Gijon færger

Gijon passagerskibe og færger

Gijon passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Gijon til St Nazaire.

Sammenlign alle tilgængelige Gijon færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Gijon bilen og passager færgen sejler til og fra Gijon, St Nazaire med GLD Atlantique færgen linje billetter færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Gijon færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Gijon færge
Billet priser & reservationer


Bog Gijon færge billetter
færge billet pris med GLD Atlantique færgen linje for færger sejler fra Gijon til St Nazaire online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Gijon passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Gijon færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

Mere om Gijon

Gijon  er en pulserende by og havnen i nord-vestlige Spanien, i Asturien Province, på Biscayabugten, nær byen Oviedo.

Gijon er en af de vigtigste byer i Asturien.Det var engang en romerske bosættelse og dette er tydeligt fra mange bygninger i hele byen, især palæer og huse mellem marina og San Lorenzo, med næsten 2000 års historie.Gijon blev oprindeligt dannet mellem hill Santa Catalina og fiskeri naboskab for Cimadevilla.

Gijon er en super base for at udforske den nordlige del af Spanien og er den største by i Asturien.Den spanske Nyd "turismo landdistrikter" betyder "Touring landdistrikt" i denne region og som et resultat dens pakket med steder at bo i form af private lejligheder, hoteller og Paradors (historiske bygninger konverteres til at bruge som fantastisk stillelse huse normalt med en restaurant og ofte haver). 

Gijon Marina og Ferry Terminal

Gijón  begyndte som en fiskerby næsten 3.000 år siden, ifølge optegnelser af Campa Torres arkæologiske og naturreservat i Gijón.Byen er i dag en vigtig port på Spaniens Atlantic kyst.Den historiske fiskerleje, kendt som Cimadevilla er placeret på en halvø, der deler porten i halvdelen.Landsbyen er den største turistattraktion i byen.

Gijon strande
Strandene nær Gijon er smuk, med golden sands og promenader.

Gijon Sightseeing
De fleste af gaderne er brosten og knap to biler bredt.Mange af bygningerne er blevet renoveret for at få vist det farverige liv i landsbyen.Dem, der ikke har er bevis for århundreders byggeri designet til at modstå de magtfulde kræfter af Atlanten.

En vandretur op ad bakken og gennem Cimadevilla fører til Cerro de Santa Catalina.Det er en park på spidsen af den penisula, der indeholder en visning af udstrakte kystlinjen danner porten.På selve kanten af penisula er en skulptur størrelsen af et hus, Palace del Horizonte eller ros af horisonten.Det er en af 16 store skulpturer anbringes i offentlige rum i hele byen i det sidste årti.

Gijon er nu en blanding af moderne tider med indlysende historiske påvirkninger, det er velkendt for dets udstillinger og koncerter.Den 'Fiesta del Bollu bliver fejret på påske', når en Karneval parade cruises langs Galiana Street med lyse flåd og gade bands.De fleste af gaderne er brosten og knap to biler bredt.Mange af bygningerne er blevet renoveret og afspejle det farverige liv i landsbyen.De ikke er blevet renoverede er Testamente til århundreder af byggeri designet til at modstå de magtfulde kræfter i Atlanterhavet.

Nogle af Gijons bedste attraktioner er historiske, den romerske bade bliver en af de mest populære.Medeival paladser i Gijon er også meget populære.Barok Revillagigedo Palace datoerne tilbage til 1700-tallet, og det er nu bruges til at vise værker af moderne kunst med vellykket udstillinger hvert år.

Gijon historie
Gijon menes at være den antikke romerske by Gigia.Det blev erobret af maurerne i det tidlige ottende århundrede; senere i samme århundrede, men var det en af de første byer til at være re-conquered af kristne styrker.

I 1395 blev den ødelagt af brand.Under den spanske borgerkrig (1936-1939), afsluttede erobringen af byen af nationalister i oktober 1937 kampene i nord-vestlige Spanien.Gijon har det vigtigste vejnet på den nordlige spanske kyst, mellem havne i Santander i øst og El Ferrol i Vesten.Bygningen af havnen begyndte i 1480.Det var befæstet i sidste halvdel af 1500-tallet, og i 1788 det var udstyret til at håndtere West indiske handel.

 


Bedst rådighed Gijon færge billet prisgaranti

Bedste Gijon færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige GLD Atlantique færgen linje passager og bil-færger billetprisen til og fra Gijon.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Gijon færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Gijon færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Gijon færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Gijon Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Gijon færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Gijon til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Gijon og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her