Folegandros færger

Folegandros passagerskibe og færger

Folegandros passager og bil ferry billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Folegandros til Anafi, Ios, Kimolos, Koufonissi, Milos, Mykonos, Naxos, Paros, Piræus, Santorini, Serifos, Sifnos, Sikinos, Syros og Thirassia.

Sammenlign alle tilgængelige Folegandros færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Folegandros bilen og passager færgen sejler til og fra Folegandros, Anafi, Ios, Kimolos, Koufonissi, Milos, Mykonos, Naxos, Paros, Piræus, Santorini, Serifos, Sifnos, Sikinos, Syros og Thirassia med Anek færgen linjer, LANE Sea Lines, det Ægæiske Hav hastighed linjer eller havet Jets billetter færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Folegandros færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Folegandros færge
Billet priser & reservationer


Bog Folegandros færge billetter
med Anek færgen linjer, LANE Sea Lines, det Ægæiske Hav hastighed linjer eller havet Jets færger, der sejler fra Folegandros Anafi, Ios, Kimolos, Koufonissi, Milos, Mykonos, Naxos, Paros, Piræus, Santorini, Serifos, Sifnos, Sikinos, Syros og Thirassia online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Folegandros passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Folegandros færge billet pris og bog din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Folegandros

Folegandros er beliggende i de sydlige Kyklader bertween Sikinos og Milos i en afstand af 105 sømil fra havnen i Piræus.Øen har et areal på 32sq km og en kystlinje 40 km.Folegandros kan nås med færge bådene flyafgang fra Piræus, mens der er forbindelse mellem Folegandros og andre Cycladic isalnds ligesom Santorini, Ios, Naxos og Milos sommerperioden.

Folegandros har ikke mange pakke turist rekreative værdier eller større veje og dem, der kommer til øen udkig organiseret vandsport, diskoteker og vilde natteliv vil blive skuffede.

Men manglen på natteliv betyder ikke mangel på gode restauranter og cafeer til jo på en rolig ø, når du har gået gennem bakkerne i ensomhed, duftende vild timian, oregano og matrix af farverige wildflowers i han forår, hvilken bedre måde for at afslutte dagen end med et nice måltid og nogle gode vin?Ligesom sine naboer Sifnos og Milos, har Folegandros køkken ikke været gentrified endnu.

Folegandros Ferry Port

Folegandros er en af disse lille, rolig øer, hvor tid synes at have stoppet.Det er den meget prototype for den typiske græske ø med klare farvande, hvide huse og lidt snoede gader.

Beliggende i den sydlige del af Kykladerne nær øerne Milos og Sikinos.Øen har et areal på 32 km2 og en befolkning på 558. Det er mere en store tørre rock midt i havet snarere end en ordentlig ø hvor drikkevand og jord egnet til dyrkning er sjældne.

De mennesker, der bor der har som en væsentlig kilde til indkomst høj indkomst turisme øen er et sted for erindring og refleksion for mange berømte mennesker.Den naturlige skønhed af øen er baseret på dens vilde rocky karakter, dets imponerende lodrette klipper fører til det mørke blå hav og de talrige små aflukket strande med klare farvande i alle nuancer i blå og grøn farve.Der er en helikopter port men drikkevand stadig ankommer til øen med tankskibe når vejret tillader det.Jorden er bakket med ikke en t vigtigt økonomi er ingen.Afgrøder er begrænsede og folk udøver hovedsagelig fiskeri.Øens største økonomi er turisme, fordi øen har mange maleriske lokationer og strande.

Selvom denne ø tilhører kategorierne "roligere", kan øen få meget travlt i højsæsonen hovedsagelig fra græske turister.For de få locals er en velsignelse, da det holder deres ø Live.De fleste af dem er involveret med fiskeri og landbrug, og de ekstra penge turisme bringer gør dem kunne bo her om vinteren.Selvom Folegandros har ikke mange turist rekreative værdier eller veje, det tiltrækker flere og flere besøgende hvert år-hovedsagelig dem søger ensomhed karakter og fra andre kosmopolitisk øer som Santorini, Rhodes, Mykonos eller Corfu ånd. 

Folegandros Historie

Øens historie er ikke kendt i detaljer, men der er bevis for at det blev beboet på et meget tidligt stadium.I de 2nd årtusinder BC var det sandsynligvis under Minoan, kretensiske, regel.Øen blev opkaldt fra Folegandros, som ifølge traditionen var leder af bosætterne.Senere blev øen i det ottende århundrede f.kr. bilægges ved Dorer, en græsk stamme fra nord.Var under den athenske herredømme i det femte århundrede F.kr.Endelig blev erobret af romerne hvem brugte det som et sted i eksil.

Øen delte samme skæbne som næsten alle Cycladic øer i 13th century Annoncen, når stormænd invaderede og gjort området et hertugdømme af deres egne, med Naxos som centrum.Det varede i mere end 400 år, når tyrkerne erobrede Grækenland.Folegandros blev befriet i 1800-tallet efter krigen af uafhængighed var brudt ud.

Hvad du skal se

Øen har tre grundlæggende landsbyer, alle et besøg værd.Hovedstaden er Chora, som er en trafik-fri lille landsby med mange taverns og butikker.Her ligger der Castro, som var et område af byen bygget som et fort.Du kan også besøge kirken af Jomfru Maria (Panagia) lige over Chora, som har et ikon, sagde til har arbejdet mange mirakler.Byen Folegandros er en af de smukkeste i Kykladerne.Det er en romantisk sted med stærk middelalderlige tegn med masser af kirker og et slot bygget i 1212 som en beskyttelse mod pirater.Oprindeligt by Folegandros var begrænset indvendige kanter af slottet for beskyttelse, men med tidens gang og den gradvise forsvinden af pirater byen "spildt" af væggene og nåede sea shore.Slottet er bygget på en klippe 200 meter over havet er mere end en række guard huse end et ordentlig slot, en meget almindelig i Kykladerne typografi.Inde i slottet findes alle de gamle maleriske huse og masser af kirker med kirke Pantanassa bliver den mest besøgte, da den har en betagende udsigt til havet.

Selve byen består af små firkantede hvid-vaskes huse bygget i en kompleks måde at kommunikere med et omfattende netværk af smalle hvide gader, som skaber små værfter, winding korridorer mellem farverige blomster, jasmines, bougainvilleas og gryder med basil.Det nye kvartal er lige så smuk, med smalle stræder, stepped vægge, gårde, træ balkoner og typisk det Ægæiske Hav kirker.Ovenfor byen Folegandros oven på en sten er placeret det mest karakteristiske struktur af øen, kirke Panagia.Det er bygget oven på en antikke tempel, og man kan stadig se dets arkitektur indarbejdet til kristne bygningen.Men sandsynligvis de vigtigste træk ved kirken er visningen til havet og nær ved øen i Sikinos.

 


Bedst rådighed Folegandros færge billet prisgaranti

Bedste Folegandros færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Anek færgen linjer, LANE Sea Lines, det Ægæiske Hav hastighed linjer eller havet Jets passager og bil-færger billetprisen til og fra Folegandros.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Folegandros færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige skulle du finde den samme færge alle rummeligt Folegandros billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke færgen Folegandros bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Folegandros Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Folegandros færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Folegandros til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Folegandros og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her