Coll færger

Coll passagerskibe og færger

Coll passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Coll til Oban.

Sammenlign alle tilgængelige Coll færge billetpriser i realtid og bestille de billigst tilgængelige Coll bil og passager-færge billetter sejler til og fra Coll, Oban med Caledonian Mac Brayne (Calmac) færger færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Coll færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Coll færge
Billet priser & reservationer


Bog Coll færge billetter
færge billet pris med Caledonian Mac Brayne (Calmac) færger færger, der sejler fra Coll til Oban online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Coll passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Coll færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

Mere om Coll

Isle of Coll  er en lille Hebridean ø nogle fire kilometer vest for Mull.Det er ca. 13 kilometer lang og 4 sømil på det bredeste.Coll er et feriemål for mange søger stykke og støjsvag og som nyder art og den naturlige skønhed af Hebriderne.

De fleste folkemusik rejse til Coll på en Caledonian MacBrayne færge . I sommeren findes daglige afsejlinger fra Oban, seks afsejlinger pr. uge fra Tiree og én fra Barra.Om vinteren er der fire afsejlinger pr. uge fra både Oban og Tiree.

Rejsen fra Oban tager mellem 2.5 og 3 timer.Der er også færge sejladser til og fra Coll til Barra (via Tiree), en gang om ugen på en torsdag.Der er endda et Calmac hinke supplement til dem, der ønsker at kombinere Coll/Tiree med en ydre øer oplevelse.Hvis du rejser med et køretøj mellem Coll og Tiree, Coll og Barra eller Tiree og Barra du vil sandsynligvis skulle vende dit køretøj onto færgen - selvom din er tilkoblet påhængskøretøj.

Coll Marina og Ferry Port

Coll , ligesom andre Hebridean øer, har flere crannógs (kunstige Øer) placeret i nogle af dets lochans.En sådan crannóg er Dùn Amhlaidh placering, som menes at dato til mindst senere middelalderen.Lokale tradition fastslår, at dun var en Norse høvdings, der blev besejret i Slaget ved Macleans fæstningen.

Der er to slotte, både på Breachacha og på hovedet af bugten af samme navn.De tidligere slot datoer fra 1300-tallet og begge slotte er familiens hjem og åbne ikke for offentligheden.De gør for en formidabel syne, men respekterer venligst familier privatliv.

Coll er også kendt af fiktiv navnet på Isle Struay.Mairi Hedderwick, et godt ved forfatter og illustrator, indstille sin serie af børnebøger omkring sine erfaringer på Coll.Hun stadig bor og arbejder på øen, men hun vil aldrig fortælle, hvis nogen af sin fiktive karakterer blev reelle!Du kan besøge mange dele af Coll og anerkende Struay fra hendes smukke illustrationer.

Coll turisme

Coll  bifalder besøgende og uden tvivl Coll bliver mere og mere populær som et feriemål - trods den kendsgerning, at der næsten ikke er hvor man kan bo og intet at gøre her en gang!

Coll er meget lille med en lille infrastruktur, der undertiden kæmper når der er en stor tilstrømning af besøgende.Hvis du ønsker at opleve noget helt unikt og foretage rejsen til Coll håber vi kan du finde en varm velkomst, men du skal bog indkvartering tidligt vil undgå skuffelse.Manglen på indkvartering sikrer øen er rolige og du vil sandsynligvis have ét af de mange strande alle til jer.Hvis ikke, du kan altid flytte til den næste strand.

Dagens rejsende er uden tvivl mere krævende end nogensinde med nogle forventer at finde hvert fastlandet bekvemmelighed.Det er desværre ikke tilfældet.

Coll har, for eksempel ingen besøgende peger; ingen turistinformation; ingen fortolkning paneler at ødelægge landskabet; ingen forlystelsesparker; Næste for at ingen byskilte; ingen mobiltelefon dækning (undtagen et par pletter, og derefter kun nogle gange); ingen offentlig transport af enhver slags; ingen Mcdonald's, TESCO eller Apple Butik etc.(og længe kan det forblive på den måde); ingen politibetjent; ingen trafiklys; ingen gadebelysningen; ingen parkometre; de værste vejbelægning du sandsynligvis at finde i Det Forenede Kongerige; den dyreste diesel og benzin i Det Forenede Kongerige; og ofte - ingen steder at gå mens det regner.
Dette er ikke sagt at udsætte enhver, det siges, fordi der er nogle få, der ankommer med nogen idé om hvad der ikke er, og vi ville ikke ønsker nogen til at forlade skuffet.

Hvad Coll har er helt særlige og ofte ganske immaterielle.Coll har helt sikkert masser af vilde, rå karakter, der trives på grund af ensomhed.Det er det, der bringer mange til vores ø og måske det er derfor, du bør også overveje at komme til et sted hvor der ikke er stadig, selv i disse tider, absolut 'noget'.
For at hjælpe dig ikke at gøre noget, er det foreslået du bringe, eller købe når du får her, en Ordnance Survey kort (Explorer kort 372, Coll og Tiree). Det vil hjælpe dig få og find mere støjsvage pletter.

Coll og den nærliggende ø Tiree, bliver så tæt, naturligvis få sammenlignet.Jeg ville ikke drømmer om tyder på, som er bedre (selv om der er en klar vinder!) men sammenligningen, ved at se for dig selv, kan gøre for en interessant tur.Topografi, levesteder, strande og endda samfund er helt anderledes.Et punkt, der kan være til hjælp, Coll strande er normalt skjult fra vejen og skal være gik til.Hvis du ikke er meget mobile, så du kan finde Tiree strande (selvom naturligvis anden klasse til vores...) lettere at udforske.

Attraktioner og aktiviteter på Isle of Coll

Isle of Coll  ikke gearet for «attraktioner og aktiviteter», som du kan ved på fastlandet eller større øer som Mull eller Skye.Coll er tilbage til basisfunktioner og tilbage til naturen.
De eneste organiserede aktiviteter er en ugentlig (kun sommer) guidet gåtur ved RSPB warden og sejle med Coll sejler klubben hvor besøgende mere her er mest velkommen.

Hvis du leder efter noget andet end» der er intet at gøre ' du kan, desværre ser på den forkerte ø.

Hjælpe dig med din aktivitet-fri ferie har øen også ingen turist centret eller fortolkning paneler for dokumentoplysninger til at hjælpe med at holde din hånd - eller ødelægge landskabet.Dette er, hvordan overalt var engang, og befolkningen i Coll gerne holde det på denne måde.

De eneste "guides" er tre identiske diplay paneler, et Publikationskontorets Calmac Pier, en anden i den midterste Mole i Arinagour (ved toiletter) og den endelige, ved hotel indgang og re-cycling centret.Her vil du se et detaljeret kort over Coll viser de populære strande og andre steder af interesse.

Der er én folder kaldes «I kærlighed Coll», som har været prodced ved lokale talenter.Det er tilgængelige til fri afhentning på mange steder inklusive CalMac pier office, postvæsen og hotel.

 


Bedst rådighed Coll færge billet prisgaranti

Bedste Coll færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Caledonian Mac Brayne (Calmac) færger passager og bil-færger billetprisen til og fra Coll.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Coll færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Coll færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Coll færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Coll Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Coll færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Coll til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Coll og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her