Ghazaouet Ferries

Ghazaouet passager- og færger

Ghazaouet passager- og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Ghazaouet til Almeria.

Sammenlign alle tilgængelige Ghazaouet færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Ghazaouet bilen og passager-færge billetter sejler til og fra Ghazaouet, Almeria Acciona færgen linjer med færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Ghazaouet færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Ghazaouet færge
Billet priser & reservationer


Bog Ghazaouet færge billetter
færge billet pris med Acciona færgen linjer for færger sejler fra Ghazaouet til Almeria online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Ghazaouet passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Ghazaouet færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Ghazaouet

Ghazaouet  (tidligere Nemours), Algeriets vestligste havn, sidder i en beskyttet bugt, omkring 70 km fra Tlemcen (DA150 i taxier collectifs). Vejen er optaget af halabiyah, det såkaldte» mælk run «af køretøjer, fra lastbiler til små biler, smugling billige algeriske benzin til den marokkanske grænse.

Romerne kaldte Ghazaouet annonce Fratres (de to brødre), efter twin 25 m klipperne, stige op af vandet ved mundingen af havnen.Under franske kaldtes porten Nemours, efter den franske aristokrat som omfattet her, og havde ry for kvalitet ansjos og sardiner dåse i sin fabrik.

Centret har stadig en fransk føler med sit overdækket marked (1938) og den centrale kirke, nu et bibliotek (1931). Pecherie, på den østlige ende af havnen, er et godt sted at gå og se de fisk, der landes off bådene samt locals prøver lykken med glasstav og linje.

Ghazaouet Port og Ferry Terminal

Den bedste svømning er fundet uden for porten.Der er en fashionabel strand 10 km øst hvor, det siges, 'selv rige gerne gå'. Der er også godt svømning vest, ved Marsa ben M'hidi, et 2 km Stræk af fint sand, der udklippes gennem ved den marokkanske grænse.

Pecherie er et godt sted at gå og se de fisk, der landes off bådene samt locals prøver lykken med glasstav og linje.

Steder af interesse nær Ghazauet

Maghnia:
"Maghnia" (tidligere "Marnia") er en by i det nordvestlige Algeriet, nær grænsen til Marokko af Tlemcen provinsen.Det er kendt for traktaten af Lalla-Marnia (traktaten af Lalla Maghnia) (18. marts 1845) mellem Frankrig (som besat Algeriet dengang) og Abderrahman, sultanen af Marokko, som etableret grænserne mellem Algeriet og Marokko.

Oujda:
"Oujda" er en by i det østlige Marokko med en anslået befolkning på en halv million indbyggere.Byen ligger omkring 15 kilometer vest for Algeriet og omkring 60 kilometer syd for Middelhavet.Den er hovedstad for regionen Orientalsk.Det er fødested for nuværende algeriske præsident Abdelaziz Bouteflika.

Tlemcen:
"Tlemcen" er en by i det nordvestlige Algeriet, og hovedstad i provinsen af samme navn.Dens befolkning er 132,341 ved folketællingen i 1998.Placeret inde i landet, er det placeret i centrum af et område kendt for sine olivenmarker og vinmarker.Byen har udviklet læder, tæppe og tekstilindustrien, som det leveres til port Rashgun til eksport. 

 


Bedst rådighed Ghazaouet færge billet prisgaranti

Bedste Ghazaouet færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Acciona færgen linjer passager og bil-færger billetprisen til og fra Ghazaouet.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for din valgte Ghazaouet færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Ghazaouet færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.Hvis du vil reservere Ghazaouet færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Ghazaouet Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Ghazaouet færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Ghazaouet til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Ghazaouet og til over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her