Gæller Bay færger

Gæller Bay passagerskibe og færger

Gæller Bay passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra gæller Bay St Margarets håb.

Sammenlign alle tilgængelige gæller Bay færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige gæller Bay bilen og passager færgen billetter sejler til og fra gæller Bay, St Margarets håb Pentland Ferries færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for gæller Bay færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Gæller Bay færge
Billet priser & reservationer


Bog gæller Bay færge billetter
færge billet pris med Pentland Ferries færger, der sejler fra gæller Bay St Margarets håb online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte gæller Bay passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en gæller Bay færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om gæller Bay

Gæller Bay , som er beliggende om 4.8 km vest for John så gryn med Fællesskabet af gæller tæt ved, har en af de længste strækninger af lavtliggende rock kyst på Caithness nordlige kyster.

Dets vigtigste funktioner er en lille havn og pier bruges som fastlandet terminal for Pentland færger.Harbour nødboliger nogle små lokale både sammen med dem, der er brugt til arbejdet fårene på slukket ligger øen i Stroma.I de rigtige hav betingelser bruges området nogle gange til surfing.

Mens Scrabster til Stromness er den længste løbende bruges færge rute til Orkney, startet i 1856, har historisk området gæller Bay været det vigtigste at modregne punkt fra fastlandet af Stroma og Swona og Orkney, selv på øer.Denne rute, kendt som The Short Sea Crossing, anses generelt at være både den hurtigste og sikreste på tværs af farvandene i Pentland Firth.

I øjeblikket Pentland færger operere en året rundt tjeneste på denne rute til St Margaret håb på South Ronaldsay.

Gæller Bay Ferry Terminal

Selv på en tåget vintre formiddag alle visningerne på tværs af de tilsyneladende rolige Pentland Firth til Stroma øde Isle turbulente og voldelige arten af havet her.Forlis museet på nærliggende John O'Groats giver en bedre clue til potensen af havet som det funnels ind i denne kanal.

Lange, grønne upløjet er hjem til afhaspning venstre hånd punkt pause, folk i besked sammenligne dem fundet omkring det indonesiske øhav.En oase i enorme mod vest swells ledsaget af vestlige vinde.Men dette er et brud, der virkelig skinner i enhver store swell, producere heavy, barreling linjer, der føler deres vej langs en gnidningsløs, hærde-sten bunden af denne beskyttede bay.Som tidevandet falder, klipper og klippeblokke vises i indvendige sektion.Normalt helt en rolig stedet som den lang gåtur til punktet bringer off mange, der stopper til at overveje udfordringen.

Steder at spise
En 20 minutters kørsel væk, Thurso har et antal billige og munter tage-på-lager og pubs.Somerfield supermarked gør en god linje i billige, paafyldning 'alle dag Morgenmad', centrale Café er stedet at Grib en kop kaffe og et stykke af hjemmebagte kage mens Le Bistro er en god linje i moderat pris aften måltider.Prøv restauranten øverste dæk på Scrabster Harbour for et anstændigt Highland bøf.

Steder til ophold
Selvom du kan bo på John O'Groats, ikke!Prøv Stroma visning Caravan & Camping websted øst for Gill's Bay for camping.Nærliggende Thurso tilbyder den bedste sovende indstillinger.Sandra's Backpackers på Princes St med dorm eller dobbeltværelser, kommunale køkken og adgang til internettet, er et populært valg.Åben gennem sommeren Thurso Caravan & Camping Park overser Thurso reef.I anden ende af skalaen er The Royal Hotel på Trail Street, som undertiden klip uden for sæsonen byder eller udvidede ophold tilbud.

Ting at gøre
Mod nord ligger Orkney Isles - en øgruppe bestående af mere end 70 øer hjem til awesome neolitiske monumenter herunder stående sten, sten cirkler og antikke gravene.Pentland færgen passage tager ca. halvanden time og løber dagligt mellem gæller Bay og South Ronaldsay.Der er en biograf og bowlingbaner på på alle Star fabrik i nærliggende Thurso.

Gæller Bay historie

Den første Mole blev konstrueret i 1905 med havnen nogen tid senere.I 1980 ' erne besluttede Orkney Island Rådet at genindføre short sea passagen fra gæller Bay til Burwick på South Ronaldsay.Millionvis af pund blev brugt på en nye færge og opbygge en terminal og linkspan i gæller Bay sammen med lignende faciliteter ved Burwick.Tjenesten startet på den 15. August 1989, sejlede til Houton nær Orphir som klapmateriale stadig skulle gøres på Burwick, og endte på den 16 September 1989 da linkspan ved gæller blev beskadiget af hårdt vejr.

Det blev derefter indset, at det ville være umuligt at køre fast rutefart som planlagt på grund af vejrforholdene, og handlingen blev lukket ned, færgen bliver lagt op i et stykke tid før udnyttes af Orkney Ferries for øområder arbejde.Burwick er for nylig blevet brugt af den kun passager-færge, der opererer fra John så gryn i løbet af sommeren.

Sent i 1990 ' erne Andrew banker, en Orkney iværksætter og grundlægger af Pentland Ferries oplevede potentiale genindførelse short sea passage og forsøgte at få brugen af terminalen.Det var først efter han havde truet til at opbygge sin egen kort afstand borte, Rådet plageri og han opnåede en 99 årig lejekontrakt på webstedet.Med en håndfuld af lokale arbejdere og nogle anden hånd anlægsmaskiner han tilbragte to år, lever i en campingvogn på webstedet, at terminalen bedre kunne modstå swell og vejrforholdene erfarne.Dette omfattede opførelsen af et pier, indarbejde 'Delfiner' (fritstående strukturer et fartøj ligger mod) bygget af de tidligere operatører, nogle opmudring arbejde.

I sommeren 2001 var Pentland færger klar til at starte regelmæssige sejladser med deres fartøj MV Pentalina-B St Margarets håb.Det blev snart indset, at selv med disse forbedringer stadig vil være problemer, og at der vil være behov for en meget længere pier.Heldigvis var en gammel flydende dock tilgængelig til bortskaffelse på Lerwick.Dette blev købt, trukne til St Margaret's Hope, hvor det var renset for alle forurenende stoffer og derefter trukne til gæller Bay hvor det blev sænket til at danne en fortsættelse af den Mole dermed kraftigt øge dens længde.Gamle olie overførsel slanger fra Scapa Flow olie terminal blev anvendt som skærme til færgen mens rock kampvogne blev dumpet på havsiden til beskyttelse mod bølger.Tankene har været fyldt med beton og dock selve fyldt med rovet fra opmudring for at gøre mere plads til færgen råderum.Dock vil blive indarbejdet i mole ved tiden alt dette arbejde er færdig.

I øjeblikket er udpeget som et vrag og udstiller to grønne lys på dens seaward slutningen, snarere end på en mole, som viser to røde lys.Som alle dette arbejde er finansieret af færge firmaet ved præsentere (2006), fortsat arbejde langsomt som finanser tillader.Det er planlagt at fortsætte klapmateriale for at gøre tilstrækkeligt plads for en færge at slå runde hvis skal være og derefter eventuelt udvide Mole igen i en vinkel i seaward slutningen at stoppe den swell, som undertiden for stor til at arbejde i linkspan.Dette vil ikke være før sommeren 2008.

 


Bedst rådighed gæller Bay færge billet prisgaranti

Bedste gæller Bay færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Pentland Ferries passager og bil-færger billetprisen til og fra gæller Bay.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte gæller Bay færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt gæller Bay færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke gæller Bay færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte gæller Bay Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende gæller Bay færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra gæller Bay til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder at gæller Bay og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her