Gdynia færger

Gdynia passagerskibe og færger

Gdynia passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Gdynia til Helsinki, Karlskrona og Rostock

Sammenlign alle tilgængelige Gdynia færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Gdynia bilen og passager færgen sejler til og fra Gdynia, Helsinki, Karlskrona og Rostock med Finnlines Ferries færger online instant bekræftelse med billetter.

Sammenlign bog og betale mindre for Gdynia færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Gdynia færge
Billet priser & reservationer


Bog Gdynia færge billetter
med Finnlines Ferries færger, der sejler fra Gdynia til Helsinki, Karlskrona og Rostock online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Gdynia passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Gdynia færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

Mere om Gdynia

Gdynia er en havneby i det nordlige Polen.

Gdynia er en af de yngste byer i Polen.Gdynia var en lille landsby i de tidlige 1900, men efter 1 og etablering af fri by Gdańsk, besluttede den polske regering at bygge en deepsea port der.Konstruktion påbegyndt i 1921.Byen steg hurtigt i 1920erne og 1930 's og er stadig voksende.I dag Gdynia er en moderne by og er den anden store port i Østersøen efter Gdansk.

Gdynia er også blevet hjem til utallige musik, film og teater festivaler.Gdynia Heineken åbningsbandet Festival har spillet vært til mange internationale musik stjerner som Placebo, Franz Ferdinand, Scissor Sisters, Coldcut, The Streets, Kanye West, kælderen Jazz og mange flere.For Gdynia Heineken åbningsbandet Festival 2008 bekræftede retsakter er Jay-Z, The Raconteurs, Goldfrapp, The barnesenge, Sex Pistols, massivt angreb, Chemical Brothers og meget mere.

Hvis du kan lide shopping skuffe ikke Gdynia.Ulica Swietojanska er adskillige kilometer lang og begge sider af denne gade er fyldt med butikker, barer og restauranter.

Gdynia Ferry Port og havet tårne

Gdynia er en relativt moderne by, men den ældste bygning i Gdynia er ikke desto mindre århundrede St.Michael ærkeenglen kirke i Oksywie.Der er også en 1600-tals neo-gotisk herregård placeret på Folwarczna Street i Orłowo.Men hvad der tiltrækker de fleste turister i Gdynia beskæftiger sig med sin nylige fortid.Der er to forankrede museet skibe i havnen, ORP Blyskawica destroyer og Dar Pomorza Tall skibets fregat.

Gdynia er berømt for sine talrige eksempler på århundrede arkitektur, især monumentalism og tidlig funktionalisme og modernisme.Store eksempel på Modernisme er PLO bygning beliggende i 10 lutego gade.For nylig rekonstruerede Świętojańska street og Kościuszko firkantet, er også værd at nævne.Omgivende bakkerne og kysten tiltrækker mange karakter elskere.En fritid pier og en cliff-lignende kystlinje i Kępa Redłowska, som den omgivende Reservation Park, er også populære steder.A 1.5 kilometer lang promenade fører fra marina i byens centrum, til stranden i Redłowo.

De fleste af Gdynia kan ses fra Kamienna Góra eller en nybygget observationspunkt nær Chwaszczyno.Du kan også tage en hydrofoilbåd eller skib tur til Gdańsk Westerplatte, Hel eller bare se porten.

Det indlysende sted at begynde dit udforskning af Gdynia sandsynligvis Square Kościuszki.Placeret i slutningen af den sydlige Pier (Molo Poludniowe) betragtes den som Gdynias vigtigste firkant.I de varmere måneder er det en populær hangout for mennesker, der kan nyde havet scape mens stopper for at gennemse souvenir kiosker eller mødet ned på en af de mange barer eller restauranter, linje Mole.

Er et monument over alle de polske søfolk, der mistede livet under World War 2 midt i firkanten.Sideløbende med er også et monument over en af Polens favorit sønner, forfatter Joseph Conrad.

Er to museet skibe, ORP Blyskawica Destroyer og Dar Pomorza Tall skibet på den vestlige side af Mole.Blyskawica kom i kamp under World War 2 før bliver doneret til den polske regering som et museumsskib.Begge skibe er stadig bruges som uddannelse skibe og stadig er bemandet med søfolk fra den polske flåde.

Fra Mole får du en stor visning af en af Polens nyeste boligområder udviklinger, Sea Towers.Forventes afsluttet i 2009 vil være den højeste bygning i Polen uden for Warszawa og vil tilbyde spektakulære havudsigt for mange af dens indbyggere.

Yderligere er langs Mole Gemini centrum som huser Silver Screen biografen (som ofte spiller engelsk taletid film). Dette kompleks huser også en række butikker og underholdningssteder herunder Dom Czekolady eller hus af chokolade.På øverste etage er en internet café og også en terrasse med udsigt over Mole.

 


Bedst rådighed Gdynia færge billet prisgaranti

Bedste Gdynia færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Finnlines Ferries passager og bil-færger billetprisen til og fra Gdynia.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Gdynia færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Gdynia færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Gdynia færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Gdynia Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Gdynia færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Gdynia til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Gdynia og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her