Dun Laoghaire færger

Dun Laoghaire passagerskibe og færger

Dun Laoghaire passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Dun Laoghaire til Holyhead.

Sammenlign alle tilgængelige Dun Laoghaire færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Dun Laoghaire bilen og passager færgen billetter sejler til og fra Dun Laoghaire, Holyhead med Stenaline Ferries færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre til Dun Laoghaire færge billetter ved www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Dun Laoghaire færge
Billet priser & reservationer


Bog Dun Laoghaire færge billetter
færge billet pris med Stenaline Ferries færger, der sejler fra Dun Laoghaire til Holyhead online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Dun Laoghaire passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Dun Laoghaire færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

Mere om Dun Laoghaire

Dún Laoghaire  er en by på østkysten af Irland, omkring syv miles (11 km) syd for hovedstaden Dublin.Dens knudepunkt er en glimrende harbour og byen er omgivet af spektakulære rullende bakker.Der er masser at gøre og en bred vifte af bedste kvalitet indkvartering, tjenester og faciliteter på døren.Dens nem adgang til Dublin by og transport links landsdækkende gør det et ideelt sted at begynde eller slutte din rejse gennem Emerald Isle.

StenaLine køre fast rutefart direkte ind i den port af Dun Laoghaire fra Holyhead i North Wales.Afsejlinger køres to gange dagligt i hver retning under sæson.Sejlsport tid er ca. 90 minutter, underlagt vejr.At komme ind i byens centrum, tage en venstre når forlader en havn og hoved til rådhuset.Der er rigelig parkering tilgængelig inden i nærheden af havnen.

Irske færger også køre tjenester fra Liverpool og Holyhead til Port Dublin, kun 8 kilometer borte.Når du forlader havnen rejse over vejafgift broen og følge tegnene til Dun Laoghaire.Det er et rart drev, der tager dig omkring Sandymount shoreline med Dun Laoghaire og hendes synlige harbour i afstanden for de fleste af rejsen.

Dun Laoghaire Ferry Port

Dún Laoghaire  gør en perfekt base fra hvor du kan udforske alle, der er på tilbud, ikke kun i området umiddelbart, men også i de omkringliggende områder i County Wicklow og naturligvis Dublin by.De mange busruter og Dart gør det nemt for besøgende at omgå.En kort rejse ind i byens centrum vil forbinde du med overalt i landet.

Men hvorfor rejse, langt, når nogle af de bedste visninger og ture på døren.Killiney og Dalkey Hills, Vico Road, Dalkey øen og landsbyen og James Joyce Tower at nævne et par stykker.

Glem ikke at hver søndag, der er et marked i folkets Park.Der er også markeder på lørdage i Monkstown og Dalkey sporvogn Yard og Blackrock marked er åbent hver lørdag, søndag & Bank Holiday.

Dún Laoghaire har historisk altid været en Gateway til Irland, Dún Laoghaire får sit navn fra den irske oversættelse Fort (Dún) af Laoghaire.Det var når sæde for King Laoghaire, antikke høj King Irlands før vikingerne sejlede fra Skandinavien og etableret sig i Dublin.

Pral en af de fineste havne verdener, Dún Laoghaire tager det navn formular stor konge Laoire der i 480A.D.opretholdt en stor "Dún" eller sten fortet i centrum af byen.Antikke fortet blev revet ned i 1803 at gøre vejen for opbygningen af et Martello tårn, som igen blev erstattet i 1834 af den første jernbanelinjer i verden.Kong Laoires store garnison sørget for at romerne ville tænke to gange over invaderende Irland fra britiske kyster.

Nogle siger, at Patrick dreng hyrden ankom Dún Laoghaire som en slave, det var den samme Patrick, som vendte tilbage i 432A.D.ansigt King Laoghaire og hvem destrueres senere sin antikke Druid ordre.Spor af denne ordre kan stadig findes i Dún Laoghaire og den nærliggende landsby Dalkey.Begge byer hænger tæt sammen, for det var granit fra Dalkey Hill, bygget Dún Laoghaire harbour i 1817.

Denne nu blomstrende port bedt om bygning af en jernbane kæde southside Dublin til byen.Kirker, skoler og butikker havde blomstret til at imødekomme behovene hos medhjælpere og deres familier arbejder med anlæggelsen af havnen og derefter jernbanen, transformere fiskeri village af Dún Laoghaire til en velstående by, taget hensyn til de dag Campaign, der vil komme fra hele Dublin at nyde den shopping og underholdning, markederne, bandstand og den omhandlede pavillon.Nu nærmer sig det enogtyvende århundrede, giver Dún Laoghaire stills fremragende shopping værdi og underholdning, med masser af pubber, klubber og restauranter til at vælge fra.

I dag i Dún Laoghaire nyder mennesker stadig en spadseretur langs "Prom", og derefter ned til Mole.Stopper ved Teddy til en Ninety-Nine er ice cream på vej hjem et ritual at være mærke.Under besøget kan du nyde noget dit hjertet begær.Dún Laoghaire har en bred vifte af aktiviteter for alle, gamle og unge.Med Harbour center stykke af byen, kan du sikres et bredt og varieret udvalg af vandsport til at vælge fra.Om det hurtigere gennem de bølger af Dublin Bay og dans natten væk indtil de wee timer om morgenen, spadseretur gennem bakkerne, har hest Ridning, fiskeri eller blot at tage det let, Dún Laoghaire alt i tilbuddet.Det er også det ideelle sted at basere selv hvis din planlægning et besøg i Dublin, eller resten af Irland.

 


Bedst rådighed Dun Laoghaire færge billet prisgaranti

Bedste Dun Laoghaire færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Stenaline Ferries passager og bil-færger billetprisen til og fra Dun Laoghaire.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Dun Laoghaire færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Dun Laoghaire færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Dun Laoghaire færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Dun Laoghaire Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Dun Laoghaire færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Dun Laoghaire til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Dun Laoghaire og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her