Civitavecchia færger

Civitavecchia passagerskibe og færger

Civitavecchia passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Civitavecchia Arbatax, Barcellona, Cagliari, Catania, Malta, Olbia, Palermo, Porto Torres, Trapani og Tunis.

Sammenlign alle tilgængelige Civitavecchia færge billetpriser i realtid og bestille de billigst tilgængelige Civitavecchia bil og passager-færge billetter sejler til og fra Civitavecchia, Arbatax, Barcellona, Cagliari, Catania, Malta, Olbia, Palermo, Porto Torres, Trapani og Tunis med Tirrenia færger, Grimaldi linjer, Grandi Navi eller Moby linjer eller Hurtigbåde Ferries færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Civitavecchia færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Civitavecchia færge
Billet priser & reservationer


Bog Civitavecchia færge billetter
med Tirrenia færger, Grimaldi linjer, Grandi Navi, Moby linjer eller Hurtigbåde Ferries færger, der sejler fra Civitavecchia Arbatax, Barcellona, Cagliari, Catania, Malta, Olbia, Palermo, Porto Torres, Trapani og Tunis online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Civitavecchia passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Civitavecchia færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

Mere om Civitavecchia

Civitavecchia en havn er beliggende i regionen i Lazio, bruges af krydstogtskibe ved Stop i Rom.Porten er placeret på det Tyrrhenske hav og er 80 km fra byen Rom, på tværs af floden Mignone.Harbor Civitavecchia, "antikke by" på italiensk, er dannet af to muldvarperne sammen med en mole, som er blevet opbygget et fyrtårn.

Der er ingen tvingende grund til at komme til Civitavecchia andre end til tage en færge til Sardinien . Det er ikke en ubehagelig sted, der er simpelthen ikke meget at gøre.Porten er om brevfletningsprocedurer 400 m fra togstationen.Som du forlader stationen, forvandle ret til Viale Garibaldi og Følg vejen langs seafront.Nær Michelangelo fæstningen i den vestlige ende af seafront er et nyttigt turist oplysninger punkt.

Civitavecchia er Roms færge havn  færger afgang til Sardinien Olbia og Porto Torres, Barcelona, Palermo, Toulon, Tunis og Porto Vecchio med daglige.Porten frembyder også docking faciliteter til store krydstogtskibe tilbagelæggelse af Middelhavet.Cruise passagererne har brug af en gratis lufthavnstransport til indgangen havn i let gåafstand fra butikker og en togstation sparsommelig rejseomkostninger i Rom.

Civitavecchia Ferry Port
Turisme i Civitavecchia

De fleste turister ankommer i Civitavecchia til flyafgang til forskellige andre placeringer ved turbåde eller færger.På sin egen er porten virkelig ikke et turistmål, men snarere et midterste punkt eller et samlestykke, der forbinder besøgende til forskellige dele af Italien og endda til andre lande.Der er imidlertid ting at se for dem planlægning at tilbringe en dag eller to i byen.

Forte Michelangelo
Store fortet af Michelangelo er det mest besøgte sted i Civitavecchia.Fortet blev først bestilt af pave Julius II for at forsvare Roms havn.Opførelsen af fortet blev udført under tilsyn af Antonio da Sangallo, Paul III og Giuliano Leno.Maschio tårnet er det mest bemærkelsesværdige træk ved fortet, den øverste del have været designet af Michelangelo, selv.Der er fire tårne i komplekset og vigtigste tårnet af fortet er i et ottekantede figur.Fortet blev bygget over resterne af et romersk monument, som kan have været kaserne for romersk søfolk, eventuelt for den kejserlige flåde.

Slottet
Slottet eller Rocca Civitavecchia har eksisteret i byen i århundreder og blev genopbygget af Pave Sixtus V i 1400-tallet.I det næste århundrede blev en anden smukke paladset, Palazzo Apostolico, føjet til komplekset af Pius IV.Smukke slottet er absolut et besøg til dets bemærket arkitektur værd.

Romerske bade
Romerske bade er placeret lidt måder fra den største by og er kendt som Terme taurin.Disse bade har været i brug siden romersk tid og er stadig meget populær blandt lokale.Langs de forskellige varmt vand er puljer figen planter, grundlaget for moderne navnet på bade.

Katedralen
Cathedral Civitavecchia er dedikeret til San Francesco d'Assisi.Det blev bygget på placeringen af en antikke franciskaner kirke i 1610.Arkitekturen i katedralen er i dag en blanding af nyklassicistisk og barok og dag bygningsværket datoer tilbage til 1700-tallet.Interiøret i katedralen har været elegant indrettede og er ikke at være forpasset.

Dokker
Et interessant sted at besøge er dock i Civitavecchia.Dock af byen er frekventeres af store cruise liner, der rejser på tværs af Middelhavet til forskellige destinationer.Skibe og turbåde afvige fra denne dock til forskellige steder i Europa og Nordafrika.Herfra kan besøgende tage en dag udflugt færge for at besøge de nærliggende øer og byen Rom.

Introduktion til Civitavecchia

Civitavecchia er en meget vigtig havn i Italien og er meget godt forbundet til Sardinien og flere andre regioner.Besøgende kan nå havnen ved færger fra Toulon, Corsica og endda fra Barcelona.Det er den vigtigste havn Rom og tilbyder forskellige docking faciliteter til cruise liner, der rejser til destinationer i Middelhavsområdet.Fra de største by besøgende kan tage toget til centralstationen i Rom, og derfra kan rejse til lige omkring ethvert punkt i Italien, som Rom er meget godt forbundet til de fleste steder i landet.Dem, der rejser i bil kan tage Genova-Rom A12 highway og afslut derefter på Civitavecchia.

Flytte rundt Civitavecchia

Flytte rundt Civitavecchia er helt let, da byen er en stor turistattraktion placering og en vigtig port til ankomst og afrejse til forskellige Middelhavsområdet placeringer.Hvert år hundredvis af færger, cruises og skibe rejser Middelhavet stoppet i havn.Fra porten, selv kan besøgende afvige for Frankrig, Spanien, Sicilien, Corsica og Sardinien og endda til Nordafrika.Inden for by, kan besøgende flytte rundt ved hjælp af pendulkoersel, offentlige busser og taxier.Dem, der har deres egne biler kan let køre rundt til de forskellige dele af byen.Walking omkring er også en god mulighed, da gaderne er helt fodgængere velkomne.

 


Bedst rådighed Civitavecchia færge billet prisgaranti

Bedste Civitavecchia færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Tirrenia færger, Grimaldi linjer, Grandi Navi eller Moby linjer eller Hurtigbåde Ferries passager og bil-færger billetprisen til og fra Civitavecchia.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Civitavecchia færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Civitavecchia færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Civitavecchia færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Civitavecchia Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Civitavecchia færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Civitavecchia til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Civitavecchia og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her