Donoussa Ferries

Donoussa passager- og færger

Donoussa passager- og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Donoussa til Amorgos, Aegiali, Astypalea, Iraklia, Naxos, Paros, Piræus og Schinoussa.

Sammenlign alle tilgængelige Donoussa færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Donoussa bilen og passager færgen sejler til og fra Donoussa, Amorgos, Aegiali, Astypalea, Iraklia, Naxos, Paros, Piræus og Schinoussa med Anek linjer eller Blue Star Ferries færger online instant bekræftelse med billetter.

Sammenlign bog og betale mindre for Donoussa færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Donoussa færge
Billet priser & reservationer


Bog Donoussa færge billetter
med Anek linjer eller Blue Star Ferries færger, der sejler fra Donoussa til Amorgos, Aegiali, Astypalea, Iraklia, Naxos, Paros, Piræus og Schinoussa online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Donoussa passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Donoussa færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Donoussa

Donoussa er en lille ø i Kykladerne komplekse.Den ligger næsten i centrum af det Ægæiske hav mellem Naxos og Amorgos.Som Donoussa er sparcely befolkede og ikke har modtager mange besøgende, er den ideel til nogle afslappende og rolige ferier.

Donoussa er populær hos nudister og dem, der virkelig, virkelig ønsker at komme væk fra det hele.På grund af sin beliggenhed, næsten enhver Stræk sand kan være en "nøgen" strand men Kendros og Livadi frekventeres ofte af den clothesless klan.

De fleste værelser på Donoussa er koncentreret omkring den lille havneby by Stavros.De har også tendens til at være en smule dyrere, end du måske havde forventet for sådan en fjerntliggende ø.

Donoussa kan kun nås med færge, men selv i højsæsonen disse er relativt sjældne.Hvis du vælger Donoussa, være klar til at ophold længere end du bestemt - hvis vindene sparke, et eller to færge modtagelser eller afvigelser kan blive forsinket.

Donoussa Bay og Ferry Port

Donoussa er en ægte ø uden nogen større turisme.Det får en smule travle i højsæsonen, men de fleste feriegæster er grækere fra fastlandet.

Donoussa har en ganske barske karakter, men hvis du beslutter at gå en tur du vil opfylde kvæg, geder og får her og der.Da islanders ikke kan overleve på bare turisme, er de fleste af dem involveret med landbrug og fiskeri.Locals er venligt, men det er undertiden vanskeligt at kommunikere med dem, da de ikke har stor erfaring i taler engelsk.

Ifølge nogle versioner flygtede Ariadne til denne ø efter Theseus havde forladt hendes sover på Naxos.Dette er kun om den eneste mytologi forbundet med Donoussa.Vi kender ikke meget om oldtidshistorie af denne ø, bortset fra at det sandsynligvis var beboet så tidligt som det 10. århundrede f.kr., og at det var et sted hvor romerne sendt deres eksil efter de erobret Kykladerne i det 2. århundrede F.kr.

Ligesom de andre øer tilhørte det venetianske linealer fra trettende ribben til 1500-tallet, når tyrkerne tog over.At være sådan en lille ø, var det ikke meget interessant for angriberne, så pirater benyttede lejligheden og etableret fodfæste her.Verdenskrig, et britiske krigsskib blev sænket her, og du stadig kan skelne det fra stranden Kedros.

Dette er en ø hvor du blot slappe af, eller måske tage en gåtur gennem art.Stejle kystlinjen, bakkerne og den blå vand er seværdigheder nok.Forlis ved Kedros er ikke ligefrem en af syne, men det er det nærmeste, til én på denne rolige lille ø.

Donoussa er et sted for solbadning, måske Snorkel lidt og tage ture.Det er om det!Bringe noget at læse eller hvorfor ikke male!Find dine egne lidt strand og nyde.Der er mange nice strande til sådan en lille ø, og endda havnen, Stavros, har en god nok strand.

Den eneste underholdning ligner natteliv sidder i en af de lidt taverns i Stavros indtil sent på aftenen.Dette er den undtagelse, der bekræfter reglen: henviser til, at de fleste græske øer har en slags barer, på Donoussa der er ikke noget.Får her du græske traditionelle fødevarer, taverns er meget få og næsten alle beliggende i Stavros.

De nærmeste øer med lufthavne er Naxos og Paros.Det er også forbundet med fastlandet (Piræus Athen) via en båd linje.

 


Bedst rådighed Donoussa færge billet prisgaranti

Bedste Donoussa færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Anek linjer eller Blue Star Ferries passager og bil-færger billetprisen til og fra Donoussa.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for din valgte Donoussa færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Donoussa færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.Hvis du vil reservere Donoussa færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Donoussa Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Donoussa færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Donoussa til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Donoussa og til over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her