Frederikshaven Ferries

Frederikshaven passager- og færger

Frederikshaven passager- og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Frederikshaven til Göteborg, Oslo og Frederikshaven.

Sammenlign alle tilgængelige Frederikshaven færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Frederikshaven bilen og passager færgen sejler til og fra Frederikshaven, Göteborg, Oslo og Frederikshaven med Stenaline Ferries færger online instant bekræftelse med billetter.

Sammenlign bog og betale mindre for Frederikshaven færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Frederikshaven færge
Billet priser & reservationer


Bog Frederikshaven færge billetter
med Stenaline Ferries færger, der sejler fra Frederikshaven til Göteborg, Oslo og Frederikshaven online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Frederikshaven passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Frederikshaven færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Frederikshaven

Frederikshaven , den største by nord for Limfjorden, ligger på østkysten af nordlige Jylland.Færger sejler fra den befæstede naturlige harbor til Göteborg i Sverige, Larvik, Moss og Oslo i Norge og til den danske ø Læso.

Frederikshaven har en enestående beliggenhed, det er gemt væk mellem grønne bakker, hvide sandstrande og det blå hav.Byen centrum med dens Kunstmuseum, Frederikshaven kirke, Krudttårn Fiskerklyngen plus flere butikker og restauranter, end du ville forvente i en by denne størrelse.

Frederikshaven er ikke en særlig populær destination inden for Danmark, men det modtager et par rejsende, hvoraf gøre en kort stop for at se arenaen.Generelt, rejsende besøger området holde sig til de mere kendte steder som Skagen og Alborg.

Frederikshaven Ferry Port
Historiske Frederikshaven

Den nuværende by nu bevoksninger var i middelalderens gange hvor webstedet for fiskeri bilæggelse af "Fladstrand". Når under tredive års krig, en forsvaret rodfæstelse blev bygget her stedet erfaringer i militær betydning.Ekspert i befæstninger rejst et pulver-tårn omgivet af en mur.I 1818 Fladstrand modtaget sit kommunale charter og blev opkaldt Frederikshaven, efter Frederik VI.I 1800 C.citadel, bortset fra et par bygninger, blev trukket.Byen er stolt af sit fodgænger område.

Frederikshaven attraktioner 

Cloos tårnet 
4 km /2.5mi sydvest for Frederikshaven, i en højde af 165 m/540 m over havets overflade, bevoksninger 58 m, 190 m høje observation tower, Cloos tårnet (Cloostårnet), fra hvilket der er omfattende visninger af Vendsyssel landskabet og havet.Tæt ved, i Gærumvej, er Iron Age kældre (Jernalderkældrene), med tidlig jernalder materiale fundet i lokaliteten.

Fladstrand kirke
Fladstrand kirke (Fladstrand Kirke), datering fra 1690, er blevet renoveret flere gange.På kirkegården vil blive fundet gravene af tyske og britiske soldater dræbt i anden verdenskrig.Frederkikshavn - Fiskerklyngen 
Den ældste del af Frederikshaven, Fiskerklyngen, ligger nord for fiskeri harbor og her kan være set en række velbevaret 17th C.huse.Bemærk også North skyttegrave (Nordre Skanse), som blev bygget af Wallensteins tropper under tredive års krig.

Pulver Tower Museum 
Ved Havnepladsen, står nær havnen, Frederikshaven's emblem - Krudttårnet, den tidligere powde magasin, bygget af sten i 1688 som del af befæstninger til planer af arkitekten Anthon Coucheron; der var på et tidspunkt også flere kanoner her.Tårnet huser i dag et Museum for militærhistorie, udstille våben daterende fra 1600 og 1900.Begivenheder i nyere historie vist i Bunker Museum (Bateri Nord), som omfatter en anden verdenskrig tyske bunker.

Sognefogedgården 
Sognefogedgården, på den vestlige kant af Frederikshaven, er et besøg værd i "Schulzenhof" (18th C.) køkken, mejeri, nicher, stabile og workshop er blevet opbevaret i deres oprindelige form.

 


Bedst rådighed Frederikshaven færge billet prisgaranti

Bedste Frederikshaven færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Stenaline Ferries passager og bil-færger billetprisen til og fra Frederikshaven.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for din valgte Frederikshaven færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Frederikshaven færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.Hvis du vil reservere Frederikshaven færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Frederikshaven Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Frederikshaven færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Frederikshaven til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Frederikshaven og til over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her