East Cowes færger

East Cowes passagerskibe og færger

East Cowes passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra East Cowes til Southampton.

Sammenlign alle tilgængelige East Cowes færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige East Cowes bilen og passager-færge billetter sejler til og fra East Cowes, Southampton med røde tragt færger eller Hovertravel færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for East Cowes færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

East Cowes færge
Billet priser & reservationer


Bog East Cowes færge billetter
færge billet pris med røde tragt færger eller Hovertravel for færger sejler fra East Cowes til Southampton online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte East Cowes passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en East Cowes færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

Mere om East Cowes

East Cowes  er på østsiden af floden Medina, direkte overfor vest Cowes.To er forbundet via en kæde færge shuttling både passagerer og biler på tværs af floden tidevandsenergi.East Cowes er øen porten for alle køretøjets trafik til og fra Southampton og er en afgørende artery til øens økonomi.

Dronning Victoria anvendes til ferie her med sin familie og når sin mand Prins Albert døde, hun gjorde øen sin vigtigste hjem.Osborne House ejes nu af engelsk Heritage, givet til staten af Edward VII.

East Cowes er hjem for Rød tragt bil færger . De Bland frem og tilbage til fastlandet, rejser op Southampton vand, hvor de forankre ca. 15 minutter gåtur fra de vigtigste butikker.En anden færgen tilbyder kommunikation på tværs af til East Cowes, og det er den flydende bro, en kæde link færge, der løber på tværs af Medina, mellem Cowes og East Cowes.

East Cowes Ferry Terminal

East Cowes er længe blevet oprettet som et af de store industrielle områder af øen.Det var hjem af British Hovercraft i mange år og de store fabrik skydedøre på kysten, malet med Union Jack, pryder postkort og er ofte en af de første store vartegn besøgende se.Westland, som nu ejer webstedet, har lov til andre felter og meget af den tidligere shoreline, som blev brugt til skibsbygning og industrien bliver re-developed med marina faciliteter og luksus egenskaber.East Cowes er hurtig re-generating sig fra et industriområde i en større yachting facilitet.

East Cowes er også en lang promenade, som gør det muligt at have en spadseretur og se bådene slaget om holdning, som de indrejser i og forlader udmundingen af floden Medina.East Cowes har også et slot - Norris slot - og det var dette, som prinsesse Victoria besøgte, der startede hendes kærlighed til øen.Når hun ikke kunne købe det bosatte hun sig til Osborne.Er Barton Manor, som var en middelalderlig manor, bruges af Prins Albert som en eksperimentel gård ved siden af vigtigste hus (Osborne).Selvom det ikke er nu åbent for offentligheden, er haverne åbne på forskellige datoer i løbet af sommeren, at hæve tiltrængt midler for The Earl Mountbatten Hospice.

St.Mildred's Church på Whippingham var kirken begunstiget af den kongelige familie, da de besøgte og opholdt sig i Osborne.Placeret på højre side, som du forlader East Cowes, er denne fremragende og udsmykkede struktur et "must at se". Detaljerede stenen arbejde og interessante funktioner er fascinerende.

Historiske East Cowes

Navnet Estcowe (East Cowes) oprindeligt kommer fra en af to sandbankerne hver side af floden Medina flodmunding, kaldt således efter en formodet syndigt til køer.Navnet blev senere overført til fæstningsværker bygget under regeringstid af Henry VIII på østsiden at fordrive en fransk invasion, omtales som cowforts eller cowes, som efterfølgende gav navn til byen.Navngivningen af Cowes blev gjort på en lignende måde.De erstattede det tidligere navn for Shamblord.

Bilæggelse af Shamblord på East Cowes blev først indspillet i 1303.Det voksede som East Shamblord, og blev en meget mere betydelig løsning end den vestlige Shamblord.Som Isle of Wight var målet for hyppige franske invasioner, med nogle bemærkelsesværdige indtrængen, bygget på East Cowes fortet blev senere ødelagt og skal ikke forveksles med East Cowes slot bygget efterfølgende af John Nash.

Under regeringstid af dronning Victoria, hvem der hendes hjem sommer på Osborne ved erhvervelse og genopbygge Osborne House, var East Cowes genstand for planlagte ejendom af grand huse, olivenlunde og parker.Ordningen, ikke at finde de det nødvendigt, finanser blev foldet, men et par boliger bygget i de tidlige faser overleve stadig den dag i dag som de tidligere Albert Grove boliger Kent House og Powys hus på York Avenue.

I East Cowes Norris slottet blev udformet i typografien Norman ved James Wyatt i slutningen af det attende århundrede.Bygningen overlever og i dag er stadig et privat hjem.I 1798, arkitekt John Nash, begyndte at bygge sit hjem, East Cowes Castle, hvor han senere underholdt Prince Consort og andre fremtrædende gæster.East Cowes slottet var bemærkelsesværdig for dens Gothic tårne og tårne og udarbejde castellation.Nash døde i 1835 og ligger begravet på den tårn i East Cowes kirke, som han også designet.East Cowes slottet blev revet ned under 1960 ' erne, selvom is Parlamentet fortsat og er synlige i Sylvan Avenue.Cowes og East Cowes blev et enkelt urban distrikt i 1933.

Verdenskrig blev både Cowes og East Cowes mål af hyppige bombardementer som følge af sin industri og nærhed til Southampton og Royal Navys hjem i Portsmouth.Skibsværft i J.Samuel White blev svært beskadiget ved luftangreb i starten af maj 1942, men når genopbygget, nyskabende skibet byggemetoder var blevet indført.Det første krigsskib suppleret ved fornyet værftet var HMS Cavalier.De lokale forsvarsstillinger havde under air raid, blevet tilfældigt augmented ved den polske destroyer Blyskawica (selve bygget af hvids), der udbudt sådan et beslutsomt forsvar, at besætningens modet i 2002, var beæret over et lokale mindehøjtidelighed varig adskillige dage for at markere 60-årsdagen for hændelsen.Senere i 2004, og over mod vest, et område med Cowes blev opkaldt Francki sted til ære for skibets chef.

For at fejre Silver Jubilee af Queens kroning i 1977, blev de vigtigste hangar døre af det daværende British Hovercraft Corporation (en efterfølger til Saunders Roe) malet med verdens største billede af Unionens Flag, som kan stadig ses i dag.

 


Bedst rådighed East Cowes færge billet prisgaranti

Bedste East Cowes færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Red Funnel færger eller Hovertravel passager og bil-færger billetprisen til og fra East Cowes.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte East Cowes færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt East Cowes færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke East Cowes færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte East Cowes Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende East Cowes færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra East Cowes til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til East Cowes og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her