Fynshav færger

Fynshav passagerskibe og færger

Fynshav passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Fynshav til Bojden.

Sammenlign alle tilgængelige Fynshav færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Fynshav bilen og passager-færge billetter sejler til og fra Fynshav, Bojden med Alstrafikken færgen linje færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre til Fynshav færge billetter ved www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Fynshav færge
Billet priser & reservationer


Bog Fynshav færge billetter
færge billet pris med Alstrafikken færgen linje for færger sejler fra Fynshav til Bojden online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Fynshav passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Fynshav færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Fynshav

Fynshav er placeret på den danske ø, Als, i sydøst for Jutland.

Ruten færge fra Bøjden på Fyn kyst til Fynshav på øen Als, gør det muligt at tage en genvej fra Fyn til Sønderjylland og Tyskland – uden at have drevet på tværs af The Lillebæltsbroen.

Når du vælger Bøjden-Fynshav færgen, kan du gemme ca. en time, sammenlignet med under hensyntagen motorvej E45 på tværs af Fyn og motorvej E20 gennem Sønderjylland.Omkostningerne, der er mere eller mindre de samme – omkostninger til brændstof til kørsel sammenlignet med færge billet.En anden fordel ved hjælp af Bøjden-Fynshav færgen er mulighed for at slappe af i 50 minutter – passage tid med færge på tværs af sydlige del af The Lillebælt.

Bøjden-Fynshav færgen drives af færgeselskab Færgen, der anvender færgen Thor Sydfyen på ruten.

Fynshav Ferry Terminal

Færgen afgår Bøjden eller Fynshav hver anden time – time.Imidlertid opererer to færger i dagtimerne i løbet af sommeren, Bøjden-Fynshav ruten med timeløn afvigelser.Bøjden-Fynshav ruten blev drevet af Scandlines et par år siden, og foto ovenfor er fra Scandlines dagene.

Bøjden-Fynshav forbindelsen er en del af Highway 8 fra Nyborg på Fyn til Tønder i syd vestlige hjørne af Jylland.Hovedvej 8 er hovedsagelig en to lane highway, men en meget naturskønne.Især del på tværs af den sydlige del af Fyn indeholder masser af scenic beauty krydser dog woods og passerer tæt ved flere store manor huse og meget populære og berømte Egeskov slot.Forventer omkring en time køretid når kørsel fra Nyborg til Bøjden på Highway 8.

Fynshav er fyldt med naturen, og er et paradis for art lovers, og delstaten her er domineret af bakker og skove.Klimaet på øen er milde og dette skyldes væksten i eksotiske planter, ikke fundet andre steder i Danmark.

En 165 km lange kyst omkring øen, og en strand er derfor altid skal findes.På Als kan du bad eller surfe og dem til nogle fiskeri vil finde glæden i de havne, behagelige og fredelige pladser.

Omgivende øen er flere skibsvrag, som kan være bogstaveligt til.Hvis du ikke ønsker at dykke dig selv, kan du se dykkere på et TV, som de gå til skibbrud.

Høruphav ligger 16 km fra Fynshav og er en lille behagelig fiskeri by, og her kan du nyde forskellige gengivelser eller tager en wander ud til området karakter i Trillen, fra hvor en syne tower kan bruges til at se fuglelivet i området.

Danske glas kunst i Høruphav er et besøg værd.Oplev butikken og workshoppen, blev kun sand, soda, calk og godkendte farvning bruges.Dansk glas kunst er den eneste glassblowing i Nordeuropa, der arbejder i sten i solidt, håndlavede glas.

I byen Sønderborg, 16 km fra Fynshav, vil du finde en smuk seafront, historiske bygninger, gode shopping muligheder og et slot fra hvor du kan beundre samlinger fra det antikke tidspunkt frem til nutiden.Du kan opleve et industrielle eventyr fra nutid og fremtid i Danfoss Museum.

 


Bedst rådighed Fynshav færge billet prisgaranti

Bedste Fynshav færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige passager og bil-færger billetprisen til og fra Fynshav.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Fynshav færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Fynshav færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Fynshav færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Fynshav Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Fynshav færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Fynshav til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Fynshav og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her