Fiumicino færger

Fiumicino passagerskibe og færger

Fiumicino passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Fiumicino Civitavecchia og Arbatax.

Sammenlign alle tilgængelige Fiumicino færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Fiumicino bilen og passager færgen sejler til og fra Fiumicino, Civitavecchia og Arbatax med Tirrenia di Navigazione færger online instant bekræftelse med billetter.

Sammenlign bog og betale mindre for Fiumicino færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Fiumicino færge
Billet priser & reservationer


Bog Fiumicino færge billetter
færge billet pris med Tirrenia di Navigazione færger, der sejler fra Fiumicino Civitavecchia og Arbatax online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Fiumicino passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Fiumicino færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Fiumicino

Fiumicino er en stort fiskeri by på den tyrrhenske hav kyst, er vokset i de seneste år med bygningen af den internationale lufthavn i Leonardo da Vinci.Fiumicino er berømt for sine seafood restauranter og vidunderlige sort sandstrand.Fiumicino er 34 km fra Rom og er hjem for over 50.000 indbyggere.Fiumicino hele regionen er en stor arkæologiske skat, hvilket er afspejlet i de forskellige museer i nærheden.

Den nye Porten af Concordia af Fiumicino er en af de bedste projekter med hensyn til kvalitet og faciliteter blandt de italienske og ikke-italienske turist porte.Det vil være de største turist havne i Europa en eco-friendly port.Dock vil blive integreret med byen Fiumicino i en strategisk position logistik og forbindelser, i et område, der bestemt er interessant for turister, takket være sin landskab og historie.

Nye turisten Port af Fiumicino vil blive bygget i området Isola Sacra, der ligger nord for Tiber floden munden, og det vil være godt forbundet til det vigtigste vejnet og i umiddelbar nærhed af Fiumicino lufthavn.

Fiumicino Ferry Terminal

Fiumicino  er en central-italienske by og comune i provinsen Rom, hvori den travle Leonardo Da Vinci International Airport er placeret der tjener den nationale kapital Rom.Fiumicino er en stort fiskeri by på den tyrrhenske hav kyst og har længe været kendt for sine store seafood restauranter.Det er også en weekend getaway for befolkningen i Rom, især i sommeren.Der er en god strand men sandet er sort på grund af højt jernindhold i det.Navnet betyder lille flod.Byen af "Fiumicino" må ikke forveksles med sin navnebror, Fiumicino, en lille flod nær Rimini.

Fiumicino var oprindeligt en fiskerby og er indtil et vigtigt fiskeri center.Det er beliggende på vestkysten af Italien, i provinsen Rom.Roms Leonardo da Vinci International Airport er lukke af og mere normalt omtales som Fiumicino lufthavn disse dage, med den internationale kode for FCO.Byen er hjemsted for ca. 60.000 indbyggere.

Denne region nyder middelhavsklima magen til Rom, med lejlighedsvis sea breezes holde den køligere om sommeren.Foråret og efteråret er det bedste tidspunkt at besøge som vejret er mest behagelige på dette tidspunkt.Temperaturen i top af somre, har tendens til at regelmæssigt gå over 35 ° C.Vintre er milde.

Byen Fiumicino, som omfatter den smukke "Isola Sacra" eller "Sacred Ø", har antikke oprindelse og datoer til romernes tid.Det var en favorit sommerferie staffagefarver for mange af den øverste klasse romerske elite.Byen efterfølgende gik i langsom tilbagegang, men begyndte at stige igen i begyndelsen af 1800-tallet.En reel boom i byens aktivitet begyndte i 1950- og 1960 ' erne, når Roms interkontinentale Airport, Leonardo Da Vinci, beregnedes her.

Fiumicino er berømt for sine smukke pier, en favorit spot for lange ture.

Turister nyde også uhyre det udsøgte køkken, hovedsagelig baseret på skaldyr.De talrige restauranter langs Mole er altid fyldt med mennesker ivrig efter at prøve den daglige særlige.

Turister, der nyder nedsænke selv i den lokale kultur af et sted skal sørge for at hænge omkring Mole eftermiddagsjob.Det er på dette tidspunkt, at fiskere tilbage til kysten med deres fangst og det er på dette tidspunkt, hvor improviseret fisk markedet fjedre til livet.

Det seneste, er det også blevet et populært tilbagetog for folk fra Rom.Det er også et populært sted for besøgende at bo mens besøger Rom.Hvis du flyver ud fra Fiumicino lufthavn kunne det være et behageligt sted at bo din i går aftes, at undgå besværet med at Roms trafik på den måde at fange din flyvning.

 


Bedst rådighed Fiumicino færge billet prisgaranti

Bedste Fiumicino færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Tirrenia di Navigazione passager og bil-færger billetprisen til og fra Fiumicino.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Fiumicino færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Fiumicino færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Fiumicino færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Fiumicino Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Fiumicino færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Fiumicino til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Fiumicino og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her