Krydse kanalen færger

Krydse kanalen passagerskibe og færger

Krydse kanalen passager og færge billet bilpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Dover, England til Calais og Dunkerque, Frankrig.

Sammenlign alle tilgængelige Kors kanal færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Kors kanal bilen og passager færgen sejler til og fra Dover, England, Calais og Dunkerque, Frankrig med P & O Ferries, LD linjer, Norfolkline eller DFDS Seaways billetter færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Kors kanal færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Krydse kanalen færge
Billet priser & reservationer


Bog Kors kanal færge billetter
med P & O Ferries, LD linjer, Norfolkline eller DFDS Seaways sejler fra Dover, England til Calais og Dunkerque, Frankrig online-færger på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Kors kanal passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Kors kanal færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Om Kors kanal færger 

Hvert år over atten millioner passagerer og tre millioner biler bruger Port Dover til at krydse den engelske kanal til Calais og Dunkerque i Frankrig med velkendte færge operatører som Norfolkline færger, DFDS Seaways, P & O Ferries og LD linjer.

  • P & O Ferries -Tilbyde op til 46 daglige Dover Ferry sporkrydsninger Calais, Frankrig med en omtrentlig havet passage tid på bare 90 minutter.
  • Norfolkline (DFDS Seaways) - tilbyder op til 11 daglige Dover Ferry sporkrydsninger til Dunkerque (Dunkerque), Frankrig med en omtrentlig soevejen tid 120 minutter.
  • DFDS SeawaysLD linjer -Tilbyde op til 5 daglige Dover Ferry sporkrydsninger Calais, Frankrig med en overfart tid 90 minutter aproximate ad søvejen.

Før boarding faciliteter ved passager Service bygninger tilbyder en bred vifte af faciliteter herunder restauranter, Travelex Valutaveksling, ATM, Massage stole, salgsautomater og butikker, der sælger snacks, drikkevarer, sukkervarer, Aviser, bøger, kort og nyttige rejse essentials, samt toiletter, deaktiveret toiletter, brusere & baby omklædningsfaciliteter.

Krydse kanalen færger til Frankrig

Den engelske kanal er den travleste søgang i verden, og selv om man måske tænke første af personbefordring, en dag over 400 skibe bære fragt til de forskellige havne.

Kanalen adskiller det Forenede Kongerige fra kontinentale Europa og historisk har ydet en defensiv barriere for landene, ø.Kontra vandvejen varierer fra 34 km i Dover til 240 km i bredden.Dens smalle bredden er det også et hyperlink til kontinentet i tider med fred, er en af de travleste sejlruter i verden.

Engelske kanal færgedrift  er den ideelle måde at krydse til det europæiske kontinent.Passage tager sædvanligvis omkring en time, og færge service er tilgængelig hver dag i året.

Lige siden begyndelsen af 1800-tallet har dem, der kunne tillade sig at gøre krydsede kanalen som det, vi nu kalder turister.Passage er nu så enkel, at det er kommet til at blive kendt som channel hopping.Trods færdiggørelsen af tunnelen, karsygdomme og toget service fra Folkstone til Calais, Frankrig, forbliver færger en betydelig metode til transport.Dover til Calais ferry er en af de travleste i verden.

Færger er ofte et bedre valg end flyvende.Afhængigt af afgangstider kan de tillade en hurtigere tilsluttes med en destination.De er billigere end flyrejser og er helt sikkert mere praktisk med mange punkter afgangssted.En række virksomheder opererer færger fra forskellige havne i Det Forenede Kongerige.Færge dokker findes på Hull, Harwich, Dover, Newhaven, Folkestone, Portsmouth, Poole, Weymouth og Plymouth.Europæiske forbindelser kan stilles for Frankrig, Spanien, Belgien og Nederlandene.Britiske Kanaløerne er også populære destinationer.Komfort og øko-venlighed er flere grunde til at overveje transporterer snarere end sejler.

De fleste passagerfærger tilbyder bekvemmeligheder såsom film, barer og restauranter, butikker og video arcades for børnene.Færger er ideelle for familie rejser.Køretøjer fra sedanmodeller til fritidsbrug køretøjer kan imødekommes, og walk-on passagerer er velkommen samt.

Når du tager en kryds kanal færge til Calais, St.Malo, Rotterdam, Zeebrugge, Bilboa eller et vilkårligt antal destinationer i Kontinentaleuropa, begynder din ferie sjov, så snart du gå ombord på skibet.Friske havet luft, fantastisk mad, god samtale, sjove aktiviteter og underholdning mens onboard er sikker på at få din ferie startede i den bedste mulige måde.

Fra Dover til Calais Portsmouth til Bilboa, der er en overflod af færger tilbyder varieret ruter til at bringe dig på din ferie i komfort.Til kortere ture er hurtig færgerne meget populære.Om bord på disse færger, vil du nyde komfortable siddepladser, samt rabat shopping, aktiviteter såsom film og spil til de små og drikkevarer og let måltid service.Nogle færger kan tilbyde varm måltider samt.Spørg selskabet du vælger at bestemme hvilke måltider serveres ombord på deres hurtig færge tjeneste.

De fleste mennesker, der rejser på tværs af kanal færger tage deres biler med dem.Have din bil med dig når du nå din port over kanalen tillader dig frihed til at gå, hvorhen du venligst uden at betale ekstra for taxa, bus eller træne tjeneste.Nogle færger også gør det muligt at bringe dine campingvogn ombord, hvilket er ganske belejligt for rejsende som ønsker nogle camping mens på ferie.Nogle færgedrift også tillade dig at bringe dit kæledyr langs på ferie, men sørg for at kontrollere de regler og bestemmelser før endelige planer.

Kryds kanal færger give alle de bekvemmeligheder og bekvemmeligheder af en god kvalitet hotel.Hvis din tur vil tage mere end et par timer, vil du gerne bog din rejse på et af de mange nat sporkrydsninger tilbydes, opt for at købe en hytte til liggeunderlag komfort.Hytter er luft konditioneres og komme med brusebad og WC'S.Det er som at have et hotel værelse ombord færgen.Under din tur, får du nyde fine restauranter, shopping og underholdning for dig og dine børn.Når det er tid til at sove, får du mulighed for pension til din håndbagage at nyde en afslappende nats søvn, vågne opdateres og klar til at starte din ferie fuld af energi.

Rejser mellem Kontinentaleuropa og England via grænseoverskridende kanal færger er praktisk, overkommelige og sjovt.Om at træffe en hurtig færgen eller vælger en langsommere, mere afslappende passage, krydse er kanal færger et godt valg for rejsende at foretage deres måde på tværs af den engelske kanal.

 


Bedst rådighed Kors kanal færge billet prisgaranti

Bedste krydse kanalen færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige P & O Ferries, LD linjer, Norfolkline eller DFDS Seaways passager og bil-færger billetprisen til og fra Dover, England.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Kors kanal færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Kors kanal færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Kors kanal færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte krydse kanalen Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Kors kanal færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Dover, England til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Kors kanal og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her