Douglas færger

Douglas passager- og færger

Douglas passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Douglas til Belfast, Dublin, Heysham, Larne, Liverpool og Birkenhead.

Sammenligne alle tilgængelige Douglas færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Douglas bilen og passager færgen sejler til og fra Douglas, Belfast, Dublin, Heysham, Larne, Liverpool og Birkenhead med Isle of Man damp Packet færgen færger online instant bekræftelse med billetter.

Sammenlign bog og betale mindre for Douglas færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Douglas Ferry
Billet priser & reservationer


Bog Douglas Ferry billetter
med Isle of Man damp Packet færgen sejler fra Douglas til Belfast, Dublin, Heysham, Larne, Liverpool og Birkenhead online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris-færger.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du til dine valgte Douglas passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjstypen er alt, du skal betale, og det er et løfte.

At opnå en Douglas færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Douglas

Douglas er den kapital by og havn i Isle of Man, Isle of Man's største by og tilbyder en bred vifte af ting at se og gøre.

Med et to-mile gennemgribende bay og sandede strand finder du de travle promenader svirret med aktivitet tager en tur langs strækning på hest sporvogne hvor du får ydes fantastisk udsigt ud til havet eller starter du rejse sydpå ved damp jernbane eller nord elektrisk Railway.Hvis du er interesseret i at udforske øens arv, er Douglas et godt sted at starte.

Du kan finde øens største shoppingområde i Douglas samt en bred vifte af guest accommodation og storslåede Gaiety Theatre og Villa Marina – der begge tilbyder en året rundt programmet underholdning.

Og hvis det er motorsport er du kommet til besøg TT tilskuertribune hvor har du en fuglens øjne visning af start- og slutdatoer linje som cyklerne forsøger de anstrengende 37 ¾ mil Mountain kursus.

Port douglas, Isle of Man Ferry Terminal

Isle of Man's stærk identitet skyldes delvis at dens uafhængighed og det faktum at øen er selvstyrende.Det har det ældste kontinuerlige parlament i verden, Tynwald, som daterer sig tilbage over 1.000 år.Du kan tour Tynwald bygningen og besøg Tynwald Hill – hvor Parlamentet mødes i åbne luften én gang om året.Indædt stolt af sin forskelligartede kultur og fascinerende arv dette hav-bundne Kongerige har en fængslende historie at fortælle, hvilke strækninger tilbage i tusinder af år.

Legenden at øens navn kommer fra det Keltiske hav Gud Manannan Mac Lir som beskyttet jorden fra angriberne af hylde det i en kappe dug.Det er disse folklore historier og historie som følger, som beskyttes omhyggeligt af Manx folket at sikre øen ikke mister nogen af sin unikke charme karakter.

Et besøg på Isle of Man vil være en Opdagelsesrejse og vil fremlægge en chance for at udforske Celtic krydsninger og antikke Viking nedgravning grunde samt en række arv vartegn, som fortæller historien Mann.Du vil også høre tales of giants, feer og brownies - hvilket blev sagt at intervenere i almindelige menneskers liv – og selv om tiderne har ændret mange af den oprindelige told og overtro bor på.Glem ikke at sige "Hello" til fairies som du passere over Fairy bro!

Moderne kultur er godt viste hele året en pakket program med underholdning, herunder den årlige inter-Celtic festival – Yn Chruinnaght – hvor de Manx Gaelic modersmål, sang og dans fejres.

Isle of Mans turisme

Turister opholder sig i Douglas bør tænke over hvor de ønsker at være.Der er to sider til hotel markedet.Sydsiden er tæt på byen, damp jernbane, busser og havet terminal.Den nordlige side efterlader støjen fra byen og er tættere på Manx Electric Railway.Fra foråret til tidligt efterår køre hest tegnes sporvogne langs fronten.Dette kan gøre en stor forskel for dem uden biler, der ønsker at få langs 2 mil lang promenade.Busser og taxier er også tilgængelige.

Fra middelalderborg til giant water wheel har Isle of Man mere end gennemsnitlige turist-websteder til at tiltrække, spekulerer og underholde.

Gåtur gennem en middelalderborg i Castletown og Lær, hvordan det blev brugt til bopæl, forsvar, fængsel og officielle kontorer.Eller prøv et ødelagte slot på Isle St.Patrick nær Peel hvor historier om vikingerne, munke og en ghost hund er fortalte.

Forcere store Laxey hjulet kendt som 'Lady Isabella' og få vist omgivelserne fra toppen af hjulknap vand over 70 ft op.Rider på nogle af de ældste sporvogn biler i verden, som mødes i Laxey til at transportere passagerer mod syd, mod nord og op på bjerget Snaefell.

Rejse til Cregneash for de interesserede i de seneste måde at leve på øen, og besøg landsbyen låst i tide.Hvor folk lever i stråtækt hytter, taler den Manx modersmål, og praktisere lokale farter og håndværk.Isle of Man har et væld af historie og websteder at gå med det.At bringe de nye og gamle sammen i 'Mann Story'.

Øens færgedrift leveres af Isle of Man damp Packet selskabet som sejle fra Douglas til Belfast, Dublin, Heysham, Larne, Liverpool og Birkenhead flere gange hver dag.

 


Bedst rådighed Douglas færge billet prisgaranti

Bedste Douglas Ferry billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Isle of Man damp Packet færgen passager og bil-færger billetprisen til og fra Douglas.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Douglas færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Douglas færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Douglas færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Douglas Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Douglas færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Douglas til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Douglas og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her