Glossa Ferries

Glossa passager- og færger

Glossa passager- og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Glossa til Agios Constantinos, Alónissos, Skiathos og Volos.

Sammenlign alle tilgængelige Glossa færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Glossa bilen og passager færgen sejler til og fra Glossa, Agios Constantinos, Alónissos, Skiathos og Volos med Hellenic Seaways færger online instant bekræftelse med billetter.

Sammenlign bog og betale mindre for Glossa færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Glossa færge
Billet priser & reservationer


Bog Glossa færge billetter
med Hellenic Seaways færger, der sejler fra Glossa til Agios Constantinos, Alónissos, Skiathos og Volos online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Glossa passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Glossa færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Glossa

Glossa  er Skopelos' andet store bilæggelse, 25 km nord for Skopelos byen.Glossa er bygget amphitheatrically på et bjerg.Det er omgivet med fyrreskove, Mandel træer og flyet træer.

Glossa ligger nogle 250 meter over havets overflade gør det højeste landsbyen i Sporades.Landsbyens udvidelse frembyder også besøgende spektakulær udsigt vestpå mod Skiathos.Glossa er blot en kort afstand fra Klima og omtrent 2 kilometer fra port Loutraki.

Arkitektur i Glossa består af to-etagers hvidkalkede huse med træ balkoner og fliselagte tagene.Havnen, hvor denne dejlige landsby kaldes Loutraki og er den anden port på øen fra hvor Flying delfiner sammenkæder landsbyen med andre Sporades Islands og Volos.

Ruinerne af romerske bade kan være fundet nær havn samt 4th. århundrede f.kr resterne af citadellet af gamle Selinous og ruinerne af en femte århundrede tempel Athena.Den søfartsby dejlige port tilbyder indkvartering, Værelser til leje og velsmagende taverns tilbyder dejlig frisk fisk.

Glossa Marina og Ferry Port

I fugleflugtslinje, er Glossa ca. 10 kilometer nordvest for Skopelos Town, dog med bil rejsen er tættere på 25 km som øens hovedvejen vinde det vej gennem landsbyer og byer i vest- og sydkysten.

Flere vigtige begivenheder gennem hele året er fejret af indbyggerne i Glossa, herunder: The antagelse af Virgin på 15th af August og ceremonier afholdt inden for de første uger af August hvert år for at fejre Manos Loizos - en komponist, der tilbragte mange somre i selskab med folk i Glossa levetid.

Selv om der er flere kirker til at udforske i Glossa, en er særligt bemærkelsesværdige: det er den lille kirke i St John.Denne lille sted gudstjenester, øst for Glossa, er perched på toppen en rocky halvø, juts i det Ægæiske Hav.Kirken er adgang til klatring op over 100 trin, der har været skåret ud af klippen.Visningerne langs kystlinjen fra kirken gøre Opstreg værd while.Denne kirke blev brugt til brylluppet scenen i hit musikalske filmen Mamma Mia!

Faciliteter i Glossa 

Der findes en sparsitet logi i Glossa, men det er muligt at finde værelser til leje og studio dobbeltværelser til leje.Der er også en eller to private villaer i området tilgængelige at leje.Der er en bedre række indkvartering i nærliggende Loutraki.

Som de fleste besøgende på Glossa er grækere besøger fra fastlandet er det rimeligt at sige, at Glossa virkelig ikke excel på catering for internationale turist handel.De fleste daglige elementer kan dog købes inden for landsbyen, som er så længe du ikke ønsker at købe noget under siesta!Der er et par små Taverner catering for dem på udkig efter forfriskning samt en restaurant nær skolen.Landsbyen postkontor også serverer forfriskninger.

Mange af gaderne i Glossa er strikket sten og er tabu biler.Meget af landsbyen er som sådan, kun tilgængelig ved mund eller ved æsel.Der er et café/pizzeria ved skolen og cafeneion af den øverste kirke hvor kan du joinforbinde locals for en kop kaffe, øl og et spil af tavli (backgammon). 

Kira Leni bagere ud for school på hovedvejen sælger også faretruende lækre græske snacks, kager og bevarer at spise i eller tage væk.Hun også bager brød - herunder wholemeal - lokaler.

I Loutraki findes to fremragende fisk restauranter (de gør også andre fødevarer) Armirali og Flisvos.De er side om side i den vestlige ende af landsbyen (venstre ende som du ser det fra havet), faktisk du skal gå gennem Flisvos at komme til Armirali – det er også værd.

I centrum af Loutraki er der en gruppe af cafeer hvor vej når frem til havnen og en fremragende souvlaki bar modsat i supermarkedet.En taverna "Smukke Grækenland" sidder ved den Legeplads og yderligere langs ved yacht pontoon er Petrino's café, som er berømt for pizza og icecream.De har nu i lighed med mange steder et trådløst hotspot.

Ikke lade sig narre af godt markeret gadenavne, ingen nogensinde bruger dem.Heller ikke ved den kendsgerning, at mange huse er nummererede - undertiden med forskellige numre udstedt i henhold til forskellige myndigheder på forskellige tidspunkter.Alle i Glossa-Loutraki har den samme adresse - Glossa, Skopelos, 37004, Grækenland.Forlade postkontor for at sortere det.

Del af store charmen af Glossa-Loutraki er, at det ikke forsøge at være charmerende eller traditionelle.Det er bare.Den er stor nok til at have en levetid på sine egne og til at absorbere besøgende i sommeren.Som næsten alle disse grækerne fra fastlandet, der intetsteds tilbyder en engelsk morgenmad eller endda en fremmed avis - skal du gå til Skopelos herfor.Lokale folk er indbydende og meget glade for at udveksle en høflig 'kali mera' om morgenen eller 'kali spera' i aften som du passerer på gaden.

Alt i Glossa er inden for gåafstand – en gåtur, som sandsynligvis vil involvere gå op eller ned på et tidspunkt.Selv hvis du har en bil, vil du sandsynligvis har at parkere det nogle kort afstand fra huset, selvom du muligvis kunne slippe ting ved døren.De fleste af tid, kan du gøre meget godt uden en bil.Bussen blade fra school (naturligvis) til Skopelos i én retning og Loutraki i den anden.Turen fra den ene ende af øen til det andet tager ca. en time - en smule mere i sæsonen optaget.Landskabsfilerne er bedøvelse (sidder på højre side af bussen går i retning Skopelos for de vidunderlige kystnære visninger) og bussen stopper tæt på alle strande på vej.

Loutraki er hvor din færge ankommer, men ikke forvente at se "Loutraki" på billetten.Hvad angår færgeselskaberne er bekymrede, kaldes porten Glossa, ligesom ovenstående landsbyen.I Loutraki kan du købe færge billetter, leje en bil eller prøve en af adskillige Taverner og caféer.Her er også nærmeste stranden strækker sig langs bag harbour mur.Du kan gå ned fra Glossa til Loutraki i omkring femogtyve minutter, men ikke tilrådeligt i varmen fra dag, indtil du er acclimatised.Der er en stejle sti, som vil efterlade din benene følelse som minibægre med indtil du vænne sig til den.

 


Bedst rådighed Glossa færge billet prisgaranti

Bedste Glossa færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Hellenic Seaways passager og bil-færger billetprisen til og fra Glossa.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for din valgte Glossa færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Glossa færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.Hvis du vil reservere Glossa færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Glossa Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Glossa færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Glossa til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Glossa og til over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her