Denia færger

Denia passagerskibe og færger

Denia passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Denia Formentera, Ibiza, Palma og San Antonio.

Sammenlign alle tilgængelige Denia færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Denia bilen og passager færgen sejler til og fra Denia, Formentera, Ibiza, Palma og San Antonio med Balearia Ferries færger online instant bekræftelse med billetter.

Sammenlign bog og betale mindre for Denia færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Denia færge
Billet priser & reservationer


Bog Denia færge billetter
med Balearia Ferries færger, der sejler fra Denia Formentera, Ibiza, Palma og San Antonio online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Denia passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Denia færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

Mere om Denia

Denia ligger nogle 7 km nord for Javea langs en spektakulær vikling bjerg road overvågede af Montgo Mountain.

Det er en attraktiv udvej med en fascinerende gamle bydel, fine restauranter og storslåede strande strækker sig til mange kilometer nord.Ved ankomsten fra Javea får du først kommer til en temmelig lidt strand lige før marina din højre.

Der er dagligt Denia til Ibiza Ferry services (du kan se Ibiza på en klart dag) og Mallorca.Der er også fuld og halv dag mini cruise indstillinger langs kysten som besøger andre resorts, herunder Javea, Calpe og Altea.

Ferry terminal i byen ligger centret kun omkring 300 m fra byens train station, som er bekvem for tjenesteydelser syd til Alicante.IIf du er ledet nord til Valencia skal du tage en bus til Gandia og fange i toget.

Denia Ferry Port

Byen Denia er beliggende i den spanske region i Alicante på Costa Blanca.Dette er en dejlig kosmopolitisk by, rig på historie og kultur og dens gader en fascinerende showcase arkitektur gennem tiderne.Sine bygninger er et permanent monument over de civilisationer, som har gjort deres mærke her - iberiske, Carthaginian, latinske, arabiske og kristne.Disse dage turisme blander komfortabelt med trængsel og travlhed i en arbejdende by.

Denia hoteller er ikke alt, fælles som apartment komplekser er den vigtigste turistindkvartering.La Posada del Mar er en attraktiv hotel indstillingen placeret højre i centrum af byen modsat for havneområdet.Det er opstaldet i 1200-tallet bygning som tidligere fungerede som en brugerdefineret Bogfør.Hvert værelse er dekoreret med et nautisk tema.Se vores Denia villaer og Denia lejligheder sider flere indstillinger.

Denia Sightseeing og aktiviteter 

Sightseeing hoved til rådhuset (ayuntamiento) bygning fra Marques de Campo og besøg Asuncion de la Iglesia kirke med sine smukke kuppel.Fortsæt derefter op efter tegnene til slottet som overser Denia Bay trinnene.Slottet lukker til frokost mellem: 1 pm og 3 pm fra oktober til marts, 1.30pm og 3-d. 30 pm i April og maj, kontakte. 30 pm og 4 pm i juni og September og mellem kontakte. 30 pm og 5 pm i juli og August.Alle de gamle huse, der omgiver base af slottet har været pænt malet i forskellige farver tilføjelse til hvad der allerede er et temmelig atmosfæriske sted at vandre rundt.

Gør din vej til El Port, som består af en linje af attraktive restauranter modstående for havneområdet fra slottet.De fleste af dem har en tendens til at specialisere sig i lokale ris baseret retter samt Fideua, som er en noodle baseret paella.Ofte paella opskrifter giver mulighed for store mængder af kød og skaldyr.Forvent ikke for mange ingredienser i disse retter i El havn, hvor det er ris eller nudler, som er nøglen til skålen.Hvis du gerne vil prøve en dyr 'Menú de Degustación «(vinsmagning menuen) 46 Eur.Tag et kig på El Raset der er bare langs fra boutiquehotel af samme navn pr. person.Billigere indstillinger er tilgængelige.

Som det er tilfældet med alle resorts i er dette område, er det de strande, som giver besøgende og Denia hovedattraktionen ingen undtagelse.

Som du hoved north af af byen kommer du straks til nogle behageligt lav forhøjning egenskaber på glorværdige, rolige strande, som fortsat på for mange kilometer langs denne kyst.Vejtransport forlader Denia i denne retning får du første af alle kommer på tværs af en smagfuldt udviklede resort sektor med en fin række apartment complexes, barer og restauranter gearet til en internationale kundekreds, som langsomt bliver mere af et uafhængigt af turistområde boligområde.

For en ændring af scene du nemt kan tilbringe en dag besøger Javea blot langs kysten, du kan hoved syd til mængden af forlystelsesparker, som omgiver Benidorm og som en interessant korte udflugt kan du lede et par kilometer indlandsskibsfart til smukke Las Calaveras hulerne på Tormos.Golfspillere vil finde masser kurser tilgængelige omkring Costa Blanca herunder nye udvikling på Oliva Nova Golf Resort lige udenfor Denia mod nord.

 


Bedst rådighed Denia færge billet prisgaranti

Bedste Denia færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Balearia Ferries passager og bil-færger billetprisen til og fra Denia.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Denia færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Denia færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Denia færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Denia Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Denia færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Denia til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Denia og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her