Eriskay Ferries

Eriskay passager- og færger

Eriskay passager- og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Eriskay til Barra.

Sammenligne alle tilgængelige Eriskay færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Eriskay bilen og passager-færge billetter sejler til og fra Eriskay, Barra med Caledonoan Mac Brayne (Calmac) færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Eriskay færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Eriskay færge
Billet priser & reservationer


Bog Eriskay færge billetter
færge billet pris med Caledonoan Mac Brayne (Calmac) for færger sejler fra Eriskay til Barra online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Eriskay passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Eriskay færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Eriskay

Eriskay er en ø og Fællesskabet Rådets område af ydre Hebriderne i nordlige Skotland.Det ligger mellem South Uist og Barra og er tilsluttet South Uist ved en dæmning, som blev åbnet i 2001.

I samme år blev Eriskay færgen terminal til rejser mellem South Uist og Barra.Den Caledonian MacBrayne vehicular færge forbikørsel mellem Ceann en ' Ghàraidh i Eriskay og Ardmore i Barra.Passage tager omkring 40 minutter.

Turisme på Eriksay har været langsom til at udvikle.Med 2010 er ingen hoteller, to eller tre bed and breakfast virksomheder, og indtil for nylig nogle campingpladser cottages eller huse.Et antal egenskaber har siden afslutningen i 2001 af dæmningsvejen til South Uist og indvielsen af køretøjet færgen til Barra været professionelt renoverede eller specialudviklede som ferie indkvartering.Machair og strande fra Coilleag en «Phrionnsa til Rudha Bàn er stadig mere populære med besøgende rejser med deres motordrevne-hjem.

Eriksay Ferries

Eriskay er ca. tre km lang og 1.5 miles bred og øen er helt bakket, stigende til 610 fødder, selvom der er masser af frugtbare jordarealer.Befolkningen i Eriskay er ca. 200, der befinder sig i den vigtigste katolske.Øen er nået med et køretøj, der færge fra Ludag på South Uist og passager færgen fra Ludag på South Uist og Eoligarry på Barra.

Det var på Eriskay, Bonnie Prince Charlie først landede på 23 juli 1745, under den irske Rising 1745-6, men han var skuffet over manglen støtte og hurtigt tilbage til fastlandet.

I 1941 en 8000-ton fragtskib, S.S.Politiker kørte fast bæretasker nogle 20.000 whisky bundet til Amerika.Foretagsomme locals reddes nogle af lasten, som forårsagede bestyrtelse blandt myndighederne og et par af islanders blev fængslet og idømt en bøde, selv om det er svært at se, hvad de rent faktisk havde gjort forkert.Whisky Galore!, skriftlig ved Compton Mackenzie og dramatiseringer begivenhederne, blev gjort til en Ealing komedie i 1948 bruger øjenvidne konti, historiske afhandlinger og officielle dokumenter, denne bog fortæller historien om den SS politiker og cirkus som omgivet hende, fra islanders i små skiffs til krigstid punktafgifter officerer og den endelige løsning på problemet med fartøjet kærligt kendt som "Polly". 

Mange Eriskay familier har måttet forlade øen i de seneste år søge arbejde og nogle historiske øen familier har få eller ingen descendenter forlod på øen.Et eksempel på disse familier er den Macinnnes' der var en fremtrædende øen familie på tidspunktet for Kissling filmen, men er nu nede på blot fire medlemmer af den udvidede familie bolig på øen.Mange af de mennesker, der har forladt har været unge, da der ikke er nogen arbejde til dem på øen og ingen tilgængelige efteruddannelse enten.

 


Bedst rådighed Eriskay færge billet prisgaranti

Bedste Eriskay færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Caledonoan Mac Brayne (Calmac) passager og bil-færger billetprisen til og fra Eriskay.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for din valgte Eriskay færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Eriskay færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.Hvis du vil reservere Eriskay færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Eriskay Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Eriskay færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Eriskay til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Eriskay og til over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her