Gdansk færger

Gdansk passagerskibe og færger

Gdansk passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Gdansk til Nynäshamn.

Sammenlign alle tilgængelige Gdansk færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Gdansk bilen og passager-færge billetter sejler til og fra Gdansk, Nynäshamn med Polferries færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Gdansk færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Gdansk færge
Billet priser & reservationer


Bog Gdansk færge billetter
færge billet pris med Polferries færger, der sejler fra Gdansk til Nynäshamn online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Gdansk passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Gdansk færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

Mere om Gdansk

Gdansk , beliggende ved kysten af Østersøen, er den kapital byen af zachodniopomorskie Voivodship.

Det udgør, sammen med to andre byer, Sopot og Gdynia, et byområde, kendt som Tricity med en samlet befolkning på 750.000 (Gdansk, selv har 456,000 indbyggere). Mens Gdynia tjener hovedsagelig som en port og Sopot som et badested, er Gdansk populært blandt besøgende med dens tusind-årige historie og imponerende arkitektur.

Gdansk Old Town tiltrækker næsten lige så mange mennesker som Krakow eller Warszawa.Tidligere nød byen en høj grad af autonomi, som sammen med sin deltagelse i Hanseforbundet, førte til stor velstand.Under sin guldalder var omsætningen i Gdansk større end i Londons East India Company.Senere perioder i Gdansks historie var komplicerede og undertiden endda dramatisk.

Denne maritime hovedstad i Polen er et vigtigt kulturelle og akademiske Center for øjeblikket.Økonomien er udvikle hurtigt og flytte ind i nye felter: traditionelle shipping- og rav handel er bliver følgeskab af petrokemiske, elektroniske og telekommunikation industrier.Havneby og internationale lufthavn gør byen en betydelig transport hub.

Gdansk Ferry Port

Der er en særlig atmosfære om Gdańsk , et unikt udseende, er meget forskellig fra de andre polske byer.Det kunne være noget at gøre med dens historiske rolle som en havneby, besøgte ved og kæmpede af folk fra forskellige nationer.Det er definitivt tilsluttet sin særprægede arkitektur, som er stærkt påvirket af dens historiske maritime forbindelser.Og den viden, at dens forbløffende centrum blev genopbygget fra ruinerne efter ødelæggelsen af WWII er betagende og inspirerende.

Uanset kilden til sin appel besøgende er altid henrykte over de grand, ele­gant bygninger i Landkreis Main by, og charmed ved sin dekorative smalle side gader med deres caféer og rav butikker.Populære maritim fornøjelser omfatte cruising sejlede på en fornøjelse båd eller sipping en drik, som på en havnestatsmyndighed øl garden mens beundrer blandingen af middelalderens og renæssancens hustage på skyline.

Selv om det er en gammel by med en omtumlet fortid, og de historiske ar at bevise det, 21st-century Gdańsk er en pulserende destination pakket med forskellige seværdigheder og underholdning indstillinger, og også gør en stor base for rejser ind i det omkringliggende landskab.

Henter der og tilbage

  • Polferries driver færgen tjeneste mellem Gdansk og Nynäshamn, lige syd for Stockholm, Sverige.Turen tager 18 timer 
  • Stena Line driver færgen tjeneste mellem Gdynia og Karlskrona, Sverige.Turen tager 12.5 timer.
  • Finnlines driver færgen tjeneste mellem Gdynia og Helsinki, Finland.Turen tager 21 timer.
Gdansk se &

Gdansk Old Town er blevet grundigt genskabt efter ødelæggelse forårsaget af anden VERDENSKRIG, forlader det endnu en gang med en smuk bymidten til vandre rundt.

Gaderne i Ulica Dluga og Dlugi Targ er blandt bedste for værdistigningen kulturarv.Fodgængerområde omkring disse gaderne er pakket med smukke arkitektur og betydelig gamle strukturer.Øverste seværdigheder at dække en turné omfatte Golden Gate, rådhuset, samt Albe Domstolen.Mens walking gennem gaderne, kan du se masser af imponerende røde mursten kirker, herunder den største kirke i Polen - St Mary's Church.

I storbyens havn du vil også se Gdansk Crane, bygget i 1400-tallet og på tidspunktet den største i middelalderen i Europa (til lastning og losning af skibe, naturligvis). Over floden kan du besøge Maritime Museum, featuring nogle interessante udstillinger.Du vil også kunne bord fragtskib forankret uden for Soldek.Mere om skibsbygningsindustrien er industri og vigtigere solidaritet-bevægelsen, startet the demise of kommunismen interessante i de meget interessante veje til frihed udstillingen, nær Gdansk skibsværfterne.

Hvis du er i Gdansk i sommertiden, hop på et tog til en 20 minutters ride til nærliggende Sopot, Polen favorit beach resort by.Alternativt kan efterlade en række "Pirat-stil" bådene fra waterfont i Gdansk på båd-ture omkring området - en ideel måde at tilbringe en halv dag.

 


Bedst rådighed Gdansk færge billet prisgaranti

Bedste Gdansk færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Polferries passager og bil-færger billetprisen til og fra Gdansk.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Gdansk færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Gdansk færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Gdansk færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Gdansk Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Gdansk færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Gdansk til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Gdansk og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her