Formentera færger

Formentera passagerskibe og færger

Formentera passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Formentera Denia og Ibiza.

Sammenlign alle tilgængelige Formentera færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Formentera bilen og passager færgen sejler til og fra Formentera, Denia og Ibiza med Balearia færgen Line færger online instant bekræftelse med billetter.

Sammenlign bog og betale mindre for Formentera færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Formentera færge
Billet priser & reservationer


Bog Formentera færge billetter
færge billet pris med Balearia færgen linje for færger sejler fra Formentera Denia og Ibiza online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Formentera passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Formentera færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Formentera

Formentera ofte overses af dem besøger Ibiza, sin større og mere berygtede nabo.Formentera strækker sig over en blot 85 kvadratkilometer og er hovedsagelig flad med undtagelse af en bakket område på dens centrum; begge yderpunkter (Cap de Barbaria og Punta de la Mola) er hjem for rocky, vindomsuste fyrtårne.

Færger til Formentera  fravige regelmæssigt Ibiza Town (Eivissa) og San Antonio, som ikke er virkelig overraskende, eftersom øen har udviklet et ry for at være en slags Rehab øen for dem, der lider af overdrivelser af Ibiza.

Selvom Formentera er en ø i egen ret - ligesom Ibiza, et medlem af gruppen Pitiuses - er det ofte vedlagt Ibiza for den simple kendsgerning, at den har så få indbyggere og så få turister.Færgen fra Ibiza by tager kun 30 minutter at komme til port La Savina på Formentera, og mange besøgende til Ibiza tilbringe en dag eller to indlagt her.

Formentera færge porte

Formentera Ø har ikke en lufthavn og afhængig Ibiza som dens vigtigste luftforbindelse til Europa.Så Introduktion til Formentera vil kræve en flyvning fra uanset hvilken del af verden du kommer fra til Ibiza og derefter en taxa ride til den vigtigste havn Ibiza.Derefter kan du tage en af de mange færger til øen Formentera.Det handler om et 25 minut båd ride bruger nye Jet båden eller bruger standard færgen omkring 40 minutter.

Hovedstaden i Formentera Sant Francesc Xavier, men den mest frekventerede by er Es Pujols, som faktisk er øens eneste udvej.Der er nu et par barer og restauranter der her og der er opført på Formentera, men it forbliver stort set uberørt af turisme.Strandene efterlade noget på Ibiza - herunder Playa d'en Bossa og Salines - stående; Playa de Migjorn (Platja de Migjorn) er fem kilometer lange (sammenlignet med de tre kilometer på Playa d'en Bossa), mens Cala Saona tilbyder fantastisk Snorkling inden for dens cove.

La Sabina, port Formentera, er et område af stor historisk betydning for Middelhavet og det besidder stadig meget unikke karakter af en lokale fiskeri havn samt bliver et attraktivt marina.

Nestling omkring marina der er traditionelle cafeer, barer, restauranter og markedsboder sælger lokalt hånd udformet artefakter samt andre tjenester såsom båd, cykler og biler leje kontorer, lokale taxier og små butikker.

Egenskaberne i La Sabina er ideelt placeret for båd besætninger, der besøger marina og ønsker en komfortabel sommerhus hvorfra at nyde de øen såvel som landlubbers, der søger en base, som giver god adgang til resten af øen og Illetes beach i særdeleshed.Strandene i Illetes og Llevant er nemt nås fra La Sabina langs den nedlagte jernbanestrækning, som blev brugt til at bringe salt fra Salinas til havnen til eksport.Dette er nu en cyklus og mund sti, som fører dig langs kysten til stranden som derefter udvider på spidsen af halvøen nåede mod øen Espalmador.

Ved ankomsten i havn i La Savina, som er i den nordlige del af Formentera, er der masser af steder, hvorfra der skal leje biler, motorcykler og cykler.En slags transport kræves definitivt på Formentera, eftersom øen er lang og tynd, og byer er langt mellem.Cykling på Formentera behøver ikke være alt for anstrengende, som øen er dybest set flad, og der er også et godt planlagt «grøn rute' af cykler trails.Turistkontor i La Savina har kort og andre ø oplysninger.Der er et busnetværk, der cirkler de vigtigste byer og landsbyer på en temmelig regelmæssig basis.

Formentera har endnu til at blive sådan et hotel hotspot som dens naboø, og er stadig i vid udstrækning favoriserede ved hippier undslippe kommercialisering af Ibiza end ved feriegæster.En ferie på Formentera ville helt sikkert være mere støjsvage og mere afslappende end én på Ibiza; et af de vigtigste fritidsaktiviteter er fugleobservationer på de salt søer i Estany Pudent og Estany des Peix.

 


Bedst rådighed Formentera færge billet prisgaranti

Bedste Formentera færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Balearia færgen linje passager og bil-færger billetprisen til og fra Formentera.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Formentera færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Formentera færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Formentera færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Formentera Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Formentera færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Formentera til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Formentera og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her