Kambos færger

Kambos passagerskibe og færger

Kambos passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Kambos Hydra, Piræus, Poros, Porto Heli og Spetses.

Sammenlign alle tilgængelige Kambos færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Kambos bilen og passager færgen sejler til og fra Kambos, Hydra, Piræus, Poros, Porto Heli og Spetses med Hellenic Seaways billetter færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Kambos færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Kambos færge
Billet priser & reservationer


Bog Kambos færge billetter
med Hellenic Seaways færger, der sejler fra Kambos til Hydra, Piræus, Poros, Porto Heli og Spetses online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Kambos passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Kambos færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

Mere om Kambos

Kambos  en lille harbour er placeret i Est del af Peloponnes foran øen Hydra.Kambos er tilgængeligt i bil og også ved hydrofoilbåd (2 timers tur). Det er en rolig og fredelig harbour i en smuk områder.Den lille landsby tilbyder nogle restauranter og cafeer.

Seaside by af Kambos er på den sydøstlige del af Peloponnes.Dens uafhængighed i mange aspekter, såsom kendsgerningen, at vært for sin egen kommune, har vundet det titlen på øen-byen.

Den typiske tranquillity af små øer afspejles også af Kambos, selv om er del af et stort terræn.Dette naturligvis også forårsaget det anses at være en ø by samt.

Mange mennesker har imidlertid set denne tranquillity kombineret de smukke strande, interesse websteder og den venlige atmosfære, som præger Kambos og kommer hvert år til at tilbringe en dag, en weekend eller deres hele helligdage.Stilhed på stedet, betyder dog ikke, det ikke tæller på et gode natteliv eller underholdende aktiviteter.

Kambos Ferry Port

Kambos  er kendt under sit livlige festlighederne.Selvom de fleste af dem er relateret til religiøse emner, kendetegnet normalt disse lejligheder af traditionelle spise og dans, samt ved at lytte til den oprindelige musik, ligesom i resten af Grækenland.Området af Mandrakia på syd er de livligste.Det tæller på traditionelle cafeer og nice taverns hvor de bedste fersk fisk og blæksprutter kan nydes.Disse er normalt ledsaget af en flaske god vin eller ouzo.

Vedrørende steder af interesse i Kambos er der en vej, kommer fra Mandrakia, der fører til den antikke hill Pronos.Denne hill tilbyder en fantastisk udsigt over den gamle forlis Dokos, øen Hydra og sletten.En anden interessant webstedet for at se i området er Franchthi grotte, som menes at være den længste indspillede beboede grotte i Grækenland.

Besøger Kambos, men det er værd at undersøge den gamle landsby Kambos.Det har stadig en visse autentiske charme om det.Locals er meget venlige og velkommen besøgende.Vandre gennem de små backstreets og se nogle af de lokale håndværkere på arbejdspladsen og spille.

Besøg Vivi og hendes familie på friske frugt og vegitable butikken, der har et godt udvalg af friske produkter dagligt i den gamle landsby.Gå se Yorgos, venlige landsby slagteren, der kan hjælpe dig i dit valg af fersk kvalitet kød, samt og have et godt udvalg af frosset fisk.Der er også en lille gården ved siden af den Panaghia kirkelige front.Priser kan være en smule højere i den gamle landsby, men støtte de lokale forhandlere er vigtigt, ellers vil det være endnu en anden shop, der lukker ned, som ville kunne fremkalde visse modgang til ældre landsbybeboerne.Mange etablerede virksomheder har allerede indlogeret til plateia firkantet, bag fronten Limania.

Til at finde den gamle landsby, hovedet opad fra havne mod kirkerne i Taxiarches (ærkeengler) og Panaghia (Holy Virgin). Også du kan følge museet retning tegnene fra Limania vigtigste square op til den gamle landsby, hvor der er en Feng Shui shop en route-, sælger et udvalg af interessante hjem gaver og tilbehør.Gamle landsby butikkerne findes tæt på Panaghia kirken.

For besøgende, der har brug for at bringe deres bærbare pc'er, der er biblioteket landsby, som åbnede i 2008, og tilbyder gratis Wi-Fi-tilslutning.Biblioteket ligger i hjørne ved siden af friske frugter og vegitable butikken, bag den oprindelige landsby skole bygget i 1888.Mange græske bøger findes i biblioteket, men der er også et par engelsk/europæiske bøger til at vælge fra.Biblioteket succes har været private donationer og frivillige.Biblioteket er åbent 18: 00-20: 30 mandag til fredag 10: 00-12: 00 lørdag.

Der er Kambos Museum af historie og Folklore, som er et besøg værd.Museet er placeret bag haven med de to Mitsas brødrene memorial statuer, støder op til Taxiarches kirken.Det er angivet i en renoveret 1700 Centuary-bygning, der blev brugt til den tredje Hellenic National Assembly i 1827, på tidspunktet for den græske uafhængighedskrig.Museet er fordelt over to etager med øvre ordet bliver det sted, hvor den faktiske forsamling fandt sted.Museet er åben hele året, hver lørdag og søndag.I vinter: 17: 00-19: 00.I sommer: 19: 00-21: 00.Også åbne hver aften mellem 19: 00-21: 00 i August.Optagelse er gratis.

Den gamle landsby har to græske Orthordox kirker, 9thC byzantinske Taxiarches (Ærkeengle) Metropolitan kirken og nyere Panaghia (Holy Virgin) church, der begge smukke indeni, dekoreret med freskoer vidunderlige malerier og ikoner.For begge kirker præster er Papa Yiannis (Taxiarches) og Papa Dimitris, fader og søn, som begge velkommen besøgende til at deltage i tjenesten, eller blot kigge dig omkring.De største festivaler er påske (Paskha) i April, The Dormition - Sleeping af jomfru (Panaghia) i August og Taxiarches dag i November, er der kun fejret i Kambos.

 


Bedst rådighed Kambos færge billet prisgaranti

Bedste Kambos færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Hellenic Seaways passager og bil-færger billetprisen til og fra Kambos.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Kambos færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Kambos færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Kambos færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Kambos Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Kambos færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Kambos til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Kambos og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her