Cork Ferries

Cork passagerskibe og færger

Cork passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Cork til Roscoff og Swansea.

Sammenlign alle tilgængelige Cork færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Cork bilen og passager færgen billetter sejler til og fra Cork, Roscoff og Swansea med Brittany Ferries eller sejlarrangementer færgen Line færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Cork færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Cork færge
Billet priser & reservationer


Bog Cork færge billetter
færge billet pris med Brittany Ferries eller sejlarrangementer færgen Line færger, der sejler fra Cork til Roscoff og Swansea online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Cork passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en kork færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

Mere om kork

Kork er Republikken Irlands næststørste by.Det er beliggende i et af verdens bedste naturlige havne.Cork er gatewayen til nogle af Irlands mest betagende sceneri med West Cork & Kerry knapt en time drev væk.

Kork byen kan prale dybeste naturlige havnen i Irland med direkte færge sejladser til UK og fastland.Cork International Lufthavn har direkte flyforbindelser til Det Forenede Kongerige og dele af Europa og forbindelsesstrækninger flyvninger til andre europæiske og amerikanske destinationer.

Bil færgedrift afvige fra Ringaskiddy til Roscoff sejlede til/fra Ringaskiddy gennem Cork Harbour (den næststørste naturlige harbour i verden) og tidligere Cobh.Fra April til oktober er en downloads pr. færge tjeneste til Roscoff i Frankrig med Brittany Ferries.

Cork Ferry Port, Irland

Cork City Irlands tredje by (efter Dublin og Belfast) og har altid været en vigtig havneby.Det begyndte på en ø i sumpede mundingen af floden Lee (navnet Corcaigh forstås et marsh), og klatrede gradvist op de stejle banker på begge sider.I dag løber floden gennem Cork by i to vigtigste kanaler, så du finde dig selv konstant passage broer.

Nogle af de vigtigste gader er bygget over kanaler hvor skibe nuzzled deres ankerkæder et århundrede siden.Langs den syd Mall, vil du se store gateways på gadeplan, under trin fører til en højere vigtigste dør.Disse var endnu en boathouses, når købmænd ankom til deres lagre af vand.

Den bedste måde at se byen Cork og prøve smag af sin levetid, er at gå.Der er en vejviser Walking Tour, så få den ledsagende hæfte og modregne til at udforske bakket gaderne og opfylde menneskene.

St.Finn Barre's Cathedral  er en glimrende triple-spired eksempel på fransk-gotisk arkitektur.Det står hvor til Sankt etableret hans monastiske skole omkring 650 AD.Blandt sine mest slående funktioner vinduet fint rose, mosaik Fortovene og den udførlige udskærings i hele.

Gåtur langs Western Road til Tudor-Gothic University College med dens attraktive riverside quadrangle, og besøg Honan Kapel der.Det er modelleret på Cormac's Chapel ved Cashel og har et fremragende interiør herunder stained glass windows ved Sarah Purser og Harry Clarke.

Gør din vej op North Main Street hvor den Cork Vision centret er placeret, og derefter over North Gate Bridge og opstigning op Shandon kirke, tårn som de vil have bemærket dominerer den nordlige side af byen fra sin ophøjede hill-top position.To sider af tårnet konfronteres med røde sandsten, to med hvid kalksten - "delvis farvet ligesom mennesker, rød og hvid er Shandon Steeple" går en gammel doggerel.Dens klokkespillet af otte klokker, castet i Gloucester i 1750, er blevet berømt, og du kan afspille dem selv, fra "musik" kortene leveres.Din gengivelse af Danny Boy eller Ave Maria vil glide forsigtigt ned bakken og over floden, til at blive hørt alle over byen.Corkonians afhænger Shandon ur til deres tid, og dens fisk vejr-vane for deres vejrudsigt.

Gåtur op lidt af Patrick' s Hill, hvis du har ben for det, bare at føle steepness.Så måske Summer Hill eller Wellington Road, der løber parallelt indtil du kom til St.Lukes Kors og Montenotte , sidstnævnte den tidligere boligområde købmænd Cork, herfra kan du slå over porten og havnen og floden udvidelse væk syd passerer Blackrock slot og på mod havet.Cork Heritage Park ved Blackrock er et besøg værd.

Tilbage på "flad" af byen igen, se rådhus, en fint moderne bygning pænt afspejles i floden.Besøg markederne, det engelske marked med åbninger off Princes Street, Patrick Street og Grand Parade, et overdækket marked for fisk, frugt, kød og vegetabilske på kul Quay (udtales Kay), Udendørs markedet, som er lige så stor del af Cork folkemusik-kultur som er Shandon.

Galleriet Crawford huser en interessant skulptur samling, herunder nogle Rodin bronzemedaljer og en fin samling af malerier i Emmet sted.I den Grand Parade vil du finde Berwick Fountain, The National Monument og biskop Lucey Park, som du indtaster gennem storslåede gates, som er blevet flyttet fra gamle indgangen til Corporation værftet i Anglesea Street.Exit parken på South Main Street.Her vil du se Beamish & Crawford bryggeri hvor Beamish Stout er brygget og eksporteres over hele verden.

Du vil høre Corkonians henvise til "den statue" (det kan lyde som "de statcha" i nogle stemmer). De vil tale om et monument til far Theobald Matthew, 1800-tallet apostelen af Temperance.Upopulær som du kunne forvente hans grund til at være på et sted som Irland, i virkeligheden det blev et nationale korstog.Hans status i slutningen af Patrick Street, nær Patrick's Bridge, er Corks bedst kendte vartegn

Den gamle fængsel i søndagens hul er blevet gendannet, og er en af de mange besøgende attraktioner i Cork.Det fortæller historien om det daglige liv i fængsel i det 1800 og tidlige tyvende århundrede.Nogle af de oprindelige celler er blevet gendannet og et Audio Visual program har været ydet.

 


Bedst rådighed Cork færge billet prisgaranti

Bedste Cork færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Brittany Ferries eller sejlarrangementer færgen linje passager og bil-færger billetprisen til og fra Cork.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Cork færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Cork færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Cork færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Cork Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Cork færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Cork til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder kork og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her