Göteborg færger

Göteborg passagerskibe og færger

Göteborg passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Göteborg Frederikshavn og Kiel.

Sammenlign alle tilgængelige Göteborg færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Göteborg bilen og passager færgen sejler til og fra Göteborg, Frederikshavn og Kiel med Stenaline færge færger online instant bekræftelse med billetter.

Sammenlign bog og betale mindre for Göteborg færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Göteborg færge
Billet priser & reservationer


Bog Göteborg færge billetter
færge billet pris med Stenaline færge færger, der sejler fra Göteborg til Frederikshavn og Kiel online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Göteborg passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Göteborg færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Göteborg

Göteborg (Göteborg, udtales "Yeutebory" på svensk) er den næststørste by i Sverige.

Det er beliggende på Sveriges vestkyst ved udtag af floden Göta.Göteborg har et ry for at være et venligt sted, endnu mere imødekommende end den svenske hovedstad.

Der er masser at gøre i Göteborg for alle aldre og interesser.Her finder du vores store udvalg af eventyr, sightseeing, aktiviteter og seværdigheder.

En af de bedste måder at kende byen er gennem Göteborg City kort, som indeholder posten til en vært attraktioner samt fri offentlig transport, på busser, trams, tog og øhav bådene, shopping voucher hæftet har specialtilbud fra alle de vigtigste shopping områder herunder Nordstan, Arkaden, Kompassen og Innerstaden.

Göteborg Ferry Port

Göteborg , med dets billige billetpriser, billig indkvartering og fan - tastic attraktioner, er en øverste Introduktion til det land, der ikke bør gøre din sparegris skrue op for dens trotters.Göteborg (udtales noget som 'yer-te-bor') er også kendt ved sit engelsk navn Göteborg.

Det er Skandinaviens travleste havn og har en kontinental outlook; dens udstyrsstykke Kungsportsavenyn boulevard er ofte tilnavnet «Champs Élysées», og sammenligningen er berettiget (på en afdæmpet Nordic måde). Munter, afslappet atmosfære er styrket ved byens store studerende befolkning.

Skandinaviens største forlystelsespark, Liseberg, froths over med rollercoasters, ice cremer og glittery lys og den nærliggende Universeum er en anden wonder-verden værd at udforske.Arv sites og museer rosenkål fra hver street, fra 1600-tallet fæstninger til state-of-the-art 21st-century multimedie extravaganzas.En fantastisk 10% af Göteborg er grøn plads: tage timeout til slentre gennem sin charmerende Parker og haver.

Göta älv (Göta flod) løber gennem byen: i solskinsvejr båd trips er en ren fornøjelse.Du kan nemt undslippe vestpå på effektiv sporvogn systemet for en mellow ø-hopping tur.Trods en kystby, er vejret godt med højt solskin.

Göteborg Ferrie s

Göteborg er Skandinaviens største havn og en større indgangspunkt for færger.Der er adskillige bil/passager terminaler med færger til Danmark, Tyskland, Norge og Det Forenede Kongerige.

Nærmest byen er centrum, Stena Line Danmark terminal nær Masthuggstorget (sporvogn 3, 9 eller 11) har mindst syv daglige afgange til Frederikshavn, med en 50% rabat til railpass indehavere.

Hurtigere og dyrere SeaCat katamaraner til Frederikshavn fravige op til tre gange om dagen i sommeren nær Sjöfartsmuseet.Tage sporvogn 3 eller 9 til Stigbergstorget.

Yderligere west er Stena Line terminal til den daglige bilfærge til Kiel (Tyskland). Tage sporvogn 3 eller 9 til Chapmans Torg.

DFDS Seaways sejl to gange ugentligt til Kristiansand (Norge) og Newcastle (UK) fra Skandiahamnen på Hisingen (tage sporvogn 6 til Frihamnen).

Der er to turist informationskontorer i det centrale Göteborg -én i Nordstan shopping center (ved siden af den centrale togstation) og én på Kungsportsplatsen gang omkring ti minutters fra Nordstan.De tilbyder Göteborg City passet som tillader ibrugtagning mange turistattraktioner, grand huser, museer samt tilbyder gratis rejse på sporvogne og busser og gratis parkering.Dette gennemløb blev for nylig, til rådighed for folks mobiltelefoner gør det ikke kun de mest omkostningseffektive midler af syne ser men også den mest bekvemme.

 


Bedst rådighed Göteborg færge billet prisgaranti

Bedste Göteborg færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Stenaline færge passager og bil-færger billetprisen til og fra Göteborg.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Göteborg færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Göteborg færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Göteborg færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Göteborg Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Göteborg færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Göteborg på vores laveste tilgængelige billet pris.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Göteborg og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her