Corfu færger

Corfu passagerskibe og færger

Corfu passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Corfu til Bari, Brindisi, Igoumenitsa, Patras og Venedig.

Sammenlign alle tilgængelige Corfu færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Corfu bilen og passager færgen sejler til og fra Corfu, Bari, Brindisi, Igoumenitsa, Patras og Venedig med Superfast Ferries, Agoudimos linjer, affære linjer, europæiske Sealines, ANEK færgen linjer eller Minoan Lines billetter færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Corfu færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Corfu færge
Billet priser & reservationer


Bog Corfu færge billetter
med Superfast Ferries, Agoudimos linjer, affære linjer, europæiske Sealines, ANEK færgen linjer eller Minoan Lines færger, der sejler fra Corfu til Bari, Brindisi, Igoumenitsa, Patras og Venedig online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Corfu passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Corfu færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Corfu

Corfu , eller Kerkyra (ker-kih-rah) i græsk, er den næststørste og den grønneste Ioniske ø.Det er også den bedst kendte.Det var Homers "smukke og rige land", og Odysseus' sidste stop på hans rejse hjem til Ithaki.

Corfu nyder en mild middelhavsklima med fremragende strande gør det en populær destination for ferierende.Corfu er meget grøn sammenlignet med andre græske øer: varme og tørre somre sammen med vinter regn opretter frodig vegetation, som domineres af mere end 2 millioner oliventræer.Disse oliventræer på Korfu, er den vigtigste dyrkning, selvom Corfus turisme indeholder nu den mest indkomst.

Med nationens højeste nedbør trives snesevis af grøntsager og urter her, især i foråret.Med dens beguiling landskab af wildflowers og cypress træer stiger ud af flimrende olivenlunde, hænger Corfu der som en af Grækenlands mest smukke øer.Desværre lider områder grelt og upåagtet hen over-development.

Korfu City og Ferry Port

Corfu er en af de større øer, og dækker et areal på 592 m? (638sq.km) som groft konverterer til 40 sømil lange (60 Km) og 20 miles (30 Km) på tværs på det bredeste punkt.Befolkningens gennemsnitlige er omkring 107,500 med de koldeste måneder bliver januar/februar med en gennemsnitlig temp af blot 16 c og de hotteste måneder bliver juli/August gennemsnitlige temp 28 c.

Slå din opmærksomhed indre vandveje mod Mount Pantokrator eller Pandokratoras (906 m høj) som er øen? s højeste top.Corfu er måske den bedst kendte af alle de græske øer, det er meget populær med briterne, som flok der i deres flokkevis i sommermånederne at nyd solen på fantastiske strande og at svømme i det krystalklare varmt hav og ved nat nyder et traditionelle græske måltid derefter måske underholdt af lokale græske dansere eller besøge en af øerne diskoteker eller disco søjler, der har blomstret op til tage højde for turisten.

De fleste af de turistmæssige udvikling har fundet sted inden for ca. halvdelen til tre fjerdedele af en time fra øer lufthavnen, forlader nord og syd mere landdistrikter, mens indre vandveje turisme næppe har haft en effekt og vil du finde mange landsbyer stadig udøver i den gamle måde liv, hvor den mest almindelige form for transport for de lokale landmænd er stadig til denne dag æsel.Blandt oliven og citrus olivenlundene i kan du finde uberørte landsbyer forsynet med alle kendetegnendes for øen? s forbi spænder fra Hellenske, Roman, byzantinske og venetiansk.

Corfu er langt den smukkeste og grønneste ø selv i de hotteste måneder af sommeren.Corfu også kendt som Emerald Isle et navn inspireret af det grønne felter, burst til en eksplosion af forår farve, med enge dekoreret med vilde blomster og blomstre af enhver art, øerne landskab er dækket af bevoksning flere især Olive tree gnarled med alderen og snoet til underlige og vidunderlige figurer, de dækker ca. 35 kilometer (56 Km) af øen fra nord til syd, kun afbrudt af de ulige klynge af cypresser.

Den sendt af appelsiner og citroner fyld luften, som de modnes i solen, mange andre slags frugttræer vokse her også herunder prickly pear og Kumquate en lille bitter / sød prøvesmagning orange, ikke fundet andre steder i Grækenland, disse er bevaret og spises hele eller gennemvædet i sukkerlage.

Kumquate er blevet kaldt "de lidt perler af citrusfrugter familien", og lokale Corfiots beslaglagt på mulighed for, når de indså at frugten kunne være gærede og destilleret i drikkevarer.Der er et destilleri, på vigtigste "Paleokastritsas road, du kan få en rundvisning (pakkerejse) som vil omfatte fri prøvesmagning (hic hic)

Samt drikkevarer, Kumquate stilles ind i slik og frugtgelé, vil du finde, at mange af turist butikkerne i Corfu sælge Limequat produkter en af de mere berømte butikker, du vil finde er placeret ved siden af "Achillion Palace". Corfu har det fair andel af vinmarker, flere så for at være fundet i syd hvoraf er mere fladt, har for de fleste landbruget, druerne, der er forarbejdet til vin og du vil finde det er til privat forbrug og høsten er en af de travleste gange i den lokale kalender.

Øerne kapital eller bedre kendt som Korfu by er værd at besøge, selve byen består i to dele gamle og nye områder af byen.Gamle bydel viser de elegante kirker i forskellige religioner og labyrint af brostensbelagte gader med gamle fæstningen, står stolt kigger over byen.

Nye by besidder en overflod af kosmopolitisk butikker spænder fra guld til læder, der kan opfylde alles smag og shopping krav.Øen nyder faktisk bedst af flere verdener, smukke sceneri, værdi for pengene restauranter og taverner tilbyder enkel og ligetil lokale madlavning, en bred vifte af aptering fra campingpladser at rengøre simpel landsby værelser til lejligheder, hoteller og luksus villaer.Corfu tilbyder talrige strande på dens 136 miles (217 Km) kyststrækning ideel til svømning og Snorkling i varm crystal havet.Corfiots selv er ligetil, sjov-kærlig venlige mennesker med en charme der vil påvirke du, når du besøger.

Corfu har en særlig form for magi, som besidder alle besøgende, når de besøger og trækker dem tilbage igen og igen.

 


Bedst rådighed Corfu færge billet prisgaranti

Bedste Corfu færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Superfast Ferries, Agoudimos linjer, affære linjer, europæiske Sealines, ANEK færgen linjer eller Minoan Lines passager og bil-færger billetprisen til og fra Corfu.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Corfu færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Corfu færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Corfu færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Korfu Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Corfu færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Corfu til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Corfu og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her