Donghae Ferries

Donghae passager- og færger

Donghae passager- og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Donghae til Sakaiminato og Vladivostok.

Sammenlign alle tilgængelige Donghae færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Donghae bilen og passager færgen sejler til og fra Donghae, Sakaiminato og Vladivostok med DBS Cruise færgen billetter færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Donghae færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Donghae færge
Billet priser & reservationer


Bog Donghae færge billetter
færge billet pris med DBS Cruise færgen færger, der sejler fra Donghae til Sakaiminato og Vladivostok online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Donghae passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Donghae færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

Mere om Donghae

Donghae er en kystby i Gangwon, Sydkorea.

Port Donghae er placeret på Sydkoreas øst centrale kyster på havet i Japan i Gangwon provinsen.Port Donghae ligger i bjergrigt terræn og er rigt på naturressourcer, herunder nogle vidunderlige strande.Port Donghae er en gratis industri zone og har set meget investeringer i de seneste år.

Der er to porte i provinsen, og Mukho Harbor er omkring seks kilometer nord-nordøstlige af Port Donghae.Meget af den trafik, der bruges til at gå til Mukho nu går til Port Donghae, og Mukho er primært en fiskerihavn.

Donghae  tjener som det vigtigste adgangspunkt til Ulleungdo, med regelmæssige færge service i løbet af året (normalt en gang eller to gange om dagen i hver retning, hyppigere i sommeren.) Donghae tjener også som den koreanske stop i tjenesten færge mellem Vladivostok, Rusland og Sakaiminato, Japan.Færger efterlade fra Mukho Port, en 5 minutters drev nord for downtown Donghae.

DBS krydstogt Ferry ved Donghae
Donghae Cruising og rejser

Byen Donghae er en ny by med ambition at blive en internationalt turistmål.Placeret i et bjergrigt område med mange huler og herlig naturlige landskaber, har Port Donghae bestemt de kulturelle aktiver til at gøre et godt sted at besøge.

Lidt over 100 kilometer nordvest for Port Donghae er MT.Kumgang , berømt for sin naturskønne skønhed.Denne mountain er en serie af granit forhøjninger øgende over dybe snævre kløfter og levende flere smukke vandfald og rapids.I nordlige Taebaek bjergene, dækker 400 kvadratkilometer og er 60 kilometer lang og 40 kilometer bred.Ved 1638 meter (Piro top) og omfatter 25 tusind hektar, bjerget er en favorit destination for koreanerne.Bjerget understøtter 750 arter af planter og 38 mammal species, 130 arter af fugle, 9 reptile arter, 10 arter af frøer og toads og 24 arter af fisk.Mount Kumgang har tre områder med forskellige topografisk funktioner.

Port Donghae Mangsang Beach er den mest populære strand på Sydkoreas østkyst.Med rene grundt vand og smukke hvide sands, er stranden omgivet af fyrreskove.Besøgende vil finde hoteller og moderne faciliteter på stranden.Mangsang Auto Camping Resort er dedikeret til biler og til personer, der nyder camping.Fuldt udstyret med hytter, telte og besøgende bekvemmeligheder, auto lejren tilbyder en behagelig alternativ til hotel levende.

Beliggende i den vestlige Port Donghae, siges det at fairies én gang strolled i de Mureung Valley en af Koreas mest populære turistmål.Indhyllet i mystik, tilbyder det klipper med usædvanlige figurer og vandfald visninger, tager åndedræt væk.Dette sted af forklaringen er en must-see.

Cheongok Cave er i Port Donghae.Opdaget, når de skaber grundlaget for en ny rådhus, har denne naturlige kalksten grotte været producerer sjældne sten til 400-500 millioner år.Det er ledsaget af et grotte museum, der tilbyder grundlæggende videnskabelige om hulen.

Det Bukpyeong marked  først åbnede i 1796, og det kan være endnu ældre end.Dette nationale folkemusik marked tilbyder en stærk smag af den lokale kultur og folk i Port Donghae.Markedet fortsætter med at vokse i størrelse og popularitet, mens andre markeder i Sydkorea vige fra konkurrence med den moderne verden.

Donghae Port historie

Port Donghae's Mukho Port  først åbnede i 1941 som byens vigtigste havn.Siden Port Donghae åbnede, har Mukho Port bosatte sig ind i en behagelig tilværelse som en fiskerihavn og harbor.Omgivet af sorte klipper, indeholder området vidunderlige sushi restauranter, fisk butikker og mange marine-relaterede virksomheder.

Historiske poster dokument tilstedeværelsen af en by på webstedet af den moderne Port Donghae så tidligt som i 1600-tallet.Byen imidlertid ikke modnes indtil 1900-tallet.

I 1979 åbnede Port Bukpyeong Harbor for erhvervslivet.Den lov om oprettelse Donghae City blev vedtaget i 1980, og det indarbejdet i nærheden Mukho by.Port Donghae etableret i 1981, en søster-byen relation med Tsuruga, Japan.I 1986, blev omdøbt til det gamle Bukpyeong Harbor Donghae Harbor.

I 1991, den Donghae kommunale forsamling blev åbnet, og borgmesteren, valgt af populære afstemningen, var tiltrådte i 1995.I 1996 blev den tredje konference om udvidelse af regionen East Sea afholdt i Port Donghae med 12 byer fra fire lande deltage.

I 2001, blev Donghae City Facility Management Corporation etableret.44 Korea folkemusik Art festivalen, med 20 provinser og byer, der deltager, blev åbnet i Port Donghae i 2003.I 2004, blev Donghae hval fossile Museum åbnet.

I 2005 blev Port Donghae's Bukpyong industrielle kompleks udpeget som en fri økonomisk zone.

 


Bedst rådighed Donghae færge billet prisgaranti

Bedste Donghae færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige DBS Cruise færgen passager og bil-færger billetprisen til og fra Donghae.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for din valgte Donghae færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Donghae færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.Hvis du vil reservere Donghae færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Donghae Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Donghae færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Donghae til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Donghae og til over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her