Gedser færger

Gedser passagerskibe og færger

Gedser passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Gedser til Rostock.

Sammenligne alle tilgængelige Gedser færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Gedser bilen og passager færgen sejler til og fra Gedser, Rostock med Scandlines færger færger online instant bekræftelse med billetter.

Sammenlign bog og betale mindre til Gedser færge billetter ved www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Gedser færge
Billet priser & reservationer


Bog Gedser færge billetter
færge billet pris med Scandlines færger færger, der sejler fra Gedser til Rostock online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Gedser passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Gedser færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Gedser

Gedser  er en by på den sydlige spids af danske Falsters i Guldborgsund Kommune i region Sjælland.Det er den sydligste by i Danmark.Det er en vigtig havn by på Østersøen.

En bil færge rute har betjenes fra Gedser til Rostock i Tyskland siden 1995, betjenes af Scandlines.

Tidligere var der også træne og bilfærge distribuerer til Großenbrode og Warnemünde og en bil færgen rute til Travemünde, alle i Tyskland.Bro sammenkædning Gedser Rostock blev foreslået, selv om en beslutning blev gjort i 2007 at støtte en planlagte fast forbindelse over Femer Bælt vest for Gedser i stedet.

Gedser blev de første sted tyske tropper landsat under besættelsen af Danmark på 9 April 1940 kl 3: 55 om morgenen.En række pansrede biler og infanteri tropper hid i færgen fra Rostock og rykkede ind i havnen, så snart skibet forankret, snart efterfulgt af en anden færge.

Gedser færge havn
Scandlines Gedser færge

Med samlede investeringer på DKK 1.7 milliarder i nye færger og port udvidelser på Gedser og Rostock, Scandlines understøtte betydningen af denne centrale europæiske korridor for passagerer og fragt.

De to færger M/F København og M/F Berlin har kapacitet for 480 biler eller 96 lastbiler og op til 1.500 passagerer.Dette vil mere end dobbelt tidligere kapacitet på ruten Gedser-Rostock.

De nye færger bygges til den maksimale størrelse, Gedser kan håndtere.Færgerne er blevet designet således at skroget er perfekt tilpasset til de passage og bunden betingelser i de havne, fairways og åbent hav.Dette vil væsentligt reducere brugen af bunkers, at holde emissionerne til et minimum.Færger motorer formår at blive konverteret at køre på flydende naturgas.

Gedser færge havn historie

Siden den tidlige middelalder, har der været en færge tilslutning fra den sydlige spids af Falster på tværs af Østersøen Mecklenburg og Rostock.Indtil Gedser blev etableret i slutningen af 1800-tallet, var Gedesby sydligste bilæggelse.Her havde de færge forbindelser til Rostock deres afrejse punkt fra den sydlige ende af Bøtø Cove nu-diked.En middelalderlig færge kro var beliggende i Gedesby.I middelalderen, Kongelige rejsende blev indkvarteret i den kongelige grænse ejendom: Gedsergård, som tilhørte sæde for queen dowager i Nykøbing.

Året efter stormen mod oversvømmelse af November 1872 en lov blev sendt til bygning af en ny færge harbour med dampskib forbindelser til byer i det nordlige Tyskland.Færge kajplads og harbour togstation som den sidste station på jernbanen fra Nykøbing blev færdig i 1886.I bestod Gedser circa 1900, blot af en general store på Strandvejen og nogle huse på den østlige side af Langgade.Men udviklingen af den nye Langgade område, tidligere en dirt road, begyndte at indsamle tempo i 1903 efter etableringen af en jernbane færgen til Warnemünde.Gedser udviklet i løbet af et par årtier med offentlige bygninger og boliger til toldvæsenets, jernbane, færge og politiets personale.

Lodsstationen med pilotprojekter tårn på Sdr.Boulevard blev bygget i 1906, vandtårn er fra 1910 og kraftværket på Danmarksgade er fra 1911.Gedser kirke blev udformet i 1915 af arkitekten P.V.Jensen-Klindt, der senere opnået berygtet for hans design of Grundtvig's Church i København.

De fleste af jernbanen og færge installationer lykkedes at undgå nedrivning, når udviklingen af Gedser mere eller mindre kom til en stilstand i the 1960 's.Efter oprettelsen af Fugleflugts linjen i 1963 flyttet en stor del af trafikken fra Gedser passage til Rødby-Puttgarten-passage.Samme år lokale indsats resulterede i oprettelsen af et nyt fiskeri harbour.Redningsbåde stationen har også eksisteret på samme sted siden 1991.Den gamle redningsbåd station, som blev bygget i 1925, blev flyttet til marina, når den nye redningsbåd station trådte i kraft.

Efter anden VERDENSKRIG blev det område nordvestlige færge havnen et stenbrud til grus og sten.Derefter Sydfalster kommune overtog området i 1970erne og etableret en marina modstående onto Guldborg lyd.Nord for marina, blev Gedser Holiday Park bygget i 1987 som den første Feriecenter i Danmark med et subtropisk indendørs vand kompleks.Området har i dag udviklet sig til en ferie hjemme lokalitet.

Gedser passage nød en kort renæssance på grund af de mange østtyske day-trippers som resulterede efter Berlin-murens fald indtil ruten Gedser-Warnemünde jernbanefærge endelig ophørt operation i 1995.Efter 109 års tjeneste, blev den direkte tog forbindelse mellem København og Berlin lukket.Tjenesten toget mellem Gedser og Nykøbing er blevet reduceret til et par afvigelser dagligt.

 


Bedst rådighed Gedser færge billet prisgaranti

Bedste Gedser færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Scandlines færger passager og bil-færger billetprisen til og fra Gedser.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Gedser færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Gedser færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Gedser færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Gedser Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Gedser færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Gedser til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Gedser og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her