Dubrovnik færger

Dubrovnik passagerskibe og færger

Dubrovnik passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Dubrovnik til Bari, Korcula, Rijeka, Sobra, Split og Stari Grad.

Sammenlign alle tilgængelige Dubrovnik færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Dubrovnik bilen og passager færgen sejler til og fra Dubrovnik, Bari, Korcula, Rijeka, Sobra, Split og Stari Grad med går færgen Line færger online instant bekræftelse med billetter.

Sammenlign bog og betale mindre for Dubrovnik færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Dubrovnik færge
Billet priser & reservationer


Bog Dubrovnik færge billetter
med går færgen linje for færger sejler fra Dubrovnik til Bari, Korcula, Rijeka, Sobra, Split og Stari Grad online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Dubrovnik passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Dubrovnik færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

Mere om Dubrovnik

Dubrovnik virkelig er en betagende by med sin fantastiske gamle by, som blev et UNESCO verdensarv websted i 1979.

Dubrovnik var en bystat, der en gang beskæftigelsesområdet Venedig i rigdom og magt.Den nåede sit apogæum i 1400-tallet og tiltrak fineste skulptører og arkitekter for at pryde byens centrum i en renæssance stil.

Bombningen af Dubrovnik i 1991 under den kroatiske borgerkrig tiltrak globale opmærksomhed som skaller og morterer spredes på sin skinnende gader.Skaden i vid udstrækning blev repareret inden udgangen af dette årti med hjælp fra det internationale samfund, og nu Dubrovnik enchants igen verden med sin unikke charme.

George Bernard Shaw blev enchanted ved denne smukke by, som han sagde "dem, der søger paradis på jorden bør komme til Dubrovnik og se Dubrovnik", såvel som, berømt, beskrev det som "the pearl af Adriaterhavet". 

Dubrovnik Marina og Ferry Port

I dag Dubrovnik er den stolteste fjer i Kroatiens turist, fælles landbrugspolitik, en elite destination og en af de smukkeste byer i Middelhavet.

Dubrovnik plejede at være en uafhængig Republik, overlevende hovedsagelig om handel.Det lykkedes at overleve mange århundreder med konstant trusler mod dets område, navnlig fra den mægtige osmanniske rige og Venedig.Så tidligt som i 1800-tallet, blev det opdaget af berømtheder som et sted, skal ses.Den afdøde pave Johannes Paul II blev en fan af Dubrovnik og blev endda gjort æresborger.Ud af de 23 øverste luksus Hoteller i Kroatien i 2010, blev 13 placeret i Dubrovnik.

Dubrovnik er gennemsyret af betagende arkitektur og skulpturelle detaljer, og kan prale af spektakulære kirker, klostre, museer og springvand.Et væld af typiske byer og udflugter omfatter: The Elaphiti øer, Cavtat attraktive by, i Konavle-dalen, Mljet Ø, Korčula Ø, ved og Peljesac halvøen.Nabobyer i Kotor og Perast i Montenegro eller Mostar i Bosnien-Hercegovina også gøre for spændende dagsture.

New York Times' rejse afsnittet udgivet for nylig deres liste over "Steder at gå i 2012". Dubrovnik gjort listen som nummer 36 45 destinationer.Forfatteren af listen refererer til Dubrovnik som "St.-Tropez Balkan", en ofte sammenligning af journalister og rejse forfattere.Artiklen fremhæver den nyrenoverede svævebane over den gamle bydel, fransk-fusion restaurant Gils og den kroatiske tapas restaurant Lucin Kantun.

Feriesæsonen er en stor tid til at besøge Dubrovnik.Det er et tidspunkt, når den gamle bydel udfylder med locals indsamling for at fejre og sprede holiday cheer.En festlig atmosfære bugner café rullepaneler foring af Stradun og byen er klædt med dekorationer og sparking lys.Der er sæsonbestemt begivenheder som små jul markeder, koncerter, carolers og jul parter.Festlighederne begynde på December 6th, der er anerkendt som St.Nicholass dag, og fortsætte på gennem starten af det nye år.Flyvninger og indkvartering er også meget rimeligt prissat denne tid af året og vejret er næsten sikkert, at være meget bedre end i de fleste af Europa eller Nordamerika.

 


Bedst rådighed Dubrovnik færge billet prisgaranti

Bedste Dubrovnik færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige går færgen linje passager og bil-færger billetprisen til og fra Dubrovnik.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Dubrovnik færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Dubrovnik færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Dubrovnik færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Dubrovnik Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Dubrovnik færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Dubrovnik til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Dubrovnik og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her