Dunkerque færger

Dunkerque passagerskibe og færger

Dunkerque passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Dunkerque til Dover.

Sammenlign alle tilgængelige Dunkerque færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Dunkerque bilen og passager-færge billetter sejler til og fra Dunkerque, Dover med DFDS Seaways færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre til Dunkerque færge billetter ved www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Dunkerque færge
Billet priser & reservationer


Bog Dunkerque færge billetter
færge billet pris med DFDS Seaways sejler fra Dunkerque til Dover online-færger på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Dunkerque passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Dunkerque færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

Mere om Dunkerque

Dunkerque  er Frankrigs nordligste havneby og Frankrigs tredje største havn efter Marseille og Le Havre.

Harbour byen sport en imponerende 17 kilometer af industrielle landskab, der sprawls langs kysten.Men det har ikke altid været så.Under det første årtusinde udviklet Dunkerque gradvist fra en ugæstfri masse af silt vaskes af hærger havene fra den flamske kyst, ind i en blomstrende hamlet fiskere.Som navnet antyder, har Dunkerque nogle utrolige klitter og en fabelagtig, livlige strand ved Malo-Les-Bains.Dens bløde sand er perfekt til en seaside jaunt i sommer, og når kritik vindene vises, wind surfere og kiters erstatter sunbathers.

Dunkerque  bymidte er en fuld 15 minutters kørsel fra færgen.Tage motorvej A16 i retning af Ostend og afkørslen ved junction 33 følgende tegn til Dunkerque centrum.Drej til venstre onto Avenue Rosendal, som hurtigt forvandler til Boulevard St Barbe og følg skiltene til centret Ville.

Dunkerque Ferry Port

DFDS Seaways færger rejser mellem Frankrig og Dover, England med en splinterny state-of-the-art flåde.Krydse tid mellem Dover og Dunkerque er blot 1 time 45 minutter, med op til 24 krydser en dag.

Dunkerque er den tredjestørste harbour i Frankrig, efter Le Havre og Marseille.Det er også en industriby, stærkt afhængige af stål, forarbejdning af fødevarer, olieraffinering, skib bygningen og kemiske industrier.

Området var meget omstridt mellem Spanien, England, Holland og Frankrig, indtil det blev endeligt franske når Charles II af England solgte det til Frankrig for 40 000 kroner på 17 oktober 1662.Under regeringstid af Louis XIV havde et stort antal pirater deres base ved Dunkerque; Jean Bart var den mest berømte, kendt for at angribe hollandske skibe.

Verdenskrig, kraftige kampe fandt sted omkring Dunkerque under den tyske invasion i 1940, men en pause i handlingen uventet tilladt et stort antal franske og britiske soldater at flygte til England.Over 300.000 mænd blev evakueret midt i konstant bombningen (mirakel af Dunkerque, som Winston Churchill kaldet det).Den britiske evakuering fra Dunkerque fik kodenavnet Operation Dynamo.Under krigen, blev Dunkerque stort set ødelagt ved at bombe.

14 December 2002, norsk auto transportøren Tricolor kolliderede med den Bahamian-registrerede Kariba og sank ud Dunkerque harbor, forårsager en fare for navigation i den engelske kanal.Den følgende nat, et tysk fartøj, Nicola, ramt vraget og måtte blive trukket fri.1. Januar 2003 tyrkisk-registrerede brændstof luftfartsselskabet Vicky slog samme vraget, men blev befriet af en stigende tidevand.

Det bedste sted til at finde ud af mere om porten er på den Musee Portuaire Dunkerque , et museum for maritim relikvier fortæller historien om Dunkerque og med betjening af porten.Miniature tall skibe replikaer, bådene og en matrix af fiskeriudstyr er alle på display.Glem ikke at tage et kig på nogle af de historiske skibe fortøjet udenfor museet ligesom den smukke skonnert, Duchesse Anne.

 


Bedst rådighed Dunkerque færge billet prisgaranti

Bedste Dunkerque færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige DFDS Seaways passager og bil-færger billetprisen til og fra Dunkerque.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Dunkerque færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Dunkerque færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Dunkerque færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Dunkerque Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Dunkerque færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Dunkerque til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Dunkerque og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her