Colonsay Ferries

Colonsay passager- og færger

Colonsay passager- og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Colonsay til Oban, Kererra og Mull.

Sammenlign alle tilgængelige Colonsay færge billetpriser i realtid og bestille de billigst tilgængelige Colonsay bil og passager-færge billetter sejler til og fra Colonsay, Oban, Kererra og Mull med Caledonian Mac Brayne (Calmac) færger færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Colonsay færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Colonsay færge
Billet priser & reservationer


Bog Colonsay færge billetter
med Caledonian Mac Brayne (Calmac) færger færger, der sejler fra Colonsay til Oban, Kererra og Mull online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Colonsay passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Colonsay færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

Mere om Colonsay

Colonsay serveres ved en CalMac Ferries Ltd.færge service fra port Oban fem gange om ugen i sommer, fire gange om ugen i vinter.Turen tager to og en kvart timer og er en smuk, passerer mellem fastlandet og øerne Kererra og Mull og sejler derefter mod syd og vest forbi øerne Seil, Luing, Scarba og Jura.

Både sommer og vinter er der en færge, der har oprindelse på Kennacraig, gør dets måde pauser nord via Islay og Colonsay til Oban, derefter i 1 hr 30 minutter (sommer) eller 2 (vinter) hr 45 minutter før re-tracing ruten.Hvis du ønsker at rejse mellem Colonsay og Islay/Jura, er dette kun muligt på en onsdag i sommeren eller en lørdag i vinter.

Medmindre du falde med faldskærm eller ankommer med dit eget privat fly, involverer din eneste mulighed for ankomst at Colonsay du i en båd eller færge tur.

CalMac Ferries sejler til og fra Colonsay

Ø Colonsay  ligger i Hebriderne ud for Skotlands vestkyst.Femten kilometer nord ligger øen Mull; de østlige og sydlige horisonter er afgrænset af øerne Jura og Islay; og mod syd vest, kun synligt fra et højdedrag klare dagen er kyst Donegal i Irland.Mod vest ligger Atlanterhavet, med kun Du Hirteach fyr stående mellem Colonsay og Canada.Det udgør, sammen med nabolandet semi-detatched Oransay, en ø-gruppe ca. 10 km lang og to kilometer bred.

Med lidt over hundrede indbyggere og dets nærmeste nabolande Fællesskabet næsten tyve miles fjernt, Colonsay udgør et af de mest fjerntliggende samfund i Storbritannien.Øen har en folkeskole (aktuelt med syv børn og én førskole startprogrammer), én hotel, en butik og postkontor, en te shop og et antal andre sæsonbetonede virksomheder.Der er en bosat læge, to kirker (én kirke for Skotland og én Døber) men ingen residente ministeren.Det er tjent med færge fem gange om ugen (i vinter tre gange) fra fastlandet havn af Oban, og der er en yderligere sommerhalvåret fra Kennacraig via Islay.

Der er mange smukke sandstrande, den største og mest berømte som er Kiloran Bay.Dette er en Halvmåne i gyldent sand over 11⁄2 lang hvor Nordatlantiske rullerne kan tilbyde surf for de eventyrlystne efter en mod vest vind.Andre strande har helt forskellige tegn og forskellige attraktioner... havfugle og sæler. rockpools og skaller.en ubrudt Atlantic horisont til Vesten eller de fjerne kyster Jura og Islay mod øst.For dem rede til at tage springet, er vandet everwhere krystalklart, glat som silke og på mest tider af året icily forfriskende.

De fleste besøgende til Colonsay ankommer med den vigtigste Oban færge, som kører regelmæssigt i løbet af sommeren og rejsetiden er ca. 45 minutter.Færgen vil kunne opføres som indtægt i forskud og det absolut tilrådeligt at gøre dette i sommermånederne, og især om lørdagen.Hvis du har en indstilling til at rejse på andre dage end lørdage, kan opnås besparelser ved at undgå dyre 'toppe afsejlinger'.Hvis du rejser til Mull mere end et par gange om året, overveje at købe en bog af seks rejsen billetter, som de lokale mennesker gør.Om sommeren kan færge tur føle et krydstogt mere end en nødvendig del af rejsen.Oban færge tidsplan

Den anden indstilling er færgen fra Lochaline på Morvern til Fishnish på Mull.Denne indstilling er bedre, hvis du rejser fra de nordlige områder i Skotland, navnlig hvis din rejse fører dig gennem Fort William.Denne færge passage tager ca. 20 minutter og du er ikke i stand til bog.Når det er sagt, Vær opmærksom meget travle perioder som helligdage og rally osv.Færgen rejser hver time, med en pause til frokost.Igen, bøger af billetter er tilgængelige og denne færge nu tager kreditkort.Det er en meget billigere færge end den fra Oban, men er en smule længere drev, og du skal bruge Corran færgen hvis kommer fra nord og øst.

Indstillingen tredje færge er at rejse fra Kilchoan på Ardnamurchan.Dette er et godt alternativ, hvis rejser fra Mallaig eller Ardnamurchan.Færgen er helt lille og er ikke administreres.Omhu bør udvises at ankomme i god tid at sikre en passage.En anden god grund til at tage denne indstilling er, at drevet langs Loch Sunart er meget naturskønne, selvom vikling og langs enkelt spor veje.Hvis besøger Tobermory af Balamory grunde, er denne indstilling god, da det tillader et besøg i dag, uden at du behøver yderligere transport.Kilchoan færgen er kun færgen ankommer i Tobermory.Kilchoan færge tidsplan

Færgen til Iona sejl regelmæssigt fra Fionnphort.Motoriserede køretøjer er kun tilladt med tilladelse.Cykler er fint, imidlertid bemærkes, at der er ingen camping tilladt på Iona.Alle de ovennævnte ruter er tjent med Caledonian MacBrayne.

I de seneste år er begyndt lille båd operatører rutekørsel til mindre almindelige destinationer.Det er nu muligt at rejse til Isles af Muck og også Colonsay.Det er også muligt at rejse fra Drimnin og Sunart på fastlandet.Bemærk venligst at disse fartøjer kun befordring af passagerer og cykler ved arrangementet.Kontakt ejerne forudgående at rejse.

 


Bedst rådighed Colonsay færge billet prisgaranti

Bedste Colonsay færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Caledonian Mac Brayne (Calmac) færger passager og bil-færger billetprisen til og fra Colonsay.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for din valgte Colonsay færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Colonsay færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.Hvis du vil reservere Colonsay færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Colonsay Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Colonsay færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Colonsay til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Colonsay og til over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her