Fishguard færger

Fishguard passagerskibe og færger

Fishguard passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Fishguard til Rosslare.

Sammenligne alle tilgængelige Fishguard færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Fishguard bilen og passager færgen sejler til og fra Fishguard, Rosslare med Stenaline Ferries færger online instant bekræftelse med billetter.

Sammenlign bog og betale mindre for Fishguard færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Fishguard færge
Billet priser & reservationer


Bog Fishguard færge billetter
færge billet pris med Stenaline Ferries færger, der sejler fra Fishguard til Rosslare online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Fishguard passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Fishguard færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Fishguard

Fishguard er midt i en enestående blanding af naturlige skønhed af hav, klipper, Preseli bakkerne og mystiske Gwaun dalen.

National Geographic bladet navne Pembrokeshire som andet bedst kystnære destination i verden.Denne del af Wales er en reel paradis og dyreliv er rigelige.Fugleobservationer og muligheder for at se og se havet liv bugne.

Fishguard Goodwick og lavere by danner et tæt og venlige fællesskab i nord Pembrokeshire.

Området er berømt som placeringen af 'Den sidste Invasion af Storbritannien' når i 1797 franske tropper landede i nærheden.Lokale heltinde Jemima Nicholas erobrede mange af angriberne enkelt afleveret og franskmænd senere forhandlet deres overgivelse på Royal Oak inn og fastsat deres våben på Goodwick Sands.

Fishguard færge og jernbane Terminal

Fishguard står på en imponerende upløjet kommanderende fremragende udsigt over bugten.Det er det største indkøbscenter i nord Pembrokeshire med to små supermarkeder og familiedrevne butikker og virksomheder.Der er et valg af hoteller, barer, restauranter og cafeer med flere pubber leverer underholdning i weekenden.Byen giver mange fremragende ture herunder den Marine Walk, som har udestående kystnære visninger.

Fishguard og Goodwick  er ideelle ferie destinationer nær Pembrokeshire kyst National Park med Stena Line færger sejler fra Fishguard Harbour til Rosslare i Irland.Besøg den sidste InvasionTapestry, som er blevet sammenlignet med Bayeux-tapetet, på Fishguard rådhus og nyd Fishguard Leisure Centre faciliteter med indendørs swimmingpool.

Som juvel af North Pembrokeshire er twin byerne Fishguard og Goodwick nemt adgang fra Irland, England og resten af Wales med tog, bus, båd eller bil.I den vestlige udkant af Storbritannien er klimaet blide, folk hilse velkommen, coutryside grønne og rige kultur.Dette er en favorit hub til vandrere og cyklister.Udforsk mystiske Gwaun dalen eller det ocean kant omkring Strumble.Fishguard og Goodwick har masser af steder at bo og spise efter en dag walking i Preseli bjergene

Lota Park er et sted hvor både voksne og børn kan slappe af og spille.Et nyt fritids Center indeholder faciliteter til unge og gamle og er et fristed i vådt vejr.Theatr Gwaun i West Street har en biograf samt regulære live events.Goodwick var blot en klynge af fiskernes cottages indtil de tidlige 1900's når arbejdet begyndte på at skabe en harbour at håndtere transatlantiske sporkrydsninger.Disse håb blev kortlivet men Fishguard Harbour blev og stadig er et stort og blomstrende havet passage til Irland med Stena Line opererer færger til Rosslare.I 2006 fejrede havnen dens hundredåret.

Goodwick har et antal butikker, hoteller, barer og cafeer og Fishguard Bay Hotel (én gang en Great Western Railway Hotel) står imposingly med udsigt over bugten.Goodwick Beach, en vinder af 'Seaside Award', er en favorit hos familier og Ocean Lab på Parrog har en cyber café, kaffebar, en blød play område og turist informationscentret.Goodwick Moor er et naturreservat og udpeget som et websted af videnskabelig interesse... Redningsbåden, der er baseret i havnen og sæler og delfiner ses undertiden i bugten, men er mere talrige lige ud for kysten.

Fra Goodwick udforske bittesmå hamlets på den Pencaer halvø herunder Llanwnda og kirken St Gwyndaf og besøge skueplads for den franske lander i Carreg Wastad og fyrtårnet ved Strumble hoved.

Lower Town, på walisisk «Y Cwm», er den gamle havn Fishguard.Beliggende ved mundingen af floden Gwaun dens maleriske indstilling har været brugt som en placering for mange film herunder 'Under mælk træ' medvirkende Richard Burton.Lokale fiskere og fornøjelse bådene føje til tiltrækning og der er en pub og yacht club.Gå op ad bakken til webstedet for det gamle fort til panoramaudsigt over havnen.Coastal stien er let nået som den Nationalpark, som omfatter Gwaun dalen beliggende nogle få kilometer inde i landet.Dannet under istiden, træbevoksede dalen er ideelle til walking eller cykling og du kan fortsætte over hedearealer til Preseli Hills og klatre op til det højeste punkt i Pembrokeshire, Foel Cwm Cerwyn, hvor en klart dagen kan du se Snowdonia mod nord og Irland mod vest.

Stena færgen tjeneste fra Rosslare Irland bringer du ret i Fishguard Bay.Den Stena Line er Europa Superferry-tjenesten for færger fra Fishguard til Rosslare.Der findes dagsture, plus kan du tage din bil til Irland til at udforske på din fritid.Rosslare er placeret i Co.Wexford og er en populær destination og Rosslare Harbour er den næststørste passager port i Irland.

 


Bedst rådighed Fishguard færge billet prisgaranti

Bedste Fishguard færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Stenaline Ferries passager og bil-færger billetprisen til og fra Fishguard.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Fishguard færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Fishguard færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Fishguard færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Fishguard Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Fishguard færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Fishguard til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Fishguard og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her