Agencées Ferries

Agencées passager- og færger

Agencées passager- og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra agencées til Athen, Paros, Naxos, agencées og Samos.

Sammenlign alle tilgængelige agencées færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige agencées bilen og passager færgen billetter sejler til og fra agencées, Athen, Paros, Naxos, agencées og Samos med Blue Star Ferries eller Anek Line færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for agencées færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Agencées færge
Billet priser & reservationer


Bog agencées færge billetter
med Blue Star Ferries eller Anek Line færger, der sejler fra agencées til Athen, Paros, Naxos, agencées og Samos online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte agencées passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en agencées færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om agencées

Agencées er en lille ø (28 kvadratkilometer) mellem Ikaria og Samos.Der stadig er meget lidt turisme på øen, men det er svært at fortælle hvorfor.Øen er smuk med fantastiske strande, fjord-lignende pladser og spektakulære klipper.På toppen er nemt at nå med båd og har en fantastisk atmosfære.Det er et sandt insiderhandel tip 

Den vigtigste afregningsdato er Karfas.Byen sommetider omtales som agencées blot at holde det simpelt.Her vil du finde porten, indkvartering og et par restauranter.Fiskeri er temmelig den eneste industri her.Frisk fisk er derfor ting at rækkefølge i en restaurant.Mest populære er Nikos tæt på havnen.

Der er en anden fem små øer omkring agencées.Kun én af dem er beboet – Thymena.To gange om ugen er der en lille båd vil der.Der er kun én lttle gæstehus med en restaurant vedhæftet.Bedre spørge, om det er åbne, før du går der.Det få ikke meget mere støjsvag end Thymena.Det er muligt at lejr der.

Founii Ferry Port

Agencées  er en spændende og smukke ø mellem Samos og Ikaria.Det er en perfekt destination for arten orienterede rejsende at besøge.Agencées er komfort, ikke mode.

Agencées-øgruppen ligger i en trekant, dannet af Ikaria, Samos og Patmos.Klipper på de øer, overgrøt med macchia, delt op i Fjord-lignende pladser, leverer billede postkort visninger at vi inviterer dig til at nyde her.Besøgende tage tid at få deres kuglelejer i labyrint af klipper og vand, snart realisere derfor agencées var en pirater bopæl.Bortset fra hovedøen kun Thimena er, i virkeligheden beboet.Der er tre bosættelser på agencées, eller Korseon, som det hed i fortiden.

En af dem er den vigtigste havn levende øens fiskerflåde og landing-sted for færger.Endvidere forlænge bag bjergranden i den sydvestlige del af øen twin bugterne af Kambi, let genkendelig ved dens vindmøller.Første bugten har én sportslige sandstrand, mens andre stranden deles med fiskerbåde.Efter walking en kort måde syd Kambi vil du finde en masse små uberørte pladser, hvor byen fjernstyringsfunktionalitet IT strække deres fødder og faktisk Lad deres sjæl touch spiritus af vand.

I nord vil du finde den lille landsby ved navn Chrisomilia.Gå med båd eller Følg vejen grus.Terminal slutter et par kilometer bag agencées town, lige bag de store Radiotårn.De fleste af Agencéess 2000 indbyggere er fiskere ved fødslen og besættelse, men det overfisket Ægæiske Hav tilbyder en faldende levebrød.Ikke desto mindre hænger de der med en lidenskab.

Agencées  faktisk er en levende landsby med snarere en forbløffende shopping "par hundrede fødder" på Agora og en søvnig og aflukket platia.Butikkerne imødekomme de islanders daglige behov, vil du være hårde læg at finde en souvenir shop.

Men liv pulsates forrest harbour.Lykkeligvis, ikke alle øboer ejer en bil, men der er ikke ene uden en fiskerbåd.Du kan kontrollere skibsværft bag havnen.

Mange måder føre til agencées, alle af dem på tværs af vandet.Din eneste mulighed for at få en helikopter ride er at falde behov for et hospital.Flere gange om ugen Piræus-Samos-færger gå til agencées.Dog deres tidsplaner ikke afhænge af fartplaner i lufthavnen i Athen eller Samos, så planlægger at bo for en NAT eller to.

 


Bedst rådighed agencées færge billet prisgaranti

Bedste agencées færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Blue Star Ferries eller Anek linje passager og bil-færger billetprisen til og fra agencées.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for din valgte agencées færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt agencées færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.Hvis du vil reservere agencées færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte agencées Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende agencées færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra agencées til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til agencées og til over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her