Dublin færger

Dublin passagerskibe og færger

Dublin passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Dublin til Holyhead, Liverpool og Port Douglas på Isle of Man.

Sammenlign alle tilgængelige Dublin færge billetpriser i realtid og bestille de billigst tilgængelige Dublin bil og passager-færge billetter sejler til og fra Dublin, Holyhead, Liverpool og Port Douglas på Isle of Man med Irish Ferries, Stenaline, P & O Irish Sea Ferries eller damp Packet færgen selskabet færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Dublin færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Dublin færge
Billet priser & reservationer


Bog Dublin færge billetter
med Irish Ferries, Stenaline, P & O Irish Sea Ferries eller damp Packet færgen selskabet færger, der sejler fra Dublin til Holyhead, Liverpool og Port Douglas på Isle of Man online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Dublin passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Dublin-færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

Mere om Dublin

Dublin er hovedstaden og den største havn i Republikken Irland med direkte færge hyperlinks til Holyhead, Liverpool og Isle of Man.

Dublin er en relativt lille og tilgængelige by, lille nok og sikkert nok til at få til fods, mens Luas sporvogn system og forstæder jernbanesystemet, DART, giver fremragende transportforbindelser i hele byen.

Dublin blev stemt Europas fjerde mest populære byen pause destination, bag London, Paris og Rom og er en af de hyggeligste hovedstæder i verden.It's elegant georgiske arkitektur gør den til en af Europas mest attraktive hovedstæder.

Dublin har mange landemærker og monumenter dating back hundreder af år.En af de ældste er Dublin Castle, som blev først grundlagt som en større defensiv arbejde på ordre af Kong John af England i 1204, kort efter Norman invasionen af Irland i 1169.

Dublin Port ved solnedgang

Færger til Dublin ankomme til Port Dublin, Irlands største færge havn for passagerer og fragt.Årligt havn Dublin ser mere end 1,5 millioner passagerer passere gennem sine døre og over 300.000 køretøjer og i de seneste år har haft i regionen i £130 millioner investeret i det som en del af havnens løbende udvikling.Porten, der selv er godt oprette forbindelse via jernbane og vej og tilbyder hurtig og nem adgang i til centrum af Dublin.

Der er tre store transportvirksomheder tjenesten fra U.K.

  • Passage fra Holyhead til Dublin drives af Stena Line tilbyder to afsejlinger pr. dag med en passage tid på omkring 3hours 45 minutter
  • Irske færger har seks sporkrydsninger pr. dag med en gennemsnitlig sejle tiden 3 timer 15 minutter på giant cruise færgen «The Ulysses».De tilbyder også en hurtig håndværk tjeneste på den 'Jonathan Swift' som tager 1 time og 49 minutter.
  • Andre populære ruten til Dublin afsejler fra Liverpool og serveres vedP og o Irske Hav færger
    og
  • Der er også tre afsejlinger om dagen fra Douglas på Isle of Man til Dublin med Damp Packet  med en sejle tid på omkring 3 timer og 45 minutter.

Der er en bred vifte af ting at gøre i denne fascinerende litterære by, at det er svært at vide, hvor der skal begyndes.Uanset om du blot vil slappe af med et par pints af Guinness og Nyd atmosfæren i nogle af de traditionelle pubber og barer i det berygtede Temple bar område af byen eller besøg interessante historiske seværdigheder som Dublin Castle eller Trinity College, er der masser at se og gøre for alle.

Besøg i Dublin

I kølvandet på en bemærkelsesværdig økonomiske boom, har Dublins landskab ændret umådeligt i det seneste årti.Disse dage Dublin rangerer blandt de øverste turistmål i Europa, og denne livlige by endvidere med en palpabel ansvarsfølelse, at det skaber en ny kulturarv.

Byens burst velstand gav den en ny tillid til sheen, men hvad forbliver særlige er ånden i de mennesker, der sikrer, at trods katastrofale ændringer, Dublin forbliver en af Europas mest jordnære, venlige og tilgængelige byer.

Dublin ligger på østkysten af Irland, med større Dublin trives omkring bue af Dublin Bay, afgrænses mod nord af Howth bakkerne og mod syd af Dalkey upløjet.Byen er opdelt - fysisk og psykologisk - ved floden Liffey; Nord har traditionelt været fattigere og rigere syd.To kanaler - the Grand Canal i syd- og Royal kanalen i nord danner halvcirkel buer omkring centret.

Nord for floden, de vigtigste gader for besøgende er O'Connell St, den store shopping thoroughfare, der fører til Parnell Square, og Gardiner St, en B & B og hostel hotspot.Mod vest, området Smithfield opdukkende som en turist magnet.Busáras, vigtigste busterminal og Connolly station, en af de to vigtigste togstationer, er nær den sydlige ende af Gardiner St.Immediately syd for floden er hub af Dublin, Temple Bar, hvor du kan finde en koncentration af pubs, restauranter, butikker og en række kunstgallerier.

Nærliggende Trinity College er i den sydlige ende af Grafton St, byens mest eksklusive shopping gade.Du kan også finde de bedste eksempler på georgisk Dublin, med statelige huse og elegante Parker på sydsiden.

Spise ud I Dublin

Irlands største by er også nationens kulinariske kapital.Dublin er fra den lowliest uvasket-spoon diner tjener slags deep-fried fødevarer, der din åreforkalkning vil igen, til den fanciest Michelin-stjerne restaurant hvor spise er en veritabel kulinarisk rejse, en glutton glæde.

Dublin nætter ud

Mens Dublins natteliv har været jacked i de seneste år og omfatter nu en svimlende rundkørsel trendy barer, caféer og klubber, udøver den lokale pub stadig en Centrifuge pull på sjov.Pub er et mødested for venner og fremmede både, det sted hvor Dubliners befinder sig på deres mest selskabelig.

Shopping i Dublin

Klassiske crystal, chunky Strik og deaktivere beat artefakter.Hvis det gøres i Irland, kan du sandsynligvis købe det i Dublin.Traditionelle køber omfatter irske Strik, Celtic-stil smykker, crystal, fint Kina og linned.Men der er også masser af små butikker, der sælger excentrisk og skæv bagværk og din souvenir trinket behøver ikke at være staid.

 


Bedst rådighed Dublin færge billet prisgaranti

Bedste Dublin færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Tilbyder altid vi dig vores laveste tilgængelige Irish Ferries, Stenaline, P & O Irish Sea Ferries eller damp Packet færgen selskab passageren og bil-færger billetprisen til og fra Dublin.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Dublin færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Dublin færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Dublin færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Dublin Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Dublin færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Dublin til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Dublin og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her