Dieppe færger

Dieppe passagerskibe og færger

Dieppe passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Dieppe til Newhaven.

Sammenlign alle tilgængelige Dieppe færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Dieppe bilen og passager-færge billetter sejler til og fra Dieppe, Newhaven med Transmanche færgen linje færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Dieppe færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Dieppe færge
Billet priser & reservationer


Bog Dieppe færge billetter
færge billet pris med Transmanche færgen linje for færger sejler fra Dieppe til Newhaven online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Dieppe passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Dieppe færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

Mere om Dieppe

Dieppe  er i Normandiet i Frankrig og er den nærmeste strand til Paris, livlig året rundt.Det er velkendt for en mislykket landing operation ved overvejende canadiske allierede styrker under krigen, den 1800 i August 1942 finder du ingen datafilfelter en fransk flag fører i Dieppe uden et canadisk flag sideløbende.

Dieppe, har en lang og interessant historie, have været en vigtig port sammenkædning William Conquerers engelske Kongerige med hans Normandiet hertugdømme i det ellevte århundrede, og har udholdt århundreders konflikt højre indtil 1944.Det er i dag en vigtig færge- og fiskerihavn, og en behagelig badested.

Den Transmanche færge fra Newhaven, England udøver biler og mund passagerer over den engelske kanal i ca. 4 timer.Ankomme med tog fra Rouen (40 min.) eller Paris (2 h). Byen har også en lille aerodrome, beliggende i Saint-Aubin.

Dieppe færger
Dieppe turisme

For en by af dets størrelse, Dieppe har et par barer og pubber og de fleste af dem forblive åben sent (2 am ugedage/4 mig weekender). Prøv i Epsom og Europa på seafront, Cactus og Piraten på Quai Henry IV eller Cambridge pub i by center for god cocktails.Til en meget franske ambiance, kan du prøve La Potinière, l'Entracte eller le Mieux Ici Qu'en ansigt, tre snarere billige og meget populære små cafeer.Musik spillesteder inclued Manhattan (rue Duquesne), Madison (rue Saint-Rémy), Movabé (île du Pollet) og Abordage i casinoet.

At se i Dieppe

ESTRAN Cité de la Mer
Marine museum med skærme, der dækker skibsfart, fiskeri, geografi og historie Dieppe.Åbn 10-12 am og 2-6: 30 pm dagligt.

Château-Musée de Dieppe
Castle Museum.Kunst og udhugningen udstillet i velbevarede slot bygningen.Åbn 10-12 am og 2-6: 00 pm dagligt.Posten€5.Der er tre indgange, men er det mest interessante adgang gennem tårnet baseret i Square du Canada.

Mindesmærke for den 19 August 1942 ved Dieppe, sted Camille Saint-Saëns.
Åben medio juni - slutningen September, 2-6 pm dagligt undtagen tirsdage.Dette er et lille, men veldokumenteret museum, der har overtaget det italiensk-stil Petit teater.Fascinerende film med interviews med dem, der var der.Du skal bruge ca. en time til at se det hele og se på museet.

L'eglise Saint Jacques
Indeholder en usædvanlig 1500-tallet freize afbilder Stammefolk liv i Amazon, bestilt af Dieppoise explorer Jean Ango.Kirken huser også et sæt Glasmosaik windows mindes tre Augustine søstre til Quebec, hvor de grundlagt Hôtel-Dieu du Quebec 1639 afgang — det første hospital i Nordamerika — og de canadiske raid på Dieppe 303 år senere.

La Maison Miffant
Byens ældste hus.Det kan findes rue d'Ecosse, lige bag informationscenter Dieppe City of Art og historie.

Internationale Kite Festival
Afholdes hvert andre (selv nummererede) år i September.

At gøre i Dieppe

Lørdag morgen markedet er en must-see.Det er en af de største og et af de mest populære markeder i Normandiet.Du kan finde næsten alt der fra 8 am til 12: 30 pm.

Prøv chez Olivier, i rue Saint-Jacques for franske købmand produkter.En masse god ost, vin og kaffe kan findes der.

Der er masser af traditionelle franske restauranter, især seafood restauranter, omkring området, kajen.De fleste af dem er placeret på gaden, Henry IV.Comptoir à Huîtres, La Marmite Dieppoise, Le Grand Duquesne, Le Bistro du Pollet, Le Havre og Les Voiles d'Or er alle meget gode restauranter.De kan alle findes i by center undtagen Les Voiles d'Or, beliggende lige overfor Chasnais kapel.

 


Bedst rådighed Dieppe færge billet prisgaranti

Bedste Dieppe færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Transmanche færgen linje passager og bil-færger billetprisen til og fra Dieppe.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Dieppe færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Dieppe færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Dieppe færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Dieppe Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Dieppe færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Dieppe til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Dieppe og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her