Craignure færger

Craignure passagerskibe og færger

Craignure passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Craignure til Oban.

Sammenlign alle tilgængelige Craignure færge billetpriser i realtid og bestille de billigst tilgængelige Craignure bil og passager-færge billetter sejler til og fra Craignure, Oban med Caledonian Mac Brayne (Calmac) færger færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Craignure færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Craignure færge
Billet priser & reservationer


Bog Craignure færge billetter
færge billet pris med Caledonian Mac Brayne (Calmac) færger færger, der sejler fra Craignure til Oban online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Craignure passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Craignure færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Craignure

Craignure ligger tæt på Mulls østligste punkt, og det er med rimelighed lige langt fra øens to vigtigste destinationer: Tobermory mod nord og Iona mod vest.

Det er den vigtigste endestation på færger fra Oban.Det er derfor et logisk sted for den vigtigste endestation på færger fra Oban, og i mange år er der nøjagtigt, hvad det har været.

Landsbyen, hvis navn betyder 'rock af Yew træet', blev bragt til livet af tjenesten færge kommer i 1964, når den moderne Mole blev bygget.Den oprindelige mole, bygget i 1894, kan stadig ses nær landsbyen hallen.

Men før du simpelthen landsættes fra færge og hoved, så hurtigt som Mulls hovedsagelig enkelt spor veje vil muliggøre, enten af disse destinationer, er det værd at huske på, at denne lille hjørne af Mull tilbyder de besøgende en hel del for at se og gøre uden forvilder meget langt overhovedet.Dette bør ikke være for meget af en overraskelse som du vil sandsynligvis have set en af områdets attraktioner mens stadig på færgen, og mange har godt fanget glimt af andre.

Craignure Ferry Terminal

Craignure er den vigtigste ferry terminal for Isle Mull.Caledonian Mac Brayne Ferries køre hver to timer mellem Craignure og Oban.Busser køres fra Craignure Tobermory i den nordlige del af Mull helt ned til Fionnphort i syd.

Craignure selve er temmelig tyndt spredt rundt Craignure Bay kyster.Fokus for besøgende har tendens til at være på den vestlige side af bugten i slutningen af den færge Mole indbygget i 1964 og nu bruges af Oban Ferry, MV Isle of Mull.Her finder du en af øens to turist informationscentre, kombineret med færge booking office; plus et antal butikker og Craignures snarere utilstrækkelige offentlige loos.

Den oprindelige mole, bygget i 1894, projekter fra den sydlige side af bugten.I nærheden finde du meget af resten af landsbyen, herunder Torosay kirke, garagen og politistationen; plus campingpladsen, landsbyen hallen og Craignure's station på Isle Mull Railway 

Ligger pænt Craignure Inn, indstille lige til vest for hovedvejen mellem disse to vigtigste bidder af landsbyen.Med en charmerende atmosfære, der kommer fra at have været en kro siden på 1700-mindst tidlige tallet, Craignure Inn serverer nogle af bedste, og absolut bedste værdi, mad du sandsynligvis at finde på Mull.og det giver også indkvartering.

På rejsen over fra Oban er den første milepæl af Mull, der kommer ind i synsfelt Duart slot -antikke sæde for klan MacLean.Når du har transportskibene på Craignure, det er en kort køretur til slottet - bus tours er tilgængelige, hvis du ikke har transport.

En anden populær besøgende attraktion i dette område er Torosay Castle , et viktoriansk hus med smukke haver og interiører.En roman måde at rejse til Torosay er Mull Railway, en smal sporvidde lydspor, der løber fra Craignure til slottet.

 


Bedst rådighed Craignure færge billet prisgaranti

Bedste Craignure færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Caledonian Mac Brayne (Calmac) færger passager og bil-færger billetprisen til og fra Craignure.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Craignure færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Craignure færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Craignure færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Craignure Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Craignure færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Craignure til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Craignure og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her