Golfo Aranci færger

Golfo Aranci passagerskibe og færger

Golfo Aranci passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Golfo Aranci til Livorno.

Sammenlign alle tilgængelige Golfo Aranci ferry billetpriserne i realtid og bog billigst tilgængelige Golfo Aranci bilen og passager færgen billetter sejler til og fra Golfo Aranci, Livorno Korsika færgen linjer med færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Golfo Aranci færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Golfo Aranci færge
Billet priser & reservationer


Bog Golfo Aranci færge billetter
færge billet pris med Korsika færgen linjer for færger sejler fra Golfo Aranci til Livorno online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du til dine valgte Golfo Aranci passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjstypen er alt, du skal betale, og det er et løfte.

At opnå en Golfo Aranci færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Golfo Aranci

Golfo Aranci , beliggende på den nordøstlige kyst af Sardinien, er ikke kun en vigtig port med daglige forbindelser med vigtigste land Italien, men også en stor ferie destination, der tilbyder smukke strande og turist faciliteter ved hånden.

Udover de fantastiske strande i Golfen selve der findes mange fortryllende strækninger af fint hvidt sand i det omgivende område som Cala Moresca, Cala Greca, Cala Sabina og White Beach, som kan nås ved at køre et par kilometer langs panoramisk road til Olbia.

Byen har et stort udvalg af restauranter og barer, nice butikker og luksus Hoteller med swimmingpool, tennisbaner og alle moderne bekvemmeligheder.Der findes en række former for vandsport, herunder dykning med kvalificerede instruktører.

Eksklusive klubberne i Porto Cervo og Porto Rotondo er for dem, der ønsker at tage et toppunkt på natteliv af de rige og berømte, kun et par kilometer væk.

Golfo Aranci Ferry Terminal

Golfo Aranci  er en fortryllende syne, dejlige sommer udvej på den nordlige ende af Olbia Golfen.
Beskyttet af Kap Figari mod øst, utæmmet arealer dækket i tyk Maki, holm-oaks og enebær woods, og øen Figarolo lige ved kysten, opretter en smuk scenario med et perfekt sted for afslappende ferie.

Golfo Aranci vil overraske med sine 24 strande inden for nem rækkevidde fra byens centrum, selvom den mest berømte er Cala Moresca, kan nås til fods gennem en kort land sti, den bedste sandstrande løgn syd for byen, Baia Caddinas og dens maleriske harbour og Spiaggia Bianca (hvid beach) dets navn er en foregribelse af en gylden sandstrand i en smuk bay med et fint outlook over hale af bugten.

Golfo Aranci historie

Golfo Aranci (appelsiner Bay) - mærkelige navn på et sted, hvor de orange træer ikke er den største attraktion! 

Legenden siger, at en fuld af appelsiner sænket lige ud til kyst og siden derefter byen og dens bay fragt har været kendt under dette navn.Men sandsynligvis dets navn stammer fra ranci, ord for "krabber" i den lokale dialekt, der en gang bugner i bugten.

Golfo Aranci var fiskeri og handel havn i romersk gange betjener handel med ost, mælk og andre varer fra området af San Pantaleo (indenlandske) og kapital Rom.

Når Edward Charles (1700-tallet engelsk rejsende) besøgte byen i 1889 han fandt kun en gruppe af gamle huse (stazzi), det var kun senere da fiskere fra Ponza, en ø i Campania regionen, besluttede at færdes og opholde sig her, omdanne stedet til en meget velorganiseret fiskeri-by og en smuk turist udvej.

I 1961 blev Golfo Aranci et af de vigtigste havn i området forbinder den nordøstlige del af Sardinien med fastlandet.

 


Bedste tilgængelige Golfo Aranci færge billet prisgaranti

Bedste Golfo Aranci færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Korsika færgen linjer passager og bil-færger billetprisen til og fra Golfo Aranci.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Golfo Aranci færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Golfo Aranci færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Golfo Aranci færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Golfo Aranci Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Golfo Aranci færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Golfo Aranci til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Golfo Aranci og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her