Dover færger

Dover passagerskibe og færger

Dover passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Dover til Calais og Dunkerque.

Sammenlign alle tilgængelige Dover færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Dover bilen og passager færgen sejler til og fra Dover, Calais og Dunkerque med Norfolkline færger, DFDS Seaways, P & O Ferries eller LD linjer billetter færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Dover færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Dover Ferry
Billet priser & reservationer


Bog Dover Ferry billetter
med Norfolkline færger, DFDS Seaways, P & O Ferries eller LD linjer for færger sejler fra Dover til Calais og Dunkerque online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Dover passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Dover færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

Mere om Dover

Dover  er by i Kent, som er geografisk tættest på kontinentet, og som verdens travleste færgen havn, mange med rette beskrive som «gatewayen til England».

Strædet Dover har tjent som både Storbritanniens frontlinjen og hendes gateway i mange tusinder af år.Dover er i dag en større havn by står over for i den engelske kanal og på kun 21 sømil fra det franske havn Calais, er den nærmeste havn til kontinentale Europa på fastlandet Storbritannien.Det er mest berømt for sin hvidt kridt klipper, som har været fejret i sang.

Port Dover er en af Europas største passager havne og den nærmeste engelske port til Frankrig på kun 21 mil.Med millioner af passagerer, biler, lastvogne, motorcykler og busser passere gennem Port Dover på grænseoverskridende kanal færger hvert år, er det ikke underligt, vi er kendt som gatewayen til Europa.

Ferry Terminal i Dover havn
Færger fra Dover til Calais og Dunkerque 

Beliggende i Kent og med baggrund af den berømte hvide klipper, Dover er det nærmeste punkt i U.K.til det europæiske kontinent.Hvert år over atten millioner passagerer og tre millioner biler bruger Port Dover for at krydse den engelske kanal på en vifte af Dover Ferries leveres af en markering af velkendte virksomheder ligesom Norfolkline færger, DFDS Seaways, P & O Ferries og LD linjer.

  • P & O FERRIES -Op til 46 daglige Dover Ferry sporkrydsninger til Calais, Frankrig med en omtrentlig havet passage tid på bare 90 minutter.Moderne P & O færge skibe tilbyder fantastiske restauranter herunder a-la-carte & self service carverys, rummelige saloner & barer, shopping, børns afspilningsområdet, arkadespil og selektiv underholdning.Denne tjeneste er både en fragt & passager tjeneste.

  • NORFOLK LINE (DFDS SEAWAYS ) -Op til 11 daglige Dover Ferry sporkrydsninger til Dunkerque (Dunkerque), Frankrig med en omtrentlig soevejen tid 120 minutter.Formål bygget moderne skibe tilbyder fremragende restauranter, video lounge & bar, børns afspilningsområdet, satellit-TV og executive suiter.Denne tjeneste er både en fragt & passager tjeneste.

  • DFDS SEAWAYSLD LINJE S -Op til 5 daglige Dover Ferry sporkrydsninger til Calais, Frankrig med en overfart tid 90 minutter aproximate ad søvejen.Formål bygget moderne skibe tilbyder fremragende restauranter, video lounge & bar, børns afspilningsområdet, satellit-TV og executive suiter.Denne tjeneste er både en fragt & passager tjeneste.

Før boarding faciliteter ved passager Service bygninger tilbyder en bred vifte af faciliteter herunder Burger King, Cafe Ritazza, Travelex Valutaveksling, ATM, Massage stole, automater, Boardwalk butikker, der sælger snacks, drikkevarer, sukkervarer, Aviser, bøger, kort og nyttige rejse essentials, samt toiletter, deaktiveret toiletter, brusere & baby omklædningsfaciliteter.

Retninger til Dover Ferry Port 

Retninger i bil 
Fra M2, Følg A2 direkte ind i Dover eller fra M20, følge A20 igen ind i Dover.Følg derefter tegnene til Dover Ferry Port (østlige Docks færgen terminaler) som er klart underskrevet.

Retninger med tog
Dover Priory Railway Station er placeret i Station tilgang lige ved Folkestone Road.Train links er tilgængelige fra begge Victoria & Charing Cross mainline London stationer.Der er en regelmæssig pendulkørsel bussen til Dover Ferry Port (østlige Docks Ferry Terminal), som opererer hver 20 minutter (7 am til 10.30pm). Der er et lille gebyr for denne tjeneste.Taxier er også tilgængelige på de fleste gange på stationen rang.

Færgen passager bil parkering

Korte og længerevarende ophold parkering er tilgængelig for alle passagerer på den vigtigste højhuse parkeringsplads ved indgangen til den Ferry Terminal.Billetter til parkeringspladsen er udstedt af maskine, som du indtaster med parkering afgiften skal betales, når du ankommer tilbage til indsamler din bil.På din tilbagevenden, skal du betale din parkering gebyr på løn maskinerne i ankomster Hall før hentning din bil.

At komme til dette Bilparkering, blot Følg skiltning til multi storey, og parken er placeret på venstre side, lige før indgangen til Multi etagers.

Besøgende attraktioner i Dover

Strædet af Dover har tjent som både Storbritanniens frontlinjen og hendes gateway i mange tusinder af år.Dette går nogle måde at forklare, hvorfor denne region i Kent har mere end sin rimelige del af slotte, spændende boliger og museer end nogen anden coastal region i Det Forenede Kongerige.

Trods en travl havn har Dover mange steder af historisk interesse værd at besøge.Den gamle fyr, som er givet sig ud for at være en af de mest godt bevaret romerske bygninger i Europa og 'Romerske malet hus' fuld vægmalerier og udsmykkede dekorationer på Priory Street er værd at undersøge og Dover Castle er også godt et selskabskapitalen fantastiske udsigt over byen, kystlinjen og endda bakkerne i Calais på en klart dag besøg værd.Alternativt tage en gåtur langs et af de pebbled strande og beundrer 'The White Cliffs' gjorde berømt af forsangeren Dame Vera Lynn som en tonic til hjemve soldater sjæle i anden verdenskrig.

Hvid Cliffs of Dover
De verdensberømte, majestætiske hvide klipper i Dover, som i århundreder har spillet en nøglerolle i vores historie som Storbritanniens 'front line', giver nu en indbydende syne for mange millioner af mennesker.Klipperne er popuplar med turister til Dover og tilbyde mulighed for vidunderlige ture og fremragende visninger ud mod den engelske kanal.Eller du kan simpelthen vælge at blot se ud på dem fra stranden.

Dover Castle
Sidder stolt oven på White Cliffs of Dover og med udsigt over den travle færge havn, har Dover Castle en lang og begivenhedsrige historie.Webstedet af Dover Castle har været af vital betydning siden jernalder med første slottet i Dover sandsynligvis en angelsaksisk Fort indtil ankomsten af William Erobreren, når dens eksisterende befæstninger blev forbedret.

Udforsk "Garden of England"
Kent er kendt som Garden England for sin rige opdræt og hopmaking arv.Kent strækker fra Dover's White Cliffs land at middelalderlige Canterbury i øst, elegante, Tunbridge Wells mod vest og de historiske Medway byer mod nord.Mellem Kent har over 300.000 opført historiske bygninger, sømil idylliske landskabet og vikling kørebaner, og hver nu og derefter, amtets unikke hvid-Vippet oast huse.

Yderligere oplysninger om Port Dover Vær så venlig Klik her til hnte en PDF-kopi af den officielle havn vejledning.

 


Bedst rådighed Dover færge billet prisgaranti

Bedste Dover færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Norfolkline færger, DFDS Seaways, P & O Ferries eller streger, LD passager og bil-færger billetprisen til og fra Dover.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Dover færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Dover færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Dover færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Dover Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Dover færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Dover til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Dover og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her