Durrës færger

Durrës passagerskibe og færger

Durrës passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Durrës til Ancona og Bari.

Sammenlign alle tilgængelige Durrës færge billetpriser i realtid og bestille de billigst tilgængelige Durrës bil og passager færge billetter sejler til og fra Durres, Ancona og Bari med Adria færger, Adriatica Traghetti, europæiske Seaways, Tirrenia, Venezia linjer eller Ventouris Ferries færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Durrës færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Durrës færge
Billet priser & reservationer


Bog Durrës færge billetter
med Adria færger, Adriatica Traghetti, europæiske Seaways, Tirrenia, Venezia linjer eller Ventouris Ferries sejler fra Durrës til Ancona og Bari online-færger på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Durrës passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Durrës færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

Mere om Durrës

Durrës er en af Albaniens ældste byer, landets vigtigste havn, den næststørste industrielle centrum efter Tirana.

Med sømil af kysten og dets nærhed til Tirana bør Durrës et par excellence badested.I virkeligheden er det beskidte og forurenet, og du kan ikke svømme uden at risikere hud infektioner.Det er en trist påmindelse om, hvor langt landet har smuttede da beach resorts blev bygget her i kommunistiske tider.

Den gamle havn Durrës fortjener imidlertid et kort besøg.Dens placering har længe været ønskeligt, viste sig ved, at i de sidste 900 år kontrol af byen har ændret 33 gange.Illyrians afregnes først her i 627 BC, og Durrës blev en blomstrende handel harbour.

Durrës Ferry Port

Vigtigste synet er det store romerske amfiteater (åben 08: 00-16: 00; 200 lek), i centrum af byen.Bygget mellem 117-78 f.kr., det var vært for gladiatorial spil overvågede ved op til 20.000 mennesker.Utroligt, det lå glemt indtil 1966, og 25% af amfiteater stadig er begravet beneath huse.

 

Fæstningen i byen : resterne af væggene tilhører det sjette århundrede; tilføjelse fra 13-14th century.Krige og jordskælv ødelagde fæstningen.

Amfiteater : med en kapacitet på 15.000 tilskuere.Dens diameter må have været mere end 120 meter.Det er en af de største og mest udsøgte monumenter, der har overlevet fra den gamle by.Det blev bygget i 2nd århundrede A.D.

Belle af Durrës : Det er den mest mangefarvet mosaik fundet i landet.Mosaikken blev opdaget under en bolig i en bolig fjerdedel af byen.Det er elliptisk i figur og måler 17 x 10 fødder.Mosaikken skildrer på en blok jorden g kvindes hoved omgivet af blomster.

Romerske termiske bade : blev opdaget 1962.Bade har en hypocaust eller opvarmning system og en pulje, 23 fødder længe ved 17 meter bred.

Det arkæologiske Museum : beliggende nær havet.Det giver en mening om den antikke Dyrrachium.Der er mange objekter udgravet i Durres og dette museum bliver små kan ikke afsløre dem alle.Der er i øjeblikket planer til at konstruere og udvidelse af det eksisterende museum.

 

Stigninger en storslået villa på den vestlige side af byen, oven på en bakke.Det plejer at være villaen af kong Zog.I dag bruges til at modtage udenlandske delegationer.Villa, med dens slående pink specialistudgifter, overser havn Durrës.

Mere antikke ting kan ses på Archeological Museum (Rr.Taulantia, åben 09: 00-12: 00, 17: 00-19: 00, lukket Mon). Står det sidste resterende tårn byens befæstninger nær amfiteater og havnen.

Dette bruges nu ved Torre Bar (åben 08: 30-24: 00); der er en lyssky terrasse med en god skaldyr restaurant højre ved siden af den, og Piazza restauranten er lige på tværs af gaden (samme gange). 

Arvi ligger i byen er hotel valg (Rr.Taulantia 1, Tlf.+355 52 23 04 03 / +355 69 22 85 453, arvishpk@msn.com). Strandene syd for Durrës er parate med Tiranans i løbet af sommeren.Det bedste sted at bo er fantastiske 5-stjernede Adriatik på hotellet.

 


Bedst rådighed Durrës færge billet prisgaranti

Bedste Durrës færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Adria færger, Adriatica Traghetti, europæiske Seaways, Tirrenia, Venezia linjer eller Ventouris Ferries passager og bil-færger billetprisen til og fra Durrës.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Durrës færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Durrës færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Durrës færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Durrës Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Durrës færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Durrës til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Durrës og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her