Cuxhaven færger

Cuxhaven passagerskibe og færger

Cuxhaven passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Cuxhaven til Harwich.

Sammenlign alle tilgængelige Cuxhaven færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Cuxhaven bilen og passager-færge billetter sejler til og fra Cuxhaven, Harwich med DFDS Seaways færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Cuxhaven færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Cuxhaven færge
Billet priser & reservationer


Bog Cuxhaven færge billetter
færge billet pris med DFDS Seaways færger, der sejler fra Cuxhaven til Harwich online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Cuxhaven passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Cuxhaven færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Om Cuxhaven færger 

Dansk færge operatør DFDS Seaways tilbyder mellem tre og fire downloads pr. afsejlinger mellem Cuxhaven og Harwich i England, med en rejsetid på 19 besteden.

Færgerne har omfattende faciliteter ombord, herunder et behageligt ydre-dæksareal, et antal barer og cafeer, et udvalg af forskellige hytter og business bekvemmeligheder.Disse fartøjer kan rumme både passagerer og køretøjer.

Faciliteter i Cuxhaven havn ikke er omfattende, selvom du vil finde en dagligvarebutik og et antal automater sælger varme og kolde forfriskninger.Passagerer med handicap rådes til at kontakte DFDS færgen operatør forudgående at rejse, hvis de har nogen særlige behov.Der er et antal kahytter for personer med handicap, mens ferry terminal bygningen er kørestol tilgængelige og har deaktiveret toiletter.

Cuxhaven Marina nad Ferry Port
Mere om Cuxhaven

Cuxhaven var en del af Hamburg; i en omorganisering fik to byer nær Hamburg, der var en del af Preussen til Hamborg til gengæld for Cuxhaven.Cuxhaven er ikke en meget stor by.Det kan stadig prale ca. 3 millioner bookede overnatninger om året, hvilket gør det til en af de største seaside resorts i Tyskland.De fleste mennesker kommer til Cuxhaven enten via tog eller bil.Nogle færgedrift eksisterer, men de er samlet ubetydelig.

Turismen er et af de traditionelle virksomheder i Cuxhaven.To andre er erhvervsgrenen i fisk og havnen.Byen forsøger at udvide sidstnævnte og har investeret en masse penge i den modernisering og udvidelse af havnefaciliteten.Stadig, den økonomiske situation er ikke alt for godt og Turisme forbliver den større industri i byen.Mange mennesker har efterladt Cuxhaven i de sidste årtier til bosættelse andetsteds.Mange af dem, der forbliver er pensioneret, bidrager til den lille, rolig by ambiance.

Cuxhaven er et roligt sted.Hvis du søger efter handling og parter, er det sandsynligvis ikke den rette destination.Hvis du søger efter en rolig by ved havet, bliver Cuxhaven et meget mere interessant valg.

At se og gøre i Cuxhaven

Alte Liebe  (Gamle Love) er en tidligere quai slået visning platform ved indgangen til Cuxhaven havnen.Godt overblik over passerer skibe.H ¢ jttalere annoncere deres navne og oprindelse.

Schloß Ritzebüttel Små slot-lignende bygning nær Nordersteinstraße shoppingområde.

Kugelbake markerer det geografiske punkt, hvor floden Elben slutter.Oprindeligt tænkt som en navigation støtte, er det et af de mere bemærkelsesværdige konstruktioner i regionen.Det blev inkorporeret i Cuxhaven våbenskjold når byen blev indarbejdet og forbliver et af sine primære vartegn.

Semaphor Placeret ved siden af Alte Liebe, er Sempahor en konstruktion fra år 1884, der bruges til at kommunikere vindens styrke og retning, passerer skibe.Det er stadig indstille hver dag.

Wrackmuseum  (Skibet vraget Museum). Dorfstraße 80, Stickenbüttel.+ 49 4721 23341 (fax: + 49 4721 690876). Åbne marts 28th til November 4th (i 2004, kan variere hvert år), Mon lukket, TIR-fre 10 AM - 6 PM, Weekend + helligdage 10 AM - 5 PM.Kun museum i Europa, der har skibet bilvragene som sit emne.€ 3.00for voksne, € 2.00 for teenagere.

Strande Dette er del af havet, hvor vandet Murværket under lavvande.Det er en af hovedårsagerne til hvorfor folk besøger Cuxhaven.Du kan tage ture, se på krabber, opbygge slotte fra sandet og mudder og så videre.Blive advaret om, at den stigende vand kan være vanskelig!Du skal betale for at indtaste stranden!Hvis du kan lide løn-frie strande har du at rejse nogle få kilometer nord og prøv kystlinjen af Slesvig-Holsten.

 


Bedst rådighed Cuxhaven færge billet prisgaranti

Bedste Cuxhaven færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige DFDS Seaways passager og bil-færger billetprisen til og fra Cuxhaven.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Cuxhaven færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Cuxhaven færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Cuxhaven færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Cuxhaven Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Cuxhaven færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Cuxhaven vores laveste tilgængelige billet pris.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Cuxhaven og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her