer i de gamle offentlige Hall af Hakodate Ward, en vigtig kulturel ejendom, såvel som den gamle britiske konsulat, Haristo Sei-kyokai eller den russiske ortodokse kirke og Higashi-Hongan-ji filial templet.

Et karakteristisk strukturer, nabolagets er den Motomachi romerskkatolske kirke (15-30 Motomachi, Tel: 138-22-6877). Efter den første katolske missionær, Rev.Ff.Mermet de Cashon, ankom til Hakodate i November 1859, byggede han et kapel i 1861.Den nuværende struktur blev bygget i 1924 efter de foregående brændt ned i 1868 og 1921.Brændofferalteret var bidraget ved Pave Benedikt XV og er den eneste alter i Japan har sådan en ære.Er en grotte i billede af Lourdes Cave bag bygningen.

Motomachi Park er hvor Hakodate oprindeligt blev grundlagt.Motoizaka skråning, brolagt i sten, udvider bred og lige fra park hele vejen til havet.Der har været statslige kontorer beliggende der siden den mid-Edo æra (1700-tallet). Indtil 1950 fungerede det som centrum af administrationen i Hokkaido og sydlige Hokkaido område.

I park bevoksninger bygget "Gamle Hokkaido agenturet, Hakodate branch office," i 1909.Ud over et historisk fotografi museum på anden sal bruges bygningen også øjeblikket som til lokale turist informationscenter.Det er åben daglig 9 am til 7 pm (til 5 pm om vinteren). Motomachi distriktet er beliggende ved foden af Mount Hakodate, og let adgang til fra JR Hakodate Station i en 5 minutters sporvogn ride eller 15 minutters gang.

Gamle britiske konsulat (Port Memorial Hall) 
Den første britiske konsul, en mand med navnet Hordison, kom til Hakodate i 1859 og etableret det første konsulat fra et værelse han lejede fra Shomyoji templet.Efter konsulatet flyttede til den nuværende placering, det blev brændt ved ild i 1907.Den nuværende bygning blev Genopbyg i 1913.Konsulatet lukket i 1934, men bygningen blev udnævnt en kommunale håndgribelige kulturelle egenskab i 1979.

Det tidligere konsulat har talrige viser henvisninger vedrørende Hakodate under dens havn åbning og historiske udvekslinger med lande oversøiske herunder England.Miniature replikaen af "sorte skibe" (Admiral Perrys ekspedition skibe) er et populært fotografiske emne, men Åbn Port Memorial Hall (1st floor) er det eneste sted, hvor besøgende lov til at tage billeder.Dens lidt lignende på en måde til shiryokan i Devon i bunden af Izu Peninsula.Møbler og mange andre elementer fra tid af åbning Hakodate porten vises også.Lette måltider eller snacks kan nydes på te restaurant "Victorian Rose", og shopping kan gøres på den "mindesmærke shop" kaldes "Queens hukommelse" hvor alle varer er af vigtige fra Storbritannien.

Gamle russiske konsulat 
Den første russiske generalkonsul Goskevich kom til sin post i Hakodate i 1858.Det aktuelle konsulat blev bygget i 1908, og tjente som et russisk konsulat indtil 1944 når den sidste konsul blev hjemsendt.En del af anden sal er foretaget i bindingsværkshuse stil, de røde mursten kontrasterende godt med hvid mørtel.Under anden VERDENSKRIG fik den japanske regering nervøs bygningen, fordi et klart kunne se de skibe, der kommer ind i porten fra stueetagen veranda.Den paranoid japanske regering gjort en høj hegnet/muren omkring bygningen til at blokere for visningen af havnen.Siden 1965 fungerede denne bygning som "Sydlige Hokkaido ungdom hus" Hakodate City, blev brugt til indgivelse og uddannelse.Kraterbunden er desværre ikke længere åben for offentligheden.Konsulatet handler om en ti minutters gang fra busstoppestedet "Saiwaizaka-skråning" mod Mount Hakodate.

Russisk-ortodokse kirke 
En præst ved navn Nikolai indført først den russiske ortodoksi til Japan, da han besøgte Hakodate i 1861.Denne elegante byzantinske-stil kirke blev genopbygget i 1916.Klokkerne på den Nikolai Hall af Kanda, Tokyo blev flyttet fra her i 1928.Th kirke kaldes også kærligt "Gangan-dera (Ding-dong tempel)." Donationer kræves for vidne til syne.En 15 minutters gåtur op Daisanzaka-hældningen fra Jujigai Street bil Stop.

Trappistine kloster 
Trappistine klosteret blev etableret af otte nonner fra Frankrig og bygget i 1898 at huse kun nonner.I dag, er der omkring 70 nonner, under befaling af St.Benedict, støtter sig i guddommelig hengivenhed ved forvaltning af tørre felt og mælkeproducenter.De praksis selvforsyning, stigende 03: 30 og sovende klokken 19: 45.Disse vågen, mens de arbejder i otte timer og også bede for otte timer.De holde deres tavshed bønner og salmer.Der er filial munkeklostre i Nishinomiya Hyogo, Imari Saga, Nasu Tochigi og Miyako jima Okinawa.Klostrets smukke mursten bygning med en grøn tag kontrast med den religiøse institution det-huse.

Besøgende kan ikke angive klostret, men der findes fotografier vises i reference Værelset (for besøgende) der skildrer sin historie og "life i gudstjenester." Klostrets butikken tilbyder også lækre hjemmelavede kiks (også tilgængelig i butikker omkring i byen), slik, og smør samt håndværk som dukker.Omkring 2.500 yen ride med taxi fra JR Hakodate station.Fem minutter fra Hakodate lufthavn.Der er busruter, men det er cirka 15 minutters gang fra enhver station nær ved.

Yunokawa Onsen 
Hot foråret området, beliggende ved mundingen af floden Matsukawa, er den ældste kendte onsen i Hokkaido.Området er oversået med hoteller, Kroer og restauranter beliggende midt i et fredeligt beboelsesområde, med udsigt over strædet Tsugaru.Området er også et populært svømning staffagefarver i løbet af sommeren.Om sommeren og efteråret nætter oprette lysene af byen og blæksprutte fiskerbåde reflekterende på vandet en fredelig atmosfære.Ankomst fra JR Hakodate Station tager kun 40 minutter ved streetcar til Yunokawa Onsen Station.

 


Bedst rådighed Hakodate færge billet prisgaranti

Bedste Hakodate færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Tsugaru Kaikyo færgen passager og bil-færger billetprisen til og fra Hakodate.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Hakodate færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Hakodate færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Hakodate færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Hakodate Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Hakodate færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Hakodate til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Hakodate og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her