Guernsey færger

Guernsey passagerskibe og færger

Guernsey passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Guernsey toJersey, Poole, Portsmouth, St. Malo og Weymouth.

Sammenlign alle tilgængelige Guernsey færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Guernsey bilen og passager færgen billetter sejler til og fra Guernsey, Jersey, Poole, Portsmouth, St. Malo og Weymouth Condor færgen linjer med færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre til Guernsey færge billetter ved www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Guernsey færge
Billet priser & reservationer


Bog Guernsey færge billetter
med Condor færgen linjer for færger sejler fra Guernsey toJersey, Poole, Portsmouth, St. Malo og Weymouth online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Guernsey passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Guernsey færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Guernsey

Guernsey Ø  er mindre end Jersey og temmelig, med en mindre by, men mindre åbne landskaber end Jersey.

Øerne Guernsey og andre Kanaløerne repræsenterer de sidste rester af den middelalderlige hertugdømme af Normandiet, som holdt sway i både Frankrig og England.Øerne var den eneste britiske jord besat af tyske tropper under anden VERDENSKRIG.

Færger løbe fra St Peter Port til Det Forenede Kongerige, Frankrig og andre Kanaløerne.Der er en konventionel færge året rundt fra Portsmouth, og høj hastighed katamaraner fra Weymouth og Poole i sommeren med en mindre hyppig tjeneste i vinteren.Konventionelle færgen kører i alle vejr, katamaraner kan forskydes eller annulleret af hav.

De to færge operatører mellem Kanaløerne og UK/Frankrig er Condor Ferries og Manche-îles Express.

UK valuta accepteres på øen, men Guernsey udskriver også sine egne penge.

Guernsey Ferry Port

St Peter Port , øens hovedstad, er en travle harbour by, en tapetet af arkitektoniske stilarter, som fortæller historien om regionen ændre formuer.Her bistroer, restauranter og butikker jostle for din opmærksomhed, mens i havnen færger er readied for at tage dig til søster øer.

Familier er draget til Guernsey for generationer, nyder et feriemål, hvor børnene kan bevæge sig frit mens forældre slappe af med en bog på stranden.Tempoet i liv er helt sikkert mere afslappet end fastlandet Storbritannien, så tage din tid, vandre kystlinjen, nyde en runde golf og slentre gaderne i øens smukke hovedstad, St Peter Port.

Frodige botaniske haver, forførende skjulte bugte og herlig solnedgange over Atlanterhavet giver Chanel Island of Guernsey en distinctly subtropiske føler.Sidder bare 45 km (28 km) fra Frankrig, har denne lille isle også en galliske luften med franske street navne, udsøgte kulinariske overstrålingen og brugervenlighed, som mange mennesker taler både engelsk og fransk giver øen en romantisk kvalitet.

Guernsey historie

I the 11th century var Kanaløerne, hvoraf Guernsey er en, en del af hertugdømmet Normandiet.Når William, hertug af Normandiet, erobrede England, blev Kanaløerne indarbejdet i den kombinerede realm både England og Normandiet.Kong John af England tabt fastland Normandiet til de franske 140 år senere, men Kanaløerne forblev loyale til England.Franske gjort mange efterfølgende forsøg (som alle blev afviste), i de efterfølgende århundreder at erobre øer.Men én berømte franske indbygger, forfatteren Victor Hugo, boet i 15 år.

Tyskerne var mere vellykket, end franskmændene besat øen.Styrker landede under anden VERDENSKRIG.Nogle af øens befolkning og mange børn blev evakueret til England inden tyskerne nåede frem.For nylig bog The Guernsey litterære og Potato Peel Pie samfund, en international bestseller, har vakt interesse i den tyske besættelse af øen, og de barske betingelser mennesker levede under.

Guernsey har længe haft en stor grad af interne selvstyre, med sin egen juridiske og politiske institutioner som en britisk Crown afhængighed.Det er også ansvarlig for regeringen for de små omkringliggende øer Alderney, Sark og Herms.Mens ikke i Det Forenede Kongerige, har sine love stadig at være underskrevet-off af Westminster Privy Council.Øen har imidlertid for nylig komme under pres fra både Westminster regeringen og EU til at reformere sin skatteregler, der har hjulpet det etablere sig som et økonomisk centrum.

 


Bedst rådighed Guernsey færge billet prisgaranti

Bedste Guernsey færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Condor færgen linjer passager og bil-færger billetprisen til og fra Guernsey.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Guernsey færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Guernsey færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Guernsey færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Guernsey Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Guernsey færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Guernsey til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Guernsey og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her