Copenhagen færger

Copenhagen passagerskibe og færger

Copenhagen passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra København til Oslo.

Sammenlign alle tilgængelige Copenhagen færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Copenhagen bilen og passager-færge billetter sejler til og fra København, Oslo med DFDS Seaways færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for København færge billetter ved www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Copenhagen færge
Billet priser & reservationer


Bog Copenhagen færge billetter
færge billet pris med DFDS Seaways sejler fra København til Oslo online-færger på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Copenhagen passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Copenhagen færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

Mere om Copenhagen

Copenhagen , premier hovedstad i Nordeuropa, er Skandinaviens mest fantastiske by og centrum af den mest dynamiske region i Europa, Øresundsregionen.

Pral bedøvelse moderne arkitektur, restauranter i verdensklasse og skærkant design, har Copenhagen meget at tilbyde besøgende.Copenhagen tilbyder store shopping, et stort antal hoteller, restauranter, teatre, museer, kunstgallerier, musikalsk underholdning og meget mere.

Kanaler, søer og havet udgør baggrundseffekt til moderne København og er en påmindelse om byens arv som en større baltiske port.Selv om den er den største by i Skandinavien, bevarer Copenhagen alligevel en afvæbnende provinsmyndigheder, små-by atmosfære.Gabled huse, smalle gader og delikat spir tilføje det sin appel.

Copenhagen Byen er en af Europas ældste hovedstæder med en royal touch - monarkiet i Danmark er den ældste i verden!

København Ferry Port
Copenhagen færge forbindelser

Der er dagligt færger fra Norge (Oslo, ved DFDS Seaways) og Polen (Swinoujscie, af enhed linje). Disse færger ankommer til Søndre Frihavn.

Hvis du rejser fra Det Forenede Kongerige, er der en daglig færge, drives af DFDS Seaways fra Harwich til Esbjerg, 200 kilometer vest for Copenhagen.

Fra Rostock og Puttgarden i Tyskland har du daglige forbindelser drives af Scandlines Gedser og Rödby, omkring 150 kilometer fra København.Passage tid Puttgarden - Rödby er 45 minutter, Rostock - Gedser: 2 timer.

Fra Sverige er der hyppige færge forbindelsen Helsingborg - Elsinore (Helsingør). Dem, der vil tage et tog bagefter, vil rejse derfra til mindre end en time i bil på Europavej E55 turen tager ca.en halv time.

Copenhagen turisme

Copenhagen betragtes som den smarteste, de fleste cosmopolitan, mest spændende og den mest vidunderlige by i Skandinavien.

Disse dage opblomstrende den danske hovedstad.Der er en foråret i dens skridt bæres fra en blanding af nogle modige nye arkitektur, fortsatte fremgang og en blomstrende tillid til sin egen charme.Der er flere cafeer og restauranter end nogensinde og vigtigere, locals lære at bruge dem.Det plejer at være, Copenhageners spiste ud ved særlige lejligheder kun og nætter ud kun var begrænset til fredag og lørdag, men som alle er blevet ændret.Selv om våd vil onsdag i februar barer og cafeer summelyd, at alle vigtige hyggelige (hyggelige) atmosfære fremme en entydigt dansk følelse af velvære og samvær.

På en måde, resten af verden vågnede op til hvor stor denne historiske by kanaler, brostensbelagte kvadrater og kobber spir var før locals gjorde, men det omsider synker i denne verden nu ser ud til København til bedste design, arkitektur og mode og begynder også at bemærke den ekstraordinære kulinariske revolution, der har fundet sted her i det sidste årti.

Hvis du søger efter en jordiske, hardcore rejse erfaring søge andre steder.København er ren, sikker og latterligt let at kende, alle locals taler fremragende engelsk og transportsystemet gør Londons se ud, som det er på randen af et nervøst sammenbrud.Det gør normalt top fem hvis ikke toppen, i de mest leve city lister.Og hvis du søger efter en budget destination, du eventuelt også til at genoverveje deres planer.Dette er ikke en billig by på enhver måde, men derefter hverken er det alle dyrere end enhver anden store europæiske by – London og Paris vil ramme lommen sværere.

Copenhagen Top besøgende attraktioner

Amalienborg Slot (Amalienborg Palace) 
Denne palace har været vinter bopæl på den danske kongelige familie siden 1794.De fire identiske rokoko paladser står hinanden over på tværs af det ottekantede Amalienborg Slot, hvor for ændring af guard finder sted, hver dag ved middagstid når familien er i bopæl.Et museum, featuring nogle af privat kamre og kongelige skatte datering fra 1863-1947, er åbne for offentligheden.

Carlsberg besøgende centret
Carlsberg er ifølge sin egen langvarige markedsføringskampagne, 'sandsynligvis den bedste lager i verden'.Er du enig eller ej er centret besøgende en euforiserende oplevelse.Touren detaljer historie og moderne processer i bryggeriet, med en rute gennem fremstillingsvirksomheden.I slutningen er der en chance for at prøve det færdige produkt.Der er også et Carlsberg Museum, lidt mere gammeldags, men bursystemer i en smuk bygning dateres tilbage til 1882, hvor omfattende udstillingerne vedrører mere til kulturelle og historiske relevansen af familien og bryggeriet.

Christiania frie kommune 
På den østlige kant af Christianshavn, beliggende på forladte webstedet af en tidligere militære kaserne, er Christiania, «Fri byen Københavns», et arbejde eksperiment i alternativ livsstil og kommunale levende.Først besat i 1970, er det nu hjem til omkring 1.000 mennesker og flere hundrede hunde.En gang er området fra tøj båse og øko-cafeer, seductively af landdistrikterne, med maleriske stuehuse og træ hytter med udsigt over de rolige vandveje af Stadsgraven.Eftermiddagen ture styret af bosiddende kommunalbestyrelsen tage ca. 90 minutter, men er ikke fri.

Den Lille Havfrue (den lille havfrue) 
Nyhavn (nye Harbour) er en inlet off i Inderhavnen.Bordeller og søjler for besøger sejlere engang dominerede dette snuskede område, men nu de mangefarvede, 1600-tallet gabled bygninger rumme travle restauranter og pavement caféer betjener traditionel dansk mad ved siden af en fodgænger thoroughfare og Master traditionelle yachts.Børns forfatter Hans Christian Andersen boede i tre forskellige huse her.Det er en meget behagelig gåtur fra Nyhavn langs havnefronten via Amalienborg Slot til stedet i nordøst for byen hvor stares Den Lille Havfrue (den lille havfrue) ølreklame til havet.Rejst i 1913, statuen skrevet til minde om Hans Christian Andersen heltinde og er blevet et globalt symbol i København.

Danmark Experimentarium 
Experimentarium er Danmarks eneste science centre, som åbnede i 1991 i den gamle aftapning hall of Tuborg bryggeriet.Besøgende af alle aldre kan interagere med omkring 300 underholdende og informative lyd og vand udstillingsgenstande og eksperimenter.Centret stadier også videnskab demonstrationer, workshop-aktiviteter og særudstillinger.

Guinness World Records Museum 
Besøgende kan opleve over 500 udestående verdensrekorder gennem interaktive udfordringer og skærme, fra den højeste mand til den mest giftige frog, og finde ud af, hvad det føles at drevet ved 500kph (311 mph) eller tage på verdens bedste fighter.Du kan endda bump i Harry Potter, en af de nyeste tilføjelser til museet.

Nationalmuseet (Nationalmuseet) 
Huset i en 1600-tallet Kongelige mansion, er Nationalmuseet landets premier historisk og kulturel institution.Permanente samlinger omfatter Danmark fra istid til 2000, egyptiske, græske og italienske oldtidsminder og en undersøgelse af indfødte befolkninger historie.Der er også en interaktiv børnenes museum.Frie guidede ture i engelsk sted dagligt med 1100 (Jun-Aug) og for valgte dage i September.

Carlsberg Glyptotek 
Ny Carlsberg Glyptotek blev bygget af Carlsberg brewer, Carl Jacobsen, mellem 1897 og 1906.I dag huser en fantastisk samling af egyptiske, græske og romerske oldtidsminder, impressionistiske mesterværker og dansk og fransk kunst ved Monet, Gauguin, Renoir, Degas og Cézanne.Café med udsigt over den smukke vinterhave er en stor plet til frokost.

Rosenborg Slot (Rosenborg slot) 
Bygget mellem 1606-1634, var Rosenborg den ledende bopæl Christian IV og kongelige Hovedslottet indtil slutningen af sidste århundrede.Denne røde-mursten, hollandsk renæssance-stil palace viser kronregalier og andre Kongelige skatte.Haver (Kongens har) omgiver slottet blev fastlagt i 1606 og er nogle af de mest attraktive i byen.

Rundetårn (Rundetårn) 
Er Rundetårn, ældste observationsorganet i Europa nord for Strøget.Bygget af Christian IV i 1642, bygningen indgår i et skolastiske kompleks, som også indeholder en Universitetsbibliotek (nu en udstillingshal) og studerende kirke.En imponerende 209 m lange (686 ft) spiral rampe fører til toppen af tårnet 35 m (115 ft) over gaden, fra hvor der er gode visninger over den gamle by.

Statens Museum for Kunst (Kongelige Museum for kunst) 
Royal Museum of Fine Art huser Danmarks største kunstsamling, herunder malerier af Rembrandt, Brueghel og Rubens, fungerer ved Tizian, Mantegna og Picasso og en fremragende Matisse samling.

Tivoli Gardens
En af EUs øverste forlystelsesparker, Tivoli er en bizar blanding af naturligt og det kunstige.Det åbnede i 1843, med en hestetrukne karrusel og en rollercoaster.I dag, er der 25 rides, plus spil, arkade, to teatre, et open-air stadium og et museum.Af de fire rollercoasters er «Rutschebanen» ældste (datoer fra 1914) og stadig den mest populære.Tivoli drenge Guard Band parade gennem haver ved 1730 og 1930 på weekender og helligdage, med en fuld orkester.Overfyldt, dyr og utroligt kitsch, Tivoli forbliver mærkeligt tiltalende.Den er vært talrige særlige begivenheder i sommeren, samt en julemarked i December.

 


Bedst rådighed Copenhagen færge billet prisgaranti

Bedste Copenhagen færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige DFDS Seaways passager og bil-færger billetprisen til og fra København.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Copenhagen færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Copenhagen færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Copenhagen færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte København Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Copenhagen færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra København til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til København og til over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her